Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIŚ ADOPCJE PRZEZ LES I HOMO

SKANDAL-WCZORAJ POLSKI SĄD USTANOWIŁ PRAWO DO ADOPCJI PRZEZ OSOBY HOMOSEKSUALNE!

Polecane posty

Gość wszyscy sa szczesliwi
Pod koniec lutego 1939 r. Rozalia pisze: Pan Jezus przedstawił mej duszy następujący obraz, w czasie gdy Mu gorąco polecałam naszą Ojczyznę i wszystkie narody świata. Zobaczyłam w sposób duchowy granicę polsko-niemiecką, począwszy od Śląska, aż do Pomorza, całą w ogniu. Widok to był naprawdę przerażający. Zdawało mi się, że ten ogień zniszczy całkowicie cały świat. Po pewnym czasie ten ogień ogarnął cale Niemcy, niszcząc je. (...) Wtem usłyszałam w głębi duszy głos i równocześnie odczułam pewność niezwykłą, że tak się stanie, czego nie potrafię opisać: - Moje dziecko! Będzie straszna wojna, która spowoduje takie zniszczenie. Niemcy upadną. (...) Wielkie i straszne są grzechy i zbrodnie Polski. Sprawiedliwość Boża chce ukarać ten naród za grzechy, a zwłaszcza za grzechy nieczyste, morderstwa i nienawiść. Jest jednak ratunek dla Polski, jeżeli Mnie uzna za swego Króla i Pana w zupełności przez Intronizację. (...) To uznanie ma być potwierdzone porzuceniem grzechów, a całkowitym zwrotem do Boga.

Gość czy Rozalka była
pensjonariuszką zakładu psychiatrycznego czy była nie leczona?

była pielęgniarką ale w szpitalu dla chorych wenerycznie czyli kiła i te ine choroby

Gość no to tez się rzuca
na mózg. wszystko jasne

Gość katarina1155
Ale z was katolicy, przecieZ Bóg nie karze.

a t wanda Malczewska A dnia 5 października 1873 r. wyrzekł Pan Jezus do Wandy następujące słowa: "Zatknąłem pośród was krzyż, jako godło wiary, triumfu i chwały. Dałem wam Matkę moją za Opiekunkę i czegóż się boicie? - Dlaczego tak słaba wasza ufność? Pamiętajcie, że Maria, Matka moja, wszystko wam wyjednać może." "Zbliżają się czasy przewrotne. Ojczyzna wasza będzie wolna od ucisków wrogów zewnętrznych, ale jq opanują wrogowie wewnętrzni. Przede wszystkim starać się będą wziąć w swe ręce młodzież szkolną i dowodzić będą, że religia w szkołach niepotrzebna, ze można ją zastąpić innymi naukami. Spowiedź i inne praktyki religijne, kontrola Kościoła nad szkołami zbyteczna, bo ścieśnia myślenia ucznia. Krzyże i obrazy religijne ze sal szkolnych będą chcieli usunąć, aby te wizerunki chrześcijańskie nie drażniły żydów. Przez młodzież pozbawioną wiary, zechcą w całym narodzie wprowadzić niedowiarstwo. Jeżeli naród uwierzy temu i pozbędzie się wiary, straci przywróconą ojczyznę. - Niechże tedy ojcowie i matki zwracają uwagę na szkoły. Niech protestują przeciwko usuwaniu wizerunków religijnych ze szkoły i przeciwko nauczycielom dążącym do zaprowadzenia szkoły bezwyznaniowej. - Nauka bez wiary nie zrodzi Świętych ani bohaterów narodowych. - Zrodzi szkodników - módl się o dobrą chrześcijańską szkołę".

Gość no to co z JPII?
święty czy szkodnik?

i tu masz racje to nie on tylko my sami siebie karzemy napewno słyszeliscie o karmie czy co posiejesz to zbierzesz Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. http://www.objawienia.pl/argasinska/arg23.html

Gość o czym wy tu bredzicie
od dawien dawna w Polsce osoby homoseksualne mogą adoptować dzieci i robią to - praktycznie od kiedy tylko istnieje adopcja. Kiedy zgłaszasz się do ośrodka adopcyjnego przechodzisz test, szkolenie, wywiad środowiskowy i - jeśli się nadajesz - bez większych przeszkód przychodzi adopcja dziecka, które ma uregulowaną sytuację prawną. Problemem w Polsce jest to, że związki homoseksualne nie mogą być zalegalizowane, co za tym idzie homoseksualiści nie mogą adoptować dziecka jako para, ale tylko jeden z partnerów może zostać w świetle prawa rodzicem - i to cała filozofia.

Gość ndjjfnjdsfnjkfdsnjk
Świat schodzi na psy :(

Gość ndjjfnjdsfnjkfdsnjk
"więc co? ja jako normalna osoba o normalnych popędach seksualnych jestem gorsza od lesbijki czy geja? bo im dadzą dziecko bez ślubu!" Niestety. Geje i lesbijki mają większe prawa od heteroseksualnego obywatela. Jak nie to płaczą, że nie mają praw (a kto im broni wyjść za mąć/ożenić się z osobą o przeciwnej płci?). Tak teraz będzie, gejom i lesbijom wolno będzie wszystko a reszta obywateli niech się wali :(

poczekajcie chwilę wkleje cos jeszcze tylko wytre gowno z brody i warg

Gość ......:..:..
ODBYT SŁUŻY DO SRANIA A NIE DO RUCHANIA!!! nie wyobrażam sobie żeby w Polsce to przeszło ponieważ dla dziecka będzie to trauma. Wyobraźmy sobie dwoch tatusiów którzy przychodzą na wywiadówkę.. Rówieśnicy ze związków hetero będą znęcać się nad takim nic nie winnym dzieciakiem. Nie będą miały one łatwego życia

Gość o czym wy tu bredzicie
Nie musisz sobie niczego wyobrażać, bo to już się dzieje - już są dzieci wychowywane w rodzinach homoseksualnych i to nie od wczoraj ale od praktycznie zawsze - tj. od czasu, kiedy istnieją homoseksualiści i zwyczaj adopcji dzieci. Prawo nie zakazywało tego i nie zakazuje.