Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skyna

Mój mąż się masturbuje! Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość bezpruderyjna baba
Ależ wy jesteście dziwne. Ja potrafię masturbować się kilka razy dziennie. Mąż musiał to zaakceptować i tyle. Też wydziwiał, ale wreszcie zrozumiał, że mamy różne temperamenty i różne potrzeby. W imię czego mam się męczyć? Bo tak? Bo kościół? Bo sąsiadka? W d***e to mam. Albo mnie przeleci trzy razy na dobę, albo załatwiam to sama :p

Gość gość
Też tak robię :) Jak mam ochotę i jej nie ma robię sam dwa trzy razy,a wieczorem z moją.Taka jest prawda.Kto ma większe potrzeby rozumie to.

Gość PrzemekR1
U facetów to jest normalne chyba, że stałość w łóżku z czasem się nudzi. Według mnie powinnaś wprowadzić coś nowego do waszego seksu po prostu ; )

Gość Manitu
Elzbietka101 Facet nie musi byc dzieciuchem zeby sie masturbowac. Po prostu ma taka potrzebe. A jak zona mu nie daje to lepiej sobie ulzyc a nie szukac innej baby!

Gość gość
De facto jest to świństwo i nie powinien tak rboić, bo robiąc to pewnie myśli nire tylko o tobie. Ale z drugiej strony widocznie nie zapokajałaś go jak należy więc to może być też twoja wina. Może jesteś za mało atrakcyjna? Ja tylko sugeruje bo cię nie znam. Ale jak już wiesz to przynajmniej zaproponuj żebyś ty mu tą laskę robiła :D Wtedy każdy będzie zadowolony :D