Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość Princesitka
"I don't mind If my heart don't beat and the sun don't shine.."

Gość eduardo enamorado
Tego feralnego posta zacząłem: "zanim zaśniesz w jego objęciach" potem było: "zanim zaśniesz w objęciach nocy" a skończyło się na: "zanim zaśniesz słodko" Ten post wyszedło błogi i beztroski, a tak nie jest. Nie jest przyjemnie. Nie jest dobrze i nie bedzie dobrze. Tylko tyle chciałem Ci napisać. Nie pisałem, że wzystkie posty to lipa, a tak to chyba zrozumiałaś.Ttylko ten jeden, w jego ogólnym beztroskim wydźwięku.

Gość Princesitka
Tak, masz rację, nie jest dobrze i nie będzie. I skup się właśnie na tym. Na negatywach naszego związku.

Gość eduardo enamorado
Nie skupiam się na nich, ale nie będę happy, jeśli jestem unhappy. Raczej jestem Aleksander, a nie Miranda.

Gość Princesitka
Ja też jestem unhappy.

Gość eduardo enamorado
A wzieło się to wszystko z ataku zazdrości, który miałem wczoraj. i mam nadal. Ale przejdze chyba. Kiedyś.

Gość Princesitka
Nie masz o co być zazdrosny. Naprawdę. Nic się nie dzieje. Zero. Zero wszystkiego. Wczoraj ostra i nieprzyjemna wymiana zdań, a raczej mój monolog, w obecności kogoś z rodziny. Nie masz o co być zazdrosny.

Gość Princesitka
Brandi ma piękne piosenki. Nie mogę przestać słuchać......... Kocham Cię unhappy Eduardo. And I'm going mad.

Gość Princesitka
"Tell me how can I tell you That I love you more than life Show me how can I show you That I'm blinded by your light When you touch me I can touch you To find out the dream is true I love to be loved by you.."

Gość eduardo enamorado
był church

Gość eduardo enamorado
And I love to be loved by You

Gość Princesitka
Tak myślałam, że poszedłeś się pomodlić. I LOVE YOU

Gość eduardo enamorado
Fatalnie się czuję :(

Gość Princesitka
To niedobrze :( A co Ci jest?

Gość eduardo enamorado
cały czas to samo

Gość Princesitka
Może to od tych stresów Kochanie.. Nie martw się, to na pewno nic poważnego. LOVE

Gość Princesitka
My perfect man, I'll kiss your sweet lips, Hug you tight and touch your hips, My perfect man, I'll dry your big, salty tears, Whisper endless words of love in your ears, My perfect man, I'll always hold your hand, I'm telling the truth, you must understand, My perfect man, I'll make you happy, Take care of you as if you were my little puppy, My perfect man, I'll be close to you, Don't even try to worry, it's perfectly true, My perfect man, I'll move heaven and earth, Go to the world's end because it's worth, My perfect man, I'll lie in your warm bed, Put my head on your pillow, you'll never be sad, My perfect man, I'll look after your soul, Put it in my casket, crawl on the floor, My perfect man, I'll look into your lovely eyes, Say that you're my precious, pay every price, My perfect man, my heart beats in the chest, Because you're the one, you're the best. I LOVE YOU MORE THAN LIFE SWEETHEART

Gość eduardo enamorado
ILOVEYOUMORETHENICANSAYANDMORETHENYOUCANIMAGINE

Gość eduardo enamorado
To chyba Twoja twórczość. Jeśli tak, to jestem pod wielkim wrażeniem. Wielkim. Ale kocham Cię niezależnie od tego, czy to Twoje, czy importowane. Kocham Cię nadzwyczajnie.

Gość Princesitka
Tak, to moja twórczość Kochanie. Dość długo mi zajęło napisanie tego, ale jest całkowicie moje. "Dla Ciebie mogłabym zrobić wszystko, co zechcesz powiedz tylko, Naprawdę na dużo mnie stać.." Dziękuję za uznanie. :) Kocham Cię

Gość eduardo enamorado
than, a nie then :) No, ale co zrobić. Stać Cię na bardzo wiele i ja w Ciebie wierzę. Zawodowo i prywatnie. Możesz osiągnąć bardzo wiele. Pamiętasz wróżbę słownikową ? Gwiazda, czy jakoś tak :) Ja to wiem. Masz potencjał. Trzeba pozwolić tylko, aby sobie troszkę pomóc. I już.

Gość Princesitka
Odrobiłeś pracę domową? Tak, pamiętam tę wróżbę. Będę szychą w Oviedo :) Możliwe, że mam potencjał, ale widocznie potrzeba właściwej osoby, aby się uaktywnił. Potrzeba mi Ciebie Eduardo. To dla Ciebie chce mi się pisać, tworzyć, sprawdzać, szukać, główkować, uczyć się, nauczać, rozwijać się, przykładać się. Sprawiasz, że mogę wiele, że chcę wiele. Kiedyś napisanie jakiegokolwiek wiersza, nawet bardzo banalnego, było dla mnie problemem. A teraz....po prostu tworzę, raz lepsze, raz gorsze, ale tworzę :) I sprawia mi to ogromną przyjemność, tworzenie dla Ciebie. Jesteś właściwą osobą my Love. And everything I do, I do it for You.. Kocham Cię. Mocniutko.

Gość eduardo enamorado
Nie mam siły odrabiać pracę domową. Naprawdę, uwierz mi. Brak sił i rozkojarzenie totalne. Trudno mi się na czymś skoncentrować. Odrobię w najbliższym możliwym czasie. Muszę się trochę poskładać do kupy.

Gość Princesitka
Musisz się poskładać do kupy, koniecznie Kochanie. Bo mamy dużo rzeczy do zrobienia, dużo planów. Musimy mieć na to wszystko siłę, energię. Musimy być dla siebie, wspierać się, dbać o siebie. Musisz zacząć się uczyć, ale tak na poważnie, a nie może dzisiaj, a może za tydzień. Musisz mieć zajęcie, a to będzie idealne zajęcie, bo bardzo dobrze Ci to idzie. Ja się tym zajmę. Zajmę się Tobą Kochanie, bardzo dogłębnie ;) Zajmę się Twoim dobrym samopoczuciem, zdrowiem. Zadbam o Twój rozwój. Tak. Bo jesteś dla mnie najważniejszy. The most important person in the world. :) Kocham Cię

Gość eduardo enamorado
Bardzo Ci dziękuję. Kocham Cię.

Gość odpowiedzcie
czy wy się znacie z reala? jesteście niesamowici

Gość Princesitka
You're welcome Sweetheart :)