Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skandybnawa

Siedem grzechow glownych kobiet

Polecane posty

fh v34 za to u ciebie miałaby raj własnie z Twoich wpisów to dokładnie bije dobrocią serca Nie czytasz tematów o żonach alkoholików i tych bitych przez facetów niekoniecznie majętnych? a szkoda Kolejna próba odejścia od tematu. Chcesz mnie obciążyć winą ,za to co wyżej napisałaś? A może poczytasz te tematy jak kobiety wykorzystują i zdradzają facetów? Dlaczego o tym ani słowa? a faceci nie zdradzają...aniołki :classic_cool:

Gość Nebieskooki
Ech te złe i niedobre kobiety nie rozumieją nas, samych idealnych bez wyjątku mężczyzn :) Vee, zostaw. Tego się nie da uratować :)

Gość fh
v34 Przytoczyłaś tematy o kobietach-ofiarach,więc dla równowagi (i obiektywizmu) trzeba przytoczyć tematy z drugiego końca.

Gość liczba 3498
Czytam sobie ten temat i teraz najlepsze,wszedł facet,który chyba liczy,że bedzie trzymał zdanie kobiet to dostanie zgodę na seks :D żenada

fh v34 Przytoczyłaś tematy o kobietach-ofiarach,więc dla równowagi (i obiektywizmu) trzeba przytoczyć tematy z drugiego końca. zasada jest jedna chcesz miec idealną kobietę??:classic_cool: zacznij zmiany od SIEBIE ;)

liczba 3498 Czytam sobie ten temat i teraz najlepsze,wszedł facet,który chyba liczy,że bedzie trzymał zdanie kobiet to dostanie zgodę na seks żenada tobie tez daje zgode na seks :classic_cool:🖐️ AMEN

Gość liczba 3498
v34 fh v34 Przytoczyłaś tematy o kobietach-ofiarach,więc dla równowagi (i obiektywizmu) trzeba przytoczyć tematy z drugiego końca. zasada jest jedna chcesz miec idealną kobietę?? zacznij zmiany od SIEBIE Tak się składa,że kij ma dwa końce,więc ..... chcesz mieć idealnego faceta,zacznij od siebie.

Gość moim zdaniem tylko i wylacznie
FRUSTRACJI ;)

Gość fh
Owszem,ale jest coraz mniej osób ,które zdają sobie sprawę ze swoich wad i które chcą z tym coś zrobić. Wygodniej jest szukać tych wad u innych. Wtedy nie zwraca się uwagi na swoje wady.

Gość liczba 3498
v34 - nie potrzebuje zgody od Ciebie na seks.Swoimi tekstami chwały kobietom nie przynosisz.

liczba ale ja nie narzekam na faceta :classic_cool: tak naprawdę to potrzebny mi tylko do seksu :D:D:D

"Czytam sobie ten temat i teraz najlepsze,wszedł facet,który chyba liczy,że bedzie trzymał zdanie kobiet to dostanie zgodę na seks żenada" Żenada jest posądzanie mnie o takie rzeczy. Po prostu nie lubię jak ktoś sugeruje że ludzie są źli, bo taką mają płeć. Facetów broniłbym tak samo i czasem to robię w innych tematach.

liczba 3498 v34 - nie potrzebuje zgody od Ciebie na seks.Swoimi tekstami chwały kobietom nie przynosisz. Żaden dupek nigdy kobiecie pomnika nie postawi wiec nie licze że moje wpisy to zmienią ;)

Gość liczba 3498
v34 - nie narzekasz? hmmmm... to po co tak bronisz swego zdania,piszesz,że facet jest taki i taki .jesli nie narzekasz,to znaczy,że jest masz dobrego faceta,więc po co te żale.

bo mam oczy i widze świat jaki mnie otacza :) wiec go realnie opisuje :)

Gość liczba 3498
Już wierzę :D Sama znam takich "amantów" ,wszystko powtórzy co powie kobieta,bo liczy ,że za bycie "miłym",któraś się zlituje i mu da.

liczba i gdzie tu zale?? czy wspomniałam ze mam żal?:) Uwazam że kobiet zaradnych mądrych i pracowitych jest wiecej niz leniwych. Uwazam że dzis kobiety przez swoją zaradnosc staja sie bardziej swiadome i pewneijsze siebie, same sobie zapewniaja poczucie bezpieczenstwa prze co nie potrzebuja wiazac sie z frustratami i to męzczyzn tego typu nieudaczników boli najmocniej ;)

Gość liczba 3498
v34 - pisząc o facetach dupek automatycznie określasz swego faceta.Poza tym za kogo się uważasz,że ktoś Ci ma pomnik postawić? Chyba masz problem ze swoim wysokim mniemaniem.

