Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aslsdlekkeke

Nie moge jeść słodyczy do końca życia. Rycze, bo nie wiem jak to przeżyje...;(((

Polecane posty

Gość aslsdlekkeke

Do końca życia nie moge jeść słodyczy. Jestem alergiczką na wszelkie produkty zawierające nabiał, jajka. Nie moge też jeść czekolady. Jak ja to wytrzymam to nie wiem ;((((((

Gość neunfvruvnreu
wytrzymasz

wydaje mi sie, ze moge miec to samo ale musze wybrac sie do elergologa. Ej no :) usmiechnij sie :) na zdrowie nam to wyjdzie i na figure heheh :) a poza tym w sklepach ze zdrowa zywnoscia i dla diabetykow masz cala mase slodkosci i czekolad :)

Gość aslsdlekkeke
Nie dam rady;((( Juz nie jem 3 dni i ledwo wytrzymuje!! Mowie Wam, życie troche dla mnie stracilo sens. Jestem strasznie uzalezniona od slodyczy, jak mam zly humor, jestem smutna to oczywoscie poprawiam sobie nastroj slodyczami. A teraz czym go poprawie? Nawet kawy mi nie wolno ;(((( Chodze caly dzien przybita, bez energii..

Gość katkakrakowwww
a cola light? zawsze to cos słodkiego a poza tym są przepisy na ciasta i słodycze bez jaj i mleka:)

Są specjalne słodycze odpowiednie dla Ciebie :) tylko sie dowiedz gdzie je kupić :) A poza tym przynajmniej nie będziesz gruba :)

Gość aslsdlekkeke
dziekuje :) W takim razie poszukam cos:)

Gość bhamber
A ile masz lat?

japierdziele, co za głupia baba za przeproszeniem! Ile masz autorko lat 16? mam nadzieje, że tyle to Cię to jeszcze troche tłumaczy, po pierwsze to zalezy jaką masz alergie bo mozesz miec tylko skórną ze np. po zjedzeniu czekolady wyjdą Ci trzy potówki. Po drugie jest cos takiego jak ODCZULANIE !! Ze alergia zmniejsza się, ustępuje na jakis czas lub czasami na zawsze, po trzecie to wcale nie jest tak ze jak osoba jest na cos uczulona to nigdy nie moze juz tego na oczy widziec, wczesniej jadłas i zyjesz a alergia nie robi sie z dnia na dzien. Po czwarte ja mam alergie na wszelkie produkty zawierające nabiał, konserwanty, do tego na pierze, siersc, roztocza, kurz, pyłki i mam ciężką astmę wiec nie piernicz głupot! Roztocza są wczędzie czyli nie powinnam już istniec!

Gość Nieokrzesana
Ja też tak miałam ze bylam na wszystko uczulona i mialam diete przez 10 lat swojego zycia ,jessli czekolada to tylko biala , zero słodyczy ,miesa itd. jakos zwytrzymalam, moze tobie to uczulenie tez kiedys zniknie?:) trzeba miec nadzieje :)

Gość wiem jak to jest, :((((
tylko u mnie to jest chwilowe. odkad jestem w ciąży nie moge wogole jesc cukru, bo inaczej jest mi strasznie niedobrze i zaczyna mnie bolec glowa. najgorsze jest to, że ciągle mam ochote na slodkie. Nie rusze jednak, bo wiem czym to grozi no i są rezultaty bo juz polowa ciąży a ja przytylam kilogram :)

no ja np tez mialam diete, jak mi lekarze wyliczyli czego nie moge to doslownie został mi tylko chleb i to nie normalny i warzywa i woda :o :o i szczerze mówiąc nigdy sie nie przystosowałam, po prostu lubię jesc...

Gość ...EHH
Ja mam gorzej , bo nie mogę jeść przez całe życie , bo inaczej umrę .... To nie jest tylko alergia , ale poważna choroba w moim bardo młodym wieku :( :( :(

Ale wy jesteście tępe, płaczą, bo nie mogą nażreć się słodyczy :O Ja mogę, a nie jem, bo mój organizm to nie śmietnik na cukier :O