Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przelewam krew

Nie wytrzymuje w domu-skońcxzę w psychiatryku

Polecane posty

Gość przelewam krew

dzisiaj moj brat wymazał się czarną farbą olejną, matka wpadła w szał i zaczeła go szarpac oraz bic, złapałam go i przez przypadek uderzyla mnie, zabolało. Jak ona tak moze? :( Moj brat jest niegrzeczny, ale to dziecko, ciekawe swiata przyzwyczaiła się ze jak ja bylam mała to byłam grzeczna i nie miala ze mna problemów tak się zdarzało wiele razy, zawsze go broniłam, osłaniałam zawsze jak ochłoneła to go przytulała i mowiła ze bardzo go kocha to po co bije? wiem, ze mozna się wkurzyc na takie cos, ale warto jest policzyc do 10 i wziac głeboki oddech i powstyrzymac gest ręką bo to pozostaje w pamieci mnie tez się wiele razy oberwało choć byłam grzeczna, ale czasem dostawałam 3 ze spr-to przeciez karygodne albo miałam kłopoty z bezsennoscia, zawsze wiedziała kiedy udaję ze śpię, groziła wtedy ze jak się tylko ruszę to dostanę lanie poza tym ona i ojeciec sie czesto kłoca, prawie codziennie 'ciche dni' to chyba przewaga ich zwiazku nienawidzę takiej atmosfery w domu, dusze się tu dzisiaj matka zapytała mnie czemu jestem taka dziwna no własnie..moze wy mi powiecie jestem dziwna????????

Gość 3ereererereew
a skad my mamy wiedziec czy jestes dziwna czy nie??? choc w sumie jestes dziwna zadając takie kretyńskie pytania

Gość przelewam krew
chodziło jej o to że jestem dziwna bo po tej dzisiejszej szarpaninie z bratem rozpłakałam sie i krzyknełam na nią a potem się do niej nie odzywałam czy to dziwne zachowanie wg was? co mam byc dla niej miła i sympatyczna? po tym co zrobiła? :(

Gość ona tak bedzie wpadac
masz chorych rodzicow. To jest rodzina dysfunkcyjna-poczytaj sobie o tym w necie.

Gość 3ereererereew
ale masz dylemat..badz taka jaką czujesz ze byc powinnas a nie taką jaką wypada być ...o

Gość przelewam krew
to matka jest chora, ojciec nie jest taki jak ona choc tez czasem jest okrutny