Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siddharta2

CO TO ZA FILM??

Polecane posty

Gość siddharta2

film ma pare dobrych lat, ogladalam go jakies 5/ 6 lat temu i był o tym ze w powietrzu byl jakis taki wirus, co jak do kogoś dotarł to osoba popełniała samobójstwo. kojarzy ktoś?

Gość siddharta2
potem wyszło chyba ze to przez pszczoły ktore nie zapylają czy cos takiego... piszcie bo za cholere nie moge sobi przypomniec tytułu :(

Gość siddharta2
up

To było tak, że doktor miszkał w takim wielkim domu wraz ze swoja córka, która przyjachała do niego na wakacje? I była tam baba, która zajmowała się chyba owadami i ona w tym doktorku się zakochała. I to dziecko doktora wyszło z domu, mimo iz ona jej zakazał, bo te pszczoły latały, ale ona wyszła i ten rój zaczął gonić ją i jej chłopaka?

Tak ,tak. Oni tam na motocyklu po jakichś łąkach jechali i schowali się chyba w szafie u jakiejś Pani, która się wczesniej zabiła. Aż próbuję znaleźć tytuł, ale coś mi nei idzie ;)

Gość siddharta2
no, no coś było ;)

Gość siddharta2
pamiętam, była tam taka scena ze ktoś siedział na ławce i zawiał wiatr z tym wirusem, i koles wstał i strzełił sobie w łeb. było jeszcze cos ze grupa osob z jakimis dzieciakami uciekali przed tym wiatrem przez pole

Gość siddharta2
oj ale to chyba nie to...

To my z Każdym Dniem o czymś zupełnie innym pisaliśmy ^^ A teraz niech mi ktoś powie co to było z tymi pszczołami, bo mnei będzie męczyć :P

Gość siddharta2
jedynynienormalny o to chyba to dzieki :) tylko nie wiem czemu wydawalo mi sie ze ogladalam go jakies 5 lat temu :o