Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość Princesitka
To tylko 2 dni, 2 głupie krótkie dni Kochanie. Nic nie znaczące dni, które szybko miną. Czytam w Twoich myślach, że nie możesz beze mnie żyć. Tak jak ja bez Ciebie. I'm Yours Sweetheart. I belong to You. Forever Yours.

Gość eduardo enamorado
Krótkie dni, a dłużą się niemiłosiernie. Co zrobić ? Przespać. No to idę spać. Dobranoc :)

Gość Princesitka
To sobie pogadaliśmy.. Dobranoc. Kocham Cię

Gość Princesitka
Masz rację, wcale nie są krótkie. To najdłuższe dni tygodnia. Dłuższe nawet niż 5 dni, od poniedziałku do piątku. Mało rozmawialiśmy dziś wieczorem. Dziwnie. Napisałam Ci sms, ale miałeś wyłączony telefon. Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Bardzo MISS YOU.

Gość Princesitka
Bardzo Cię kocham Eduardo. Nie umiem wyrazić jak bardzo, ale czuję w środku, że nad wszystko. Cały czas myślę o Tobie. W każdej chwili. Nie potrafię już bez Ciebie funkcjonować. Jesteś we mnie. 😍

Gość Princesitka
Czuję Twoje wargi na moich. Czuję zapach Twojej skóry. Czuję Twoją delikatną skórę pod palcami. Słyszę Twój głos. Widzę Twoją twarz. Wszystko to jak żywe. I zdycham Honej. Więdnę jak kwiat bez wody... Więdnę bez Ciebie..

Gość Princesitka
Czasem tak bardzo się boję, że Cię stracę. Kiedy o tym pomyślę, popadam w panikę, robi mi się niedobrze. Dziś (wczoraj) napisałam Ci, że za bardzo wybiegam w przyszłość. Napisałam to wbrew sobie. Napisałam tak, a wcale tak nie myślę. Nie mogę, nie potrafię, nie chcę, żyć dniem dzisiejszym. Czasami próbuję, ale mi nie wychodzi. Nie umiem tak, nigdy nie umiałam. Nasz związek jest dla mnie najważniejszy na świecie i myślę o przyszłości z Tobą. O bliskiej i dalekiej przyszłości. O naszej wspólnej przyszłości. Chcę wybiegać w przyszłość. Chcę Ci mówić, co będzie kiedyś, jak będzie. Chcę planować nasze życie. Chcę Cię uszczęśliwiać, chcę być szczęśliwa. Z Tobą. Chcę żyć przyszłością. Taka jestem Eduardo. Osadzona w przyszłości. W przyszłości z Tobą. Kocham Cię. 😘 😍

Gość Princesitka
Bardzo mi na Tobie zależy.

Gość eduardo enamarado
REDEMPTION Nauki humanistyczne wybawienie; zbawienie; odkupienie (kat.: religia) przykład: NASA's Mars Odyssey spacecraft took off on a six-month, 286 million-mile journey to the Red Planet on Saturday, accompanied by prayers from scientists seeking redemption after back-to-back failures. zobacz również: salvation Prawo i ekonomia wykupienie (wykorzystanie kuponu promocyjnego przy zakupie) (kat.: marketing) wykup; umorzenie; spłata; amortyzacja (kat.: ekonomika) wykup; spłata (kat.: ekonomika, prawo) przykład: The Board may disapprove a proposed purchase or redemption if it finds that the proposal would constitute an unsafe or unsound practice. Słyszałem dzisiaj, fajne http://www.youtube.com/watch?v=04TXoFI6CSM&feature=BFa&list=AVAYMcY2vx8GTfiILfOO2hqaDGZhkYGEhR&lf=list_related

Gość eduardo enamarado
Mała Szyrlej gdzieś pojechała chyba. Ciekawe co u niej. Ciekawe, czy wszystko w porządku. John Łagodny zastanawia się cały wieczór.

Gość eduardo enamorado
A, już wiem, Mam Talent :)

Gość Princesitka
Szyrlej obejrzała, co miała obejrzeć. Potem odstawiła gościa do domu i wróciła do swojego wyszynku. Nie było w nim Johna...

Gość eduardo enamorado
John był, jest i będzie.

Gość Princesitka
Szyrlej bardzo by tego chciała.

Gość eduardo enamorado
John ma nadzieję, że wszystko w porządku u Szyrlej, w wyszynku i tak dalej. John ma marzenia, aby poprowadzić wspólnie interes, ale związał się kontraktem z farmerami na jeszcze jakiś czas. Sobota to dla Johna najgorszy dzień w tygodniu. Jest wolny, ale nie może zajrzeć do saloonu.

Gość Princesitka
Szyrlej też ma marzenia, ale nie wie czy się spełnią. John to człowiek prerii, całe życie będzie pędził swoje bydło. A Szyrlej...Szyrlej chce stabilizacji, nie chce gnać w nieskończoność po prerii.. W wyszynku nic się nie dzieje. Cisza.

Gość Princesitka
Szyrlej ma bardzo dużo marzeń, a w każdym z nich jest John. Ma ogromne marzenia, większe od niej samej. Ma cudowne marzenia. A największe z nich to, żeby nie rozstawać się z Johnem choćby na chwilę...

Gość eduardo enamarado
John to prosty komboj. Ale nawet on umie ocenić, czego pragnie wykształcona Szyrlej. Wie, że Szyrlej długo nie wytrzyma takiego stanu zawiesznia, nie będzie czekała na Johna w nieskończoność. To zupełnie dla niego jasne, choć czasem o tym zapomina przytłoczony codzennością. Szyrlej zasługuje na szczęście w rozmiarze xxl. John spostrzegł, że zdrowie Szyrlej jest uzależnione od poczucia szczęścia. Nie rozumiał tego do końca, ale tak własnie było. John wielkokrotnie przepraszał Szyrlej za to, że się w sobie zakochali i że to skomplikowało jej życie, że gorzej się już nie da.

Gość Princesitka
Szyrlej nie zrezygnuje z Johna. Jednak jeśli John będzie przepraszał Szyrlej za to, że się w sobie zakochali, to znaczy, że według niego źle się stało.

Gość eduardo enamarado
"że się w sobie zakochali i że to skomplikowało jej życie, że gorzej się już nie da"

Gość Princesitka
Tak, to skomplikowało życie Szyrlej, ale to John jest jej pisany. Teraz wie to na pewno. Tak miało być, miała go spotkać, miała się w nim zakochać. Miała odkryć coś, co stanie się dla niej najważniejsze na świecie . I jakiś kontrakt, czy bydło, nie staną Szyrlej i Johnowi na ich drodze do szczęścia.

Gość eduardo enamarado
Tak lepiej :) Muszę iść spać. Dobranoc Princesitko moja.

Gość Princesitka
A jakie jest Twoje zdanie?

Gość Princesitka
Wyraź swoje zdanie. Swoje plany. Swoje marzenia. Swoje zamiary. Swój punkt widzenia. Czy to dobrze, że John i Szyrlej się spotkali według Ciebie? Czy dobrze, że się w sobie zakochali? Czy chcesz, żeby ich miłość trwała w nieskończoność? Czy zrobisz wszystko, żeby tak było?

Gość eduardo enamarado
Znasz je doskonale. Nie wiedziałem, co to jest miłość. Teraz wiem. I mam plany, abyśmy byli szczęśliwi. Razem.

Gość Princesitka
Kocham Cię my Love. More than anything. Teraz możesz iść spać.

Gość eduardo enamarado
Dbranoc :)