Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mimimim

reklamy

Polecane posty

Go艣膰 mimimim

mam pytanie....moj kumpel roznosi reklamy i gazety codzienne, ok,spoko, praca jak praca ,mieszka tu dopiero 2 lata (de) dzis chcialem pozyczyc od niego wiertarke ,ten dal mi klucze do piwnicy,,,wchodze i szoooooooook ...tysiace reklam... czy ktos moze mi powiedzeic jakie moga byc konsekwencje jesli np ktos go podkabluje?jak Niemcy sie na to zapatruja? troche mi go zal, bo dorabia gddzie moe,ma male dziecko,prosze o powazne odp.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mimimim
..dorabia , gdzie moze....sorki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
czy praca w burdelu jest ok jak dla mnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
nie,nie chce donosic, i prosze nie podszywac sie ,to raczej smutna sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
on naprawde ma tu ciezko,pracuje od 4 rano do 22 , uczy sie jezyka,jest zaganiany...ma zone i malutkie dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
roznosi gazety codziennie,oprocz tego kilka razy w tyg. ma reklamy ,ktore musi rozniesc do 7 rano wraz z gazetami,a on tego nie robi bo leci do nast. pracy .....skladuje je w piwnicy, sa nawet daty sprzed roku...

Udost臋pnij ten post

ale co Cie to obchodzi:O pozyczyl Ci ta wiertarke to badz wdzieczny a nie szukasz problemu:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
uwierz mi, to moj kumpel, dlatego sie zszokowalem, bo wiem ze niemcy sa szurnieci i ktos go w koncu podpieprzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
naprawde nikt was nie orientuje sie w tym temacie,jakie konsekwencje moga wyniknac z tej sytuacji?? moze jest ktos kto mieszka w niemczech?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
macie mnie za ciote albo jakiegos typa namolego,ale ja naprawde chce mu jakos pomoc. wiesz ,jakby to bylo takie proste to wladowalbym osobiscie te reklamy do auta i wywiozl...niestety..tu wszystkie smietniki sa na klucz,oprozniane raz w tyg.

Udost臋pnij ten post

nosz koorwa ma膰 a kto mu wejdzie do piwnicy?:O Piszesz tak jakby艣 chcia艂 podkablowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
nie chce go podkablowac,moze dla Was to nie problem, bo nie mieszkacie tu.... tu prawo jest bezwzgledne.ok, widze ,ze nic tu nie wskoram w kazdym razie dzieki za odp

Udost臋pnij ten post

no ale jak kto艣 ma mu zajrze膰 do piwnicy? jakby kto艣 sie w艂ama艂 to co? przeciez moze pomy艣li,ze to Jego czy co艣.Skoro da艂 Ci klucze to musi Ci mocno ufa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
chodzi o to ,ze te gazety juz sie wysypuja,poza tym po sasiedzku sa tylko deski pionowe z przeswitami-widzisz ,co sasiad ma w piwnicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
poza tym wszyscy mieszkancy wiedza,ze to on roznosi gazety, atu sa zdziwaczali ludzie... za reklame w ktorej jest cos o 20 centow tansze dali by sobie oko wydrapac ja znam ta mentalnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimim
gadalem z nim, jasne, mowie wlasnie ,ze problem tkwi w tym,ze tego jest juz tak duzo , ze nie sposb sie tak latwo pozbyc...dlatego pytam tu na forum, bo byc moze ktos mieszka w de i wie cos na ten temat ( jaka kara za to oprocz zwolnienia z pracy)

Udost臋pnij ten post