Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malena milosc

Jutro moj pierwszy dzień pracy. Boje się jak mnie przyjmą.

Polecane posty

Gość malena milosc

Niby nic specjalnego - stabilizacja rajstop, ale boje się . Dzisiaj bylam sie dowiedziec, postawili mnie przy maszynie, robilam ok 20 min, potem powiedzieli mi zebym przyszła jutro na 5.30 i ze panie które juz pracują wszystko mi pokażą. Jednak nie wiem jak sie zachowac, jeżeli zadna się mna nie zainteresuje, nie pokaże gdzie szatnia, gdzie co ? Moze to głupie, ale boje się...

na pewno ktos sie Toba zajmie a jak nie to zapytaj-przeciez jezyk masz:P wczesnie zaczynasz prace

Gość malena milosc
Dokładnie, troche wczesnie, nie wiem czy wstane . 3 zmianówka i chyba dlatego

Gość mi się udało.
dasz rade, głowa do góry, z uśmiechem do ludzi i bedzie dobrze. powodzenia :)

ja 4 lata pracowałam w systemie 3 zmianowym, na początku było trochę ciężko, ale teraz miło wspominam :)

Gość niewieszktoniewieszjak
poradzisz sobie na pewno! tylko badz soba nikogo nie udawaj :)

Gość pdjfpjs;lfjs;lfjsljfoujoirt
zapytać. czemu onę mają się interesować Tobą? one są tam, zeby wykonywac swoją pracę, jeśli mają Cię przeszkolić to przeszkolą, a jak nie to pytaj.

Gość kjhmnk
zajma sie tobia nie martw sie ;) ja pracowalam i na produkcji i na magazynie i na poczcie i wierz mi, zwasze mi pomogli ;) raz tylko w jednym sklepie staralam sie o prace, osiedlowym ;) to byl pierwszy dzien kiedy z gazeta w reku i ogloszeniem w niej przyszlam tam, babka postawila mnie za lada a jedna z pracujacych kasjerek (i to ta najmlodsza! moze w moim wieku - wtedy to mialam jakies 19 lat tuz po skzole bylam, na wakacje chcialam sobie zarobic ;) ) moze starsza nieco, zrzucala na mnie wsyztsko, poukladanie na polkach, mycie podlogi :O ta starsza zobaczyla to i powiedziala mi, zebym to zostawila bo to tamtej jest zadanie a ja mam teraz kase opanowac i sprzedaz ;) a tak zawsze milo wspominam prace, zwlaszcza poczatki zwlaszcza ze starszymi babkami, zawsze pomoga, wytlumacza :)