Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie mam pomyslu

160cm i 59 kg-myslicie,ze duzo waze

Polecane posty

Gość juz nie mam pomyslu
levviatan ja ma dupsko,umiesnione uda i kolarskie lydki ale celulitu sie pozbylam nic mi nie lata tylko sie napina;)

Gość oooooooooooooooooonnnnaaa
I jak schudłaś z tych 100 do 60 ?

Gość katkakrakowwww
ja tam cenie sobie moje 53 kg na 170 majac 160cm, pewnie najlepiej czułabym sie mając 50

juz nie mam pomyslu -> duża pupa? umięśnione uda? kolarskie łydki? masywniejsze nogi? podasz swój adres? :D

Gość juz nie mam pomyslu
oooooooooooooooooonnnnaaa schudlam stopniowo do 70kg,dlugo tyle wazylam ale nic nie robilam w celu zeby schudnac pozniej zaczelam cwiczyc,zmienilam troche nawyki zywieniowe i schudlam do tych 59 i dalej nic:(

Gość juz nie mam pomyslu
levviatan jestem starsza 12 lat;)

Gość ROXANA ja mam 160 cm i 75 kg
autorko nie masz większych zmartwień niż kg? to jest chore myślenie, życie składa się z ważniejszych priorytetów niż wygląd.A ty sama uwierz mi zapewne wyglądasz w porównaniu z moimi o te 15 kg.I ja naprawdę nie odczuwam tego z żaden sposób.Nie ma faceta, który by się za mną nie oglądnął :-D

nie rozumiem osób,które piszą,że taka waga jest ok,chyba nie maja pojęcia o szczupłej sylwetce

Gość ROXANA ja mam 160 cm i 75 kg
missy - nie pieprz głupot dziewczyno! Ma wszystko OK i wzrost i wagę.

juz nie mam pomyslu -> szkoda :< missyyy -> popatrz na jej wymiary, nie waży za dużo :)

Gość powiem szczerze moje
co cwiczylas jesli mozna wiedziec? i za jaka intensywnoscia?

ma wszytsko ok? chyba jak na brytyjskie standardy:) a co do wymiarów, to co z tego,że ma mało w atlii,jak uda i tyłek zwaliste, przy takiej wadze to pewne Dziewczyna chce wyglądać lepiej i chwała je za to! mega z was demotywatory

Gość juz nie mam pomyslu
oooooooooooooooooonnnnaaa dieta bogata w bialko(zaden dukan),za to uboga w weglowodany,tluszcze do 18nastej jemu to co trudno spalic po treningu jak jestem bardzo glodna-banan albo serek wiejski z pomidorem,oczywisci bez pieczywa chleb-razowy rano(bez chleba nie umiem) slodkie napoje gazowane odstawiamy ryz,kasza,malo ziemniakow makarony uwielbiam wiec jem;) duzo bialego miesa gotowanego albo pieczonego

makarony??? i Ty się dziwisz,że nie możesz schudnąć? i to pewnie jeszcze przed treningiem,poczytaj troche o węglowodanach i ich wpływie na sylwetke

Gość juz nie mam pomyslu
treningi rozkladam w zaleznosci ile mam na to przeznaczonych godzin na pol-polowa czasu wzmacniajace,polowa albo 2/3 spalajace postawilam na spinning,step(codziennie)i pilates albo wzmacniajace na brzuch

missyyy -> tylko ze ona dużo ćwiczy a mięśnie ważą więcej niż tłuszcz i już raczej nie ma co spalać dlatego waga jej nie spada i mimo iż ma więcej niż norma wygląda dobrze ;)

Gość juz nie mam pomyslu
misyy-Ty mnie nie ucz

i to nie są złośliwości z mojej strony patrząc na Twój wzrost i wage wierze Ci,że czujesz się jak pulpet ...i nie słuchaj rad osób,które ważą 75 kg:)

Dzięki... czas coś ze sobą zrobic. Pulpetem to mogę być ja przy 100 kg ale nie ona przy 59 kg.

dobra,nie to nie zadałaś pytanie,więc odpowiadam Tak jesteś gruba

Gość juz nie mam pomyslu
oooooooooooooooooonnnnaaa -tak sama przytylas cczy po lekach? mnie niestety faszeruja sterydami-male dawki na codzien ale w stanach zaostrzenia-dawki jak dla slonia:O wiadomo zdrowie najwazniejsze kurcze moze to przez te leki nie moze waga ruszyc

Pół na pół , pół sama, a pół przez złe tabletki anty.

Gość gygfdfd
wydaje mi sie ze troszke za duzo wazysz. ja mam 170 cm i 60 kg i czuje sie gruba, choc mam bardzo proporcjonalną figurę

Gość juz nie mam pomyslu
ale juz masz zmienione?:) uprawiasz jakis sport?

missyyy -> wagowo to fakt ma trochę zbędnych kg ale wymiarowo wygląda bardzo dobrze i to jest ważniejsze bo waga może mylić ;)

Gość juz nie mam pomyslu
levviatan-fajny jestes:)juz Cie lubie:0 moja waga jednak sie nie myli:Ona innych tez tyle waze +,- 0,5kg

Od jakiegoś czasu nie biorę w ogóle, zmieniłam na razie metodę. Z resztą od kiedy tyle przytyłam 70 -> 100 to nie kochamy się zbyt często....

Gość juz nie mam pomyslu
miss qrwa napisalam,ze nic mi nie wisi:Omam wrazenie,ze uda to mi zaraz pekna tak sa napchane a ty mi tu o zwisach nawet nietoperzy sie wyzbylam chociaz ciezko bylo

Leviatan,z PCK jesteś?hahaha za punkt honoru obrałeś sobie obrone słoniątek?:) a co do wymiarów,to już napisałam,że nawet jeśli ma szczupłą talie to uda pewnie ma wieeelkie przy takiej wadze,co oznacza tylko jedno PĄCZEK:) ale skoro obżera się makaronami,to dobrze jej tak:) ja też lubie makarny a ograniczam, może dlatego waże 47 kg a nie 59 no cóż,jest sprawiedliwość na tym świecie:))