Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimim

reklamy

Polecane posty

Gość mimimim

mam pytanie....moj kumpel roznosi reklamy i gazety codzienne, ok,spoko, praca jak praca ,mieszka tu dopiero 2 lata (de) dzis chcialem pozyczyc od niego wiertarke ,ten dal mi klucze do piwnicy,,,wchodze i szoooooooook ...tysiace reklam... czy ktos moze mi powiedzeic jakie moga byc konsekwencje jesli np ktos go podkabluje?jak Niemcy sie na to zapatruja? troche mi go zal, bo dorabia gddzie moe,ma male dziecko,prosze o powazne odp.

Gość mimimim
..dorabia , gdzie moze....sorki

Gość mimimim
czy praca w burdelu jest ok jak dla mnie?

Gość mimimim
nie,nie chce donosic, i prosze nie podszywac sie ,to raczej smutna sprawa

Gość mimimim
on naprawde ma tu ciezko,pracuje od 4 rano do 22 , uczy sie jezyka,jest zaganiany...ma zone i malutkie dziecko

Gość mimimim
roznosi gazety codziennie,oprocz tego kilka razy w tyg. ma reklamy ,ktore musi rozniesc do 7 rano wraz z gazetami,a on tego nie robi bo leci do nast. pracy .....skladuje je w piwnicy, sa nawet daty sprzed roku...

Gość mimimim
uwierz mi, to moj kumpel, dlatego sie zszokowalem, bo wiem ze niemcy sa szurnieci i ktos go w koncu podpieprzy

Gość mimimim
naprawde nikt was nie orientuje sie w tym temacie,jakie konsekwencje moga wyniknac z tej sytuacji?? moze jest ktos kto mieszka w niemczech?

Gość mimimim
macie mnie za ciote albo jakiegos typa namolego,ale ja naprawde chce mu jakos pomoc. wiesz ,jakby to bylo takie proste to wladowalbym osobiscie te reklamy do auta i wywiozl...niestety..tu wszystkie smietniki sa na klucz,oprozniane raz w tyg.

nosz koorwa mać a kto mu wejdzie do piwnicy?:O Piszesz tak jakbyś chciał podkablować.

Gość mimimim
nie chce go podkablowac,moze dla Was to nie problem, bo nie mieszkacie tu.... tu prawo jest bezwzgledne.ok, widze ,ze nic tu nie wskoram w kazdym razie dzieki za odp

no ale jak ktoś ma mu zajrzeć do piwnicy? jakby ktoś sie włamał to co? przeciez moze pomyśli,ze to Jego czy coś.Skoro dał Ci klucze to musi Ci mocno ufać.

Gość mimimim
chodzi o to ,ze te gazety juz sie wysypuja,poza tym po sasiedzku sa tylko deski pionowe z przeswitami-widzisz ,co sasiad ma w piwnicy

Gość mimimim
poza tym wszyscy mieszkancy wiedza,ze to on roznosi gazety, atu sa zdziwaczali ludzie... za reklame w ktorej jest cos o 20 centow tansze dali by sobie oko wydrapac ja znam ta mentalnosc

Gość mimimim
gadalem z nim, jasne, mowie wlasnie ,ze problem tkwi w tym,ze tego jest juz tak duzo , ze nie sposb sie tak latwo pozbyc...dlatego pytam tu na forum, bo byc moze ktos mieszka w de i wie cos na ten temat ( jaka kara za to oprocz zwolnienia z pracy)