Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallgirl

Ustępowanie pierwszeństwa kobietom w ciąży w Polsce..

Polecane posty

Gość lejla28
o juz sie podszywacza dorobilam :D

Gość do dzidzius tuz tuz
to trzeba samemu zwrocic uwage takiemu delikwentowi ze to sa specjalne kasy z pierszenstwem niech wyperda.....la stad i tyle

Gość droga smallgirl
wiesz, ja bymz tym wychowaniem nie przesadzała. jeśli ktos nie ustępuje cięzarnej miejsca w autobusie to nie myślę o nim jako o niewychowanym chamie. raczej jako o osobie, która nie ma obowiązku ustepować i tego nie robi. mogłaby by ustąpić i byłoby to miłe, ale skoro nie chce (nie wiem z jakiego powodu) to nie można jej robić z tego zarzutu

Gość Panna z musli w kubku
Mamo 2 latka, jesli jest kartka, to tak. Ale to norma ;) U nas na poczcie wisi kartka, ze do okienek 1, 2 i3 jest jedna kolejka a do okienka 4 - druga. I zawsze kiedy sie pytam kto w ktorej kolejce stoi, to na mnie wrzeszcza, ze jest jedna ;-)

Gość lejla28
ale te idiotki robią z tego problem

Gość droga smallgirl
mamo 2 latka- jesli wisi taka kartka to oczywiscie masz pierwszeństwo, ale mówię o sytuacji kiedy takiej kartki nie ma- a sama napisałaś że Ci chłopcy zwrócili Ci uwage że nie obowiązuje w tym gabinecie pierwszeństwo dla matek z dziećmi, wiec... co innego kasy pierwszeństwa itp., ale jeśli nie ma takiego nakazu "odgórnie" to o co chodzi? ktoś MOŻE, ale NIE MUSI

Gość rady potrzebujaca
i w dodatku nie potrafisz dyskutowac bez wyzwisk. Ja wiem, ze jak brak argumentow to zaczyna sie wyzywac od idiotek itp. Ale pokazujesz tylko jakze niski poziom intelektualny prezentujesz

Gość cokolwiekja
ciąża nie sprawia, że kobieta zapomina, jak się mówi. podejść do konkretnej, powiedzieć, że jest się w ciąży i źle się czuje, usiąść na jej miejscu czy stanąć przed nią w kolejce - tak to się powinno robić. w życiu nie upierałabym się przy swoim, jeżeli taka kobieta by do mnie podeszła, nawet jakbym sama była chora czy bóg wie, co jeszcze. ale skoro księżniczki umieją tylko stać i psioczyć pod nosem na niewychowanie polaków, a same dupy nie ruszą, żeby ktoś im pomógł, to w tym momencie odechciewa mi się jakiejkolwiek pomocy...

Gość lejla28
ale według tych damulek chociaz NIE MUSI to i tak MUSI bo inaczej jest niewychowany "D

Gość Poniedziałkowa N
Panna z.... ty chyba w ciąży nigdy nie byłaś, że wypisujesz takie głupoty. Tu nie chodzi o to, czy ciąża to choroba, czy nie. Z brzuchem jest po prostu ciężko. A że ktos idzie do fryzjera w ciąży to co, ma przez 9 miesięcy zarastać? A jak wszystkie miejsca zajęte to niech se stoi? Ojej. Przykro się to czyta, naprawdę. Ale jakby co to my Polacy mamy wielkie serca do pomagania innym, nie?

Gość cokolwiekja
*konkretnej osoby

Gość lejla28
to wy pierwsze zaczęłyscie mnie przezywac ze mi słoma z butów wychodzi,że jestem niewychowana...wiec teraz sie nie czepiej,skoro wy mozecie to ja tez

Gość rady potrzebujaca
sloma z butow dziecko to nie idiotka:o, ale tego pewnie tez nie potrafisz odroznic

Gość lejla28
nie dosłownie ale kazdy wie o co chodzi...no chyba ze ty nie wiesz bo jestes za tępa zeby zrozumiec to ''powiedzenie''

Gość Panna z musli w kubku
Nie, nie zarastac, tylko zwyczajnie pomyslec i umowic sie na konkretna godzine albo przyjsc kiedy jest malo klientow. Owszem, mozna prosic, zeby pozwolil jej usiasc, poniewaz nie watpie, ze ciezko sie stoi, ale bez przesady! Nie, nie bylam w ciazy. Moja przyjaciolka wlasnie jest. Mowi, ze ciezej sie chodzi, co jakis czas musi odpoczywac, ale w sumie normalnie pracuje, chodzi po zakupy "z glowa" i nie odstawia cyrkow. Do glowy tez jej nie przychodzi, by wymuszac sobie dokladnie wszedzie ulgi z powodu swego blogoslawionego stanu ;)

Gość rady potrzebujaca
buhahahahaha wiesz jesli liczba przy twoim nicku to twoj wiek to nie mam wiecej pytan. Zal mi ciebie

Gość lejla28
aha zostałam jeszcze nazwana hipoktytką i chamką...więc mam prawo tez was tak nazywac

Gość Wszyscy