Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papajkamango

szok!

Polecane posty

Gość papajkamango

Ojca mojego dziecka nie znałam długo, bo zaledwie 4 miesiące. Wpadliśmy. Nie pobraliśmy się ale jesteśmy i mieszkamy razem. Oboje pracujemy ale kasy nie mamy za dużo i wózek dostałam od przyjaciółki - w dobrym stanie, tylko po jej dziecku. Rodzice mojego chłopaka mieszkają w USA więc ich nie znałam - tylko przez skype rozmawialiśmy. Mili ludzie. Teraz byli w Pl na 5 tygodni i postanowili kupić rzeczy dla wnuka. Dostaliśmy masę ubranek i kosmetyków, zabawek. Naprawdę dużo ładnych rzeczy. Niektóre przywieźli z USA. "Teściowa" postanowiła też kupić wózek synkowi, nowy, bo powiedziała, że wózek kupują zawsze dziadkowie. I szok! Spókrzcie co kupiła http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-balmoral-silver-cross-kolor-cream-brown-dostawa-gratis-p-2408.html Wózek super ale z ciekawości jak zobaczyłam cenę to myślałam, że się przewróce! Boję się tym wózkiem wyjeżdżać na ulice normalnie teraz. A ona powiedziała, że jak mały wyrośnie to mamy sprzedać i fajną kwotę dostaniemy. No na pewno fajną! O ile ktoś kupi w ogóle! Zastanawiam się czy w ogóle używać tego wózka czy jeździć tym co mam a ten zostawić do sprzedania. Przecież za to auto można kupić! Jak uważacie?

Gość liliputka124
no proszę Cie to jakies prowo mega bo raczej nikogo nie stać na taki wózek albo ma nierówno pod sufitem jak kupi i to samą gondolę no ja proszę wymyśl cos lepszego

Gość papajkamango
A dlaczego od razu prowo? Sama jestem w szoku ale widac stac na takie wózki niektórych i niektórzy je kupują. Moi "teściowie" to zamożni ludzie i "teściowa" kupiła wnukowi to co jej się poobało. Tyle, że ten wózek nie pasuje do mnie. Nie jstem taka wytworna. Żyłam i żyję normalnie - zawsze mam co jesść i w co się ubrać. Zawsze mam na to co trzeba. Ciuchy kupuję często oryginalne a kosmetyki dobre ale bez przesady - ten wózek to jst dla prawdziwych bogaczy!

Gość okropny wozek!!!!!
sory ale cena ceną- ale on jest okropny!styl sprzed średniowiecza!!!i kto tym jezdzi?jakie teraz sa fajne wózki a ten jest po prostu dziadowaty!!!! Wątpie czy ktoś by ci kupił? Jezdził lepiej swoim od koleżanki :(

Gość ja bym od razu go sprzedala
ale tak, żeby tesciówka nie wiedziała i kasę przeznaczyła na pieluchy, kaszki czy co tam chcesz

Gość itilinka
prowo dlatego ze wczoraj na ktoryms topiku dziewczyna wklejała linka do tych wozkow:P a tak poza tym wozek ładny ale raczej na dwor krolewski niz na nasze chodniki:P

Gość seaside
ale tan wózek pojechany... nawet, jakbyś go teraz chciała sprzedać to doprawdy nie wiem, ile za niego dostaniesz. na pewno nawet nie 1/3 ceny.

Gość okropny wozek!!!!!
dobrze to nazwałaś "na dwór królewski" brawoo :) Chyba właśnie w króloestwie uzywali takich wózków :)

Gość może plastry??
już widze ten twój zachwyt z tego wózka :D:D:D:D:D Prowo jak nic , coś ci nie wyszło :P PS a wózek żadny i wcale mi sie nie podoba, musieliby mi dopłacić żebym w czymś takim dziecko woziła :D

Gość zimna cola
Mi się podoba, ale nie widziałabym się pchając taki wózek, zupełnie do mnie nie pasuje.

Gość okropy jest ten wozek
:o w ogole mało funkcjonalny :o Sprzedaj go i kup dziecku normalny wielofunkcyjny wózek za 1000zl (za tyle normalnie można kupić juz dobry wózek), zapasy pieluch i ubranek a resztę kasy odłóż na czarna godzine. Z reszta i tak uwazam ze to prowo :p

Gość okropy jest ten wozek
z resztą już widzę jak synek klepie biedę a jego matka zamiast mu pomóc finansowo to kupuje wózki za 8 tys...

Jak widac po powyzszych wpisach, ludzie nie maja pojecia o czym pisza, a ze cena dla nich astronomiczna, to narzekaja i marudza. Liczy sie jakosc, budowa elementow i styl. Ja wiem ze u nas ludzie kochaja chinska tandete ale prosze was, puknijcie sie sie w glowe, najlepiej wezcie duza patelnie, aby mocno zabrzmialo, echo pukniecia. Ten wozek bez mrugniecia okiem ktos pozniej kupi za troche nizsza cene. To dobry sprzet, sprawdzone lementy, nienapromieniowana stal, ogolnie fajny jest i z klasa. wiadomo ze u nas to kosmos, bo ludzie bardzo biedni sa w Polsce, ale dbajcie o ten wozeczek, kiedys na nim ladnie zarobicie sobie :)

wozek wazy 37 kg! Masakra, autorko uzywaj go jako...lozeczka na poczatek:-) Dorzuc dodatkowa warstwe (jakis cieki materacyk) postaw w pokoju i bedziesz miala bardzo stylowy wystroj pokoju przy okazji. Innej opcji nie widze bo naprawde wozek malo praktyczny

