Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie mam pomyslu

160cm i 59 kg-myslicie,ze duzo waze

Polecane posty

Gość juz nie mam pomyslu

kurcze staram sie nie jesc wieczorami,ruchu mam duzo a waga stoi najpierw schudlam 10 kg ,od 2 miesiecy nic macie jakies rady?

Gość Dieta lub głodówka pulpecie
!!

Gość ja 20 lat
Mam 165cm i ważę 48kg, wygladam na chudą.

Gość ja 20 lat
ja kiedys ważyłam 56kg, ale niezbyt dobrze sie z tym czułam. nigdy się nie odchudzałam. Poszłam na prawo jazdy, a potem matura i tak spadłam z wagi sama. Teraz 48kg i nie udaje mi się przytyć- wszystko robią nerwy.

Gość też mam 160
waże 51 i ze dwa kilo bym zrzuciła ja wazyłam 59 to miałam brzuchol ogromy, udziska, i wylewające sie boki...

miescisz sie w granicach pow.60 wprzy tym wzroscie to nadwaga, a ponizej 50 niedowaga. jak sie czujesz grubo to zrzuc, ale pewnie tak nie wygladasz.

Gość juz nie mam pomyslu
ale ja juz nie wiem jak mam to zrzucic:Obrak mi pomyslu cwicze po 3-4 godz dziennie-po prostu sie zajezdzam treningami najpierw cwiczylam 3 razy w tygodniu po godzinie,pozniej co raz wiecej bo myslalam ,ze cos to da nie dam rady cwiczyc pol doby jak mi sie to rozklada>?jestem zbita,brzucha nie mam mam dosc szerokie biodra,jestem szczupla w pasie i mam na czym siedziec

Gość powiem szczerze moje
proporcje sa takie same i jak dla mnie to ok 4 kg za duzo. 55 to jednak nie dla mnie bo mam troche meska figure i jak wazylam 55 kg to z tylu wygladalam jak facet, meska waska dupa, zero wciecia i te szerokie bary i maly 70 b/c biust. zapuscilam sie w ostatnim roku, nowy facet, wychodzenia do restauracji, winka, siedzenie przed tv itd. do pracy, do sklepu, prawie wszedzie jezdzilam autem, bo zima na rower jakos mi sie nie palilo i dochodzilam juz do 64/65kg przez ostatnie 5/6 miesiecy jakos zeszlam do 58/59/60kg ale jakos ciezko mi wziac sie w garsc.

Gość juz nie mam pomyslu
bokow tez nie mam,nietoperzy tez sie wyzbylam-na to sa odpowiednie cwiczenia zaraz sie zmierze

Gość juz nie mam pomyslu
od gory 94,63,93 masakra:O

problem w tym, ze wiem, ze moglabym zaczac dzialac, ale to chyba lenistwo. szkoda mi tez, ze wtedy biust mi zmaleje jak jeszcze schudne. no nie wiem, szalu nie ma, ale zbytnio nie narzekam na ta wage, jedynie 9 par spodni lezy w szafie i czeka na lepsze czasy :D

Gość nie dogonisz mnie
mi tam biust od odchudzenia nie maleje 59 to wg mnie dużo 4 mniej i bd ok:)

u mnie od gory ;) 91/72/ 93 na dole. az sie boje zmierzyc udo :)

63 w pasie to idealnie! ja tyle nie mialam nawet jak chodzilam na fittnes i silownie i majac 18% tluszczu w sobie

Gość juz nie mam pomyslu
a mi biust polecial troche ale wszystko zeszlo w dol wiec proporcje jakies sa tak z 9-10 cm mam mniej ale co tu zrobic zeby jeszcze schudnac?

zalezy Ci na zgubieniu wagi czy na straceniu tkanki tluszczowej?

Gość juz nie mam pomyslu
tluszczu mam niby na minusie jak miezrzyla dietetyczka ale ja jej tam nie wierze:P 63 w pasie-tylko,ze ja niska jestem

Gość juz nie mam pomyslu
ta waga mnie przeraza:O chcialabym mniej wazyc to i objetosciowo bym sie zmiejszyla

Gość ja mam 160 cm i 75 kg
i jest ok. a nawet duże powodzenie u mężczyzn.sekret tkwi w osobowości.

Gość dffasdfasaer
ja mam 160 cm i 75 kg-> jak sie ma kurwiki w oczach to i szpetnym można być;) byle się łatwo daje to nic chłopu nie będzie przeszkadzać

Gość juz nie mam pomyslu
ja mam 160 cm i 75 kg nie zalezy mi na powodzeniu u mezczyzn:Onie dbam o siebie dla facetow a la swojego lepszego samopoczucia na fitnesie spedzam tyle godzin,ze niektorzy pytaja czy sie szkole na trenerke nie dam rady wiecej cwiczyc bo 4 godziny to naprawde max

Gość juz nie mam pomyslu
levviatan-myslisz,ze tak zle nie jest? ale ta waga:Omam obsesje waze sie rano i wieczorem:O

Gość oooooooooooooooooonnnnaaa
Ja mam 164 cm, i waże 100,6 kg i co Ty na to :)

Gość ROXANA ja mam 160 cm i 75 kg
właśnie mam ten sexapil i pewność siebie, przy tym mam ładną buzię, figurę klepsydry na kilogramy jeszcze nikt nie zwrócił uwagi. Ludzie mnie widzą taką jaka ja sama mam o sobie zdanie.

juz nie mam pomyslu -> proporcje są bardziej ważne niż sama waga :) pewnie mięśnie ci tyle ważą a nie tłuszcz i dlatego waga nie spada bo nie masz już co spalać :) i nie jest źle jest bardzo dobrze :) musisz mieć ekstra nogi i pupę przy takich wymiarach ;)

Gość juz nie mam pomyslu
oooooooooooooooooonnnnaaa ja tez kiedys wazylam 100kg ale to bylo 10lat temu zle sie czulam z takim wygladem