Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gadatliwa..

Chciałam się wam pochwalić schudłam z ud 2 cm :D !!!

Polecane posty

Gość Gadatliwa..

Może nie dużo ale dla mnie to sukces :) miałam w udzie 49.5 cm a w łydce 32.5 teraz mam w udzie 47.5 a w łydce 31 :D huraaaa !!!!

Gość Gadatliwa..
haha :D podszywaczu nie popsujesz mi humoru :D

Gość zamkowaaa
gratuluje a co robiłaś ze ci zeszło z ud ?

Gość Gadatliwa..
Ujeżdżałam swojego faceta przez całą noc, na jeźdźca :classic_cool:

Gość Gadatliwa..
wiesz co ograniczyłam słodycze :) staram się jeść zdrowo :) pozwalam sobie na przyjemności tylko okazyjnie jak np jestem na mieście ze znajomymi. Troszkę się poruszałam ale to też tak z 1-2 razy w tygodniu zmierzyłam się dziś z ciekawości a tu 2 cm mniej :) a regularnie mierzę się od jakiś 2 lat i nigdy mi z nóg nie schodziło więc dla mnie sukces wielki zawsze miałam problem z nogami bo mam tylko 158 a nogi miałam prawie 50 cm a teraz 47 :) może coś jeszcze mi zejdzie :)

Gość katkakrakowwww
a ile masz wzrostu?

Gość Gadatliwa..
mam tylko 158 więc uda nadal mam dość masywne ale zawsze coś do przodu jestem :)

Gość katkakrakowwww
a sory już doczytałam jesteś bardzo chuda nie chudnij bardziej

Gość Gadatliwa..
Z reszty ciała nie chce schudnąc :) zależało mi tylko na nogach bo sa moim odwiecznym problemem :) ale chociaż jesteś jedną z nielicznych "normalnych" bo przeważnie na kafe zlatują się oszołomy co wciskają kit dziewczynom mojej wagi ,że są tłuste :D

Gość ale ci zazdroszcze
ja mam 166 i 58 cm w udzie!!!!!!!! 😭

Gość Gadatliwa..
jesteś 10 cm wyższa i masz odpowiednio więcej w udzie :) nie martw się mogę Ci polecić tylko tyle ,że ja słyszałam ,że na ćwiczenia ud masywnych najlepiej jest robić ćwiczenia nie obciążające np jezdząc na rowerze zamiast ustawić przerzutki w takich sposób żeby nam było ciężko pedałować lepiej jest przestawić na takie w których musimy dużo pedałować a z wielką łatwością . W ten sposób omachamy się jak głupie ale nie robią nam się wielkie mięśnie takie od których udo jest jeszcze bardziej masywne :)

Gość gość
Uwaga chyba pobiłam wszysktie wasze dotychczasowe rekory! schudłam11kg w 21 dni i to głownie z ud i łydek oraz z rąk, z tłuszczem na brzuchu adlej walczę bo miałam co by tu duzo mówić wielką nadwagę...przyanje sie bez bicia. Teraz łątwo mi o tym mówić bo czuje się wolna od sporej częsci tłuszczu! Jezeli chcecie zrobić tak samo jak ja to polecam wam sprawdzoną przezemnie i przez moje koleżanki http://dietoholicy.pl ...powiem krótko znają się na rzeczy i tłumaczą od a do z co i jak robić...dietę jaką mi dali Ci wspaniali ludzie to http://dietoholicy.pl/dieta-21-dni i polecam wam z całego serca... koniec problemów z jojo a waga idzie w dół czasem nawet kilogram dziennie! Ja już skorzystałam i wiem ze warto teraz chce Tobie pomóc bo wiem jaki to ból nosić ten tłuszcz...najgorsze gadanie ludzi...

Gość gość
20:07 WON Z TAKĄ REKLAMĄ