Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Jak wszyscy to i ja przyznaje się

Polecane posty

jenni, nie mam zamiaru Cię za nic przepraszać. Ty powinnaś przeprosić ale nie mnie ale całą kafeterie i dać sobie spokój i wynieść się z tąd.

Jenny, to Ty na gumach jedziesz? Myślałam, że poszłaś z czasem i łykasz tabsy :P

Taaake me to the magic of the mooment cos tam cos tam NIczego sie nie naćpalismy tylko doroslismy do tego zeby w koncu sie przyznac 🌻

Gość Co sie stalo z Noxelia
boze dzeny schowaj sie co za okropna fotka w stopce bleeeeeeeee rzygac sie chce

hailie nie bedę się truć tabsami ,wolę sobie spiralkę założyć ale muszę do tego psychicznie się przygotować:D proszek to ty za każdym razem mnie atakowałaś ,ja na twoje topiki nie wchodzę ;) zresztą jesteś za głupia żeby cokolwiek zrozumieć i pani prawnik pisze się "stąd" a nie "z tąd":P

Gość Co sie stalo z Noxelia
dzeny gdzie twoja przyjaciolka noxelia???

ja bym sie na to nie odwazyla wlasnie ze wzgl na to ze zakladanie jest b nieprzyjemne...i podczas okresu. hehe a przypomnialo mi sie cos bardzo wesolego odnosnie spiralki..kiedys kolezanka obawiala sie ze jest w ciazy mimo spiralki...pocieszyla ja nasza znajoma: hehe ciaza ze spirala..hmmm o ja pierdole..ja juz wiem skad sie teletubisie wziely:D:D wpadasz ztym drutem a pozniej ci sie dziecko rodzi z taka antena an glowie:D

ratowniczka_medyczna dobre hehe :D ja właśnie wszędzie dookoła syszę od koleżanek ,że po tabsach boli głowa ,mdłości ,że chudną inne grubną i im się bzykać nie chce pozatym strasznie niszczą układ pokarmowy więc nie dziękuję

Gość jenny nie pierdol
.