Gość fh
Widzę,że dyskusja poszła w inną stronę niż temat.

Gość liczba 3498
v34 - nie idealizuj kobiet. Są zaradne,ale w sumie jest ich może około 1 %. Reszta jest albo w związkach,w których robi na nie facet albo (jak są inteligentni) to zarabiają podobnie i dochodzą do porozumienia. Najbardziej wkurzają mnie baby,które są na utrzymaniu faceta i jeszcze narzekają.Potem nie ma się co dziwić ,że większośc facetów postrzega nas jako materialistki.

Nie sposób nie zgodzić się z autorem, ale i nie sposób zgodzić się z wypowiedziami na temat facetów. Każdy ma pasje i zainteresowania, kiedy jest sam. Kiedy wchodzi w związek naturalną koleją rzeczy jest to, że tego czasu dla siebie ma trochę mniej. I tu jest moment kluczowy. Bo wyobraźcie sobie, że w związku można i trzeba mieć własną przestrzeń i jeśli ludzie o to zadbają nie zmieniają się w zaniedbaną babę z harlequinem, która marzy o Tunezji czy brzuchatego chłopa z browarem w śmierdzącym podkoszulku przed tv. Jeśli ludzie dbają o siebie nawzajem, pomagają sobie w domowych czynnościach mają czas dla siebie samych, a także czas na wspólne zajęcia. Kiedy pojawią się dzieci -też można. Znam kilka par, które z rocznymi dzieciakami zapitalają po górach, bo jeśli sam nie uczynisz z czegoś przeszkody to się przeszkodą nie stanie. Zabieganie w pracy, obowiązki domowe, brak kasy nas demotywują i robią z nas ludzi, którymi nie jesteśmy. Naprawdę jest trudno, bez względu na płeć, zachować siebie w tym przytłaczającym świecie, ale da się. I naprawdę warto. Nie warto okazywać sfrustrowanie i pluć jadem na wstrętne baby i okropnych chłopów. :)

liczba 3498 v34 - nie idealizuj kobiet. Są zaradne,ale w sumie jest ich może około 1 %. Reszta jest albo w związkach,w których robi na nie facet albo (jak są inteligentni) to zarabiają podobnie i dochodzą do porozumienia. Najbardziej wkurzają mnie baby,które są na utrzymaniu faceta i jeszcze narzekają.Potem nie ma się co dziwić ,że większośc facetów postrzega nas jako materialistki. liczysz zapewne jna jakis seks skroto tu wkroczyas i tak slodzisz??:classic_cool:

liczba przegrałaś z jakąś seksi blond pieknoscią w walce o kasiaste ciacho?:D

Gość liczba 3498
v34 - nie liczę ,bo mam stałego partnera. Poza tym ,z kim ten seks miałby być? z Tobą? Pomyśl,bo widzę,że niektóre rzeczy przysłaniają Ci oczy.Jednak Twój rozmówca miał rację.Nie masz nic do powiedzenia i ... zonk. Zaradność ,to też umiejętność wypowiedzi i udowodnienia tezy.Jak widzę,to masz z tym jakiś problem. Nigdzie nie napisała,że faceci są idealni,ale kobiety mają sporo za uszami i dobrze o tym wiesz.

Gość liczba 3498
v34- nie przegrała.W porównaniu z ... ,to w moim związku jest odpowiedzialność i równość.Poza tym widać,że Ty tylko widzisz kasę. Próbujesz mi dowalić,bo nie w pełni ,jako kobieta.trzymam Twoją stronę? Najpierw usiłowałaś "objechać" jakiegoś faceta,a teraz mnie.Czy to stan napięcia przed miesiączką? Czy tak poprawiasz swe samopoczucie?