Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swojesprawymada

sex to obowiązek żon... nie wyobrażam sobie sytuacji,że moja żona bymi odmawiała

Polecane posty

Gość swojesprawymada

kurwa, jak czytam i slysze akcje typu żona nie daje dupy swojemu mezu to mnie krew zalewa to wasz kurwa psi obowiązek by zawsze dawac dupy mężu kiedy on ma ochote!!! PO TO BYL WLASNIE BRANY KURWA SLUB!!! jesli moja przyszla zona tak bedzie sie zachowywac to nie zdziwcie sie jak przeczytacie po raz setny w gazetach "mąż zabił swoja zone"

Poglądy jak ze średniowiecza, pewnie masz z 50 lat i takie bzdury rodzice ci przekazali, puknij się w głowę, ciemnota się szerzy!!!!!!

Gość pura
zapomnij czlowieku zycia bys ze mna nie mial.jakby sie nie podobalo to wy...laj.zadnego obowiazku nie ma i juz nie bedzie.epoki ci sie pomylily.maz musi zasluzyc

Gość uaaaaaaajajaja
buaaaaaahahahaha co za debile :-) oj jakbym miała takiego męża to bym mu tak dała ze raz na zawsze by mu się odechciało :-) :-) nie miałby już czym wojowac ;-)

Gość kto8
kirek112222 i co zadowolony jestes czy dalej ci malo? napewno i tak bys chcial cos wiecej bo faceci tacy sa - dasz im palca a oni cala reke..

Gość pura
tu wyzej to pewnie chloopiec nie gosia

kobieta to nie dmuchana lala czy dziwka że daje kiedy facetowi sie zachce. Sory ale jak seks wyglada tak że byle facet sobie podymal to sory ale tez bym nie dala. A ty pewnie jesteś strasznie obrzydliwy spasiony i zero romantyczny i ruchasz dla swoich potrzeb byle byc zadowolony? a co z kobietą ma dawac bez przyjemności, a zapomniałam pewnie masz to w nosie zadufały egoisto

Gość kirek112222
mam intercyze :) jak przestanie dawac doopy to wypad i nastepna temat przerabiałem juz kilka razy :) puki co daje radę ale to kwestia czasu jak przestanie dawac rade :) jak mi mało to oczywiscie odwiedzam prywatne dziwki z ktorymi naprawde mozna takie rzeczy robic które w wkeszosci zony nie potrafią :) głupie szmatki :)

Gość zakątek impotentów
widzę tu całe stado zakompleksionych impotentów z bardzo małymi f*****mi buhahahahaha Waszymi żonami to do końca życia zostaną wasze obślizgłe łapki buhahaha

Gość kirek112222
nie wystepuja u mnie kompleksy mam wszystko co mi potrzeba :) a zone wysłalme do pracy :) wqrwiała mnie jak siedziała w domu :) ja sobie gotuje i piore :) tak apropo :) ma tylko albo aż dawac doopy :)

kirek skoro siedzisz w domu pierzesz i gotujesz to jesteś ciotą, niczym się nie różnisz od zwykłej kury domowej. Widocznie twoja kobieta cie napierdala i nie masz prawa głosu w domu a tutaj grasz takiego chojraka

Gość kirek112222
mam swoj biznes :) a lachon zapierdziela na swoje szmaty i kosmetyki :) przeciez nie bede jej dawac szmalu :) wasi durni mężulkowie dają :) pajace zasrane :)

Gość kto8
ło matko,ale sie usmiałam zgadzam sie z osoba wyzej, ale szkoda takiego buraka szkolic bo mu oczy pizda zarosly

Gość kto8
kirek112222 pewnie sprzedajesz kapcie na allegro...

Gość pura
powolinzaczynam rozumiec zwiazek kobieta +kobieta.z gnojami nie da rady zyc dluzej niz 10 lat.

Gość fhgrsxh
"mężu" buahahahaha

Gość kirek112222
gotujcie te swoje obiadki dla tych waszych pajacyków :) i spłacajcie te wasze kredyciki do konca zycia :) smiechu warte :)

Gość swojesprawymada
mamusia mnie nie kochała, a dziadziuś regularnie gwłacił w anusa. Dlatego nie wiem co to miłość :(

Tak to jest z babami, mężczyzna musi, bo jest mężczyzną, a kobieta tylko może/ Jak się od niej wymaga to od razu: to nie średniowiecze. Ślub to zło: po nim baba zawsze sobie odpuszcza.

Gość swojesprawymada
kaliban to stary rozwodnik :O

Gość bezpruderyjna matrona
Ja mam podobne podejście do męża. Jak odmówi to demonstracyjnie zaczynam szukać kochanka :P

Skąd się tacy biorą jak autor? Podaj tu swoje namaiary , żebyś był ostrzeżeniem....TAKICH PANÓW OLEWAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość He he a to dobre
Ale się usmialam. Jeżeli kobiecy obowiązek to dawać dupy to męża obowiązek przynosić co miesiąc do domu minimum 10tys. Wszak w każdym burdelu to drogie rzeczy są hihi