Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość Princesitka
Ja też Cię bardzo kocham. Nie obawiaj się o moje uczucia. Bardzo tęsknię. Mocniutko E. ! KOCHAM CIĘ

Gość Princesitka
I LOVE YOU Eduardo Enamorado ! Twoja Księżniczka

Gość Princesitka
:(

Gość Princesitka
Jesteś bardzo uparty Eduardo. Bardzo. Myślałam, że będziemy normalnie pisać tak jak podczas Twojego wyjazdu. Ale tak się widać nie da. Szkoda. To w niczym nie pomaga, ale niech tak będzie. Nie wiem dlaczego tak się zachowujesz. Widocznie masz swoje powody..

Gość eduardo enamarado
Masz swoje wakacje. Jak coś napiszę, to zaraz lecą posty o Twoich prawach, moim braku respektowania Twojego wypoczynku i mojej niesprawiedliwości. Dziwisz się jak się zmieniam itp. Lepiej więc nie pisać, dać Ci absolutnie wolny czas na Twoje sprawy i nie prowokować. To są wszystkie moje powody.

Gość Princesitka
Napisałam Ci wczoraj, że źle zrozumiałam Twojego posta. Początkowo zrozumiałam, że poprzednie życie to nasz związek, i że nie można sobie do niego tak po prostu wrócić. Interpretacja dokładnie na odwrót, stąd moje posty o wakacjach, że dlaczego mielibyśmy się rozstać właśnie z powodu moich wakacji. W sensie, że musiałabym nie wyjechać, żeby wszystko było dobrze. Dlatego napisałam, że ja też chcę odpocząć, gdzieś wyjechać, tak jak każdy, tak jak Ty. Oczywiście, że chciałabym wyjechać z Tobą, ale jak się nie da, to co poradzić? To miałam na myśli, a nie to, że mi przeszkadzasz. Jak tylko przyjechałam, to napisałam, żeby był kontakt, ale coś nam nie wychodzi porozumiewanie się.

Gość Princesitka
Ja się tak nie zachowywałam jak Ty wyjechałeś. Nie pisałam, że mnie coś deprymuje. Pisałam codziennie. Nawet kiedy byłeś w podróży.

Gość eduardo enamarado
Piszę - kłócisz się, nie piszę - też się kłocisz. Nie kłóć się. Tęsknię strasznie.

Gość tęsknię za wszystkim
:(

Gość eduardo enamarado
Widzisz, jakoś bardzo źle znoszę ten Twój wyjazd. Próbuję znaleźć sposób, żeby to mniej bolało. Próbuję nie pisać, próbuję pisać oszczędnie, albo znowu piszę intensywnie. I wszystko na nic. To tak, jakby Cię bardzo bolała głowa, albo brzuch, próbowałabyś się ułożyć w łózku: raz na plecach - źle, raz na brzuchu - źle, na boku też źle, wstajesz połazić, boli jeszcze bardziej. Wiem, że Twoje pisanie jest utrudnione, ale ja to bardzo doceniam. Deprymuje mnie, bo chciałbym wiecej. Pociesza mnie tylko to, że minął już półmetek, a z drugiej strony jestem pełen obaw jaką Ciebie spotkam. Tak to wszystko przeżywam, a nie robię Ci na złość, nie dąsam się, nie mam "swoich powodów" itp. Wiem, że Ty pisałaś podczas moich wyjazdów, ale i Ty wiesz, że żyłem tylko lekturą tego Twojego pisania. :(

Gość nostalgico, solitario y triste
S'agapo, bardzo s'agapo.

Gość Princesitka
Ja też bardzo s'agapo, bardzo. I bardzo tęsknię za Tobą Eduardo. Za wszystkim, co mamy razem. Chcę Cię pocałować i przytulić. Najlepiej teraz. Nie martw się. Wiem, że jest Ci ciężko. Czuję to. Widzę, czytam. Myślę o Tobie, cały czas, codziennie. Niedługo się zobaczymy. Bardzo Cię kocham.

Gość eduardo enamarado
A ja Ciebie. Mocno. Najmocniej.

Gość Princesitka
A ja Cię afirmuję, wiesz? I LOVE YOU

Gość eduardo enamorado
PRINCESITKA - najpiękiejsza piosenka o miłości. I jedyna prawdziwa miłość.

Gość eduardo enamarado
Z miłości do Ciebie, znienawidziłem gorące plaże, promienie słońca, szum morza i te obrzydliwie podobne kolory: błękit nieba i lazur morza. Nie cierpię jak cykają cykady, nie cierpię drzew piniowych, arbuzów pękających od dojrzałości, smaku wina w gorący wieczór. Gardzę pięknymi widokami, wycieczkami fakultatywnymi, stałymi godzinami posiłków. Na słowa all inclusive dostaję mdłości. Nienawidzę aparatów cyfrowych, co mieszczą tysiące roześmianych zdjęć, a jak mało miejsca, to nienawidzę także laptopów lub płyt cd. Nie chcę znać pilotów wycieczek, przesympatycznych rezydentów, poznanych "fajnych" ludzi, z którymi wymienia się nr telefonów. A wszystko to, bo Ciebie kocham.

Gość widzieć piękno
świata zdrowymi oczami cenniejsze niż wszystkie złota chodzić na zdrowych nogach wszędzie to największy skarb nie cierpię współczucia, litości chcę cieszyć się życiem i nie zmarnować najpiękniejszych chwil , bo zdrowie nie jest wieczne, kolory i zapachy zostają we wspomnieniach miłość i życie przemijają nie rezygnujmy z czegoś co nam jest dane i miłość też

Gość Princesitka
KOCHAM CIĘ E. !!!

Gość Princesitka
Na jakiej podstawie stawiasz mi taki zarzut? Sprecyzuj proszę, o co Ci dokładnie chodzi.

Gość eduardo enamarado
Próuję od wczoraj usunąć tego posta napisanego bez sensu. Ale niestety bez rezultatu. To wymaga bardzo dokładnego wyjaśnienia. Po Twoim powrocie.

Gość eduardo enamarado
Myślę - stale Tęsknię - ogromnie Jak zasypiam - liczę Princesitki Jestem dla Ciebie cały. http://youtube.com/watch: 1odliczam.dnidoTwojego.PRZYjazdu.tylko4

Gość Princesitka
Dziękuję Śliczniotko. Tobie również pięknego dnia. Eduardo, przygotuj sobie bardzo szczegółowy kwestionariusz z pytaniami na mój powrót. Dogłębnie przeanalizujesz moje odpowiedzi i wydasz werdykt.