Gość papajkamango
yyyyy... ktos napisał, że klepiemy biedę. A skąd taki wniosek? Nie klepiemy biedy. Bo bieda dla mnie to jak ktos oszczędza na jedzeniu. A my mamy co jeść, stac nas na ubrania, kosmetyki i wszystko co potrzeba. Nawet na wakacje nas stać raz w roku i na utrzymanie auta (stare bo stare ale paliwo w baku jest zawsze i nie wyliczamy czy gdzies opłaca się nim jechać czy busem). Jak pojawiło się dziecko to wydatków wiadomo przybyło. Naprawdę, nie wiem co to w Waszym pojęciu jest bieda i bogactwo. Druga rzecz - wszyscy zarzucaja prowokac ję. Bo tu jak temat nie dotyczy tego jaki najtańszy wózek wybrać albo jakie są symptomy porodu to juz prowo Waszym zdaniem. Nie mozna mieć innych problemów w życiu? Kolejna rzecz: wózek jest piekny a Ci co piszą, że to szmelc to nie maja za grosz gustu. Widziałam już taki na ulicy. Jest wspaniale wykonany i cudownie się prezentuje. wszystko w nim jest idealne ale ja nie ptrzebuję takiego wózka, bo mam po przyjaciółce całkiem dobrego Mutsy. Tylko jej dziecko go używało i wózek jest naprawdę fajny. Szkoda mi używać tego od "teściów", bo jest jasny i boję się zbrudzić a naprawdę chciałabym go sprzedać. Przeciez nikomu nie podarujemy a ja dzieci już mieć nie będę na pewno.

Gość fajna ekipa!!
ja bym sie wstydzila wyjsc z takim wozkiem nawet 5 zl bym za niego nie dala

Gość papajkamango
ok dziękuję za rady, Chyba w ogóle odpuszczcę sobie to forum bo tu same żmije, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem, Ja się nie pytam czy on się podoba czy nie. Wiadomo, żw prostakom się nie spodoba ;) Zegnam

O ile uda ci się go sprzedać. Ludzie takie rzeczy chcą najlepiej za pół darmo. Już nie wspomnę, że to nie jest wózek na polskie realia. Lepiej mogli dać wam tę kasę, aniżeli kupować nie dość, że tak drogi wózek, to w dodatku taki, który potem będzie ciężko sprzedać za rozsądną cenę.

Gość nie no rozumiem cie
aele mi sie te wozki straaasznie podobają, sa przepiękne. A sluchaj, nie mozna go oddac? i dostac za niego kase? hehe masz paragon cokolwiek? Gdziez oni mieszkają? na manhatanie w new york? :)

Wózek jest cudny. Bardzo chciałabym mieć taki wlaśnie jako drugi. Bo faktycznie trochę mało praktyczny.

Gość papajkamango
mieszkają koło Chicago w jakiejś małej miejscowości. Z tego co wiem to nieźle im się wiedzie - stać ich na wynajem domu i ten wózek to nie był dla nich jakiś mały wydatek z tego co wiem ale na pewno nie taki jak dla przeciętnego polaczka. Chłopak mi mówił, że zamierzają na emeryturę wrócić tu do kraju i budować się. No ale nieważne. Paragonu nie mam, Chłopak pytał w pracy jednego kolegi - są dość zamożni i lada moment spodziewają się dziecka. Żona tego kolegi wzięlaby ten wózek ale chce dac maksymalbie 4000. Musimy to przemyśleć

Gość buaahahahaha
Nie podoba się prostakom. :D :D :D A własnie, ze podoba się prostakom. Bo jak prostaki zobaczyły, ile kosztuje, to zaraz im się spodobal. Gdyby było o jedno zero mniej, to prostakom już by się nie podobal. Jak dla mnie jest ohydny. A że ktoś na kafe uzna mnie z tego tytułu za prostka, to mi lata i powiewa. :D

Gość do hept
jestem twoja fanka!trafilas w sedno:)

Gość do hept
PAPAJ COS TAM-PO CO TY TO OPOWIADASZ? mam tez ZAMOZNYCH tesciow,ale sie nie chwale jak idiotka!bo co mi z tego? ja mam swoje zycie.

Gość do hept
ee tam prowo:(marne:(

Dla mnie to raczej oczywiste, że taki wózek nie może się podobać. Ale ja się nie znam, bo to wózek dla tzw. wyższych sfer jak np. rodzina królewska heh:-P Zazdrościć nie mamy ci czego, bo po pierwsze praktyczny nie jest, bo jak 37 kg kolos może być praktyczny? i jak ktoś wspomniał będziesz miała problemy ze sprzedażą. Mam wrażenie, że założyłaś ten topik, żeby się pochwalić, a, że się nie udało, to piany dostajesz:-D

Z wyglądu mi się podoba. Ale nie wiem co miałabym z takim wózkiem robić na drugim piętrze kamienicy bez windy i na krakowskich chodnikach :) Zosataw w domu, postawisz w kuchni czy pokoju, tam gdzie będziecie, żeby mieć dziecko pod ręką, teściowej będzie miło że coś z nim zrobisz. A sprzedasz potem i tak...

Gość dsdsgshskjkklkl
A dlaczego uwazacie, ze autorka sie chwali? Zamoznymi dziadkami i wozkiem? Jak ja bym cos takiego dostala, to bylabym w szoku i niekoniecznie pozytywnym... wozek cudny, ale ta waga i to tylko gondola-wiec niepraktyczny.

Gość zroznicowana
Sliczny wozek,bardzo mi sie podobaja takie ,jak za dawnych lat.Juz wyjdz z tego szoku i ciesz sie prezentem :)