Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Randman

Kasia Grabowska

Polecane posty

Hej! Dziś w TV leciała powtórka Szansy na Sukces. Na ogół nie oglądam takich bzdetów, po prostu nie zmieniłem kanału, ale padła tam wzmianka o Jeleniej Górze, mieście niedaleko ode mnie. Była o tym mieście mowa przy okazji występu Kasi Grabowskiej. Spojrzałem w ekran i...oniemiałem z wrażenia. Co za piękność! Możecie ją sobie obejrzeć http://www.youtube.com/watch?v=_pHZSjwbVUc http://www.youtube.com/watch?v=eNpvkjmKPcA Jednocześnie jednak nasunęły mi się smutne myśli - ta dziewczyna jest absolutnie niedostępna dla zwykłego śmiertelnika. Co musiałby mieć facet aby taka dziewczyna go chciała? Miliony na koncie? Co jeszcze? Życie jest szalone, bo jak można być naprawdę szczęśliwym, ze świadomością, iż te najwspanialsze kobiety są absolutnie poza zasięgiem.

Gość whjbhejbhjbhwb
to ta z bitwy na glosy

Gość Pstry Borsuk
nie mój typ jak na sentymantalistę przystało wole studentki pedagogiki;)

Gość studentka pedagogikiiii
:D

Gość Pstry Borsuk
studenka:) hmm moja narzeczona też skończyła pedagogikę:D

tylko nie dostawaj depresji od razu...:classic_cool: zaraz musisz się poniżać przy jakieś panience - chyba ze już lecisz w dół...

Gość Pstry Borsuk
co ma zrobic śmiertelnik gdy boginii jest po za zasięgiem - olac boginię i znaleźć sobie śmiertelniczkę proste;)

Gość Pstry Borsuk
revolver cos w tym stylu:P ale szukać nalezy takichw zasięgu;) - główny przekaz mojego poprzedniego postu:P

Gość Pstry Borsuk
każda kobieta ma w sobie coś wyjątkowego - zalezy co czego szuka i na co patrzy;)

Tak sobie myślę, czy ona była w zasięgu zanim wzięła udział w tym programie? W Jeleniej zdarzają się fajne laski ale takiej jak ona to tam nie spotkałem nigdy. A przecież stamtąd pochodzi.

Gość Pstry Borsuk
no sie zadużyłeś - nic Ci nie pomogę ja mam inną definicję boginii ( a raczej muzy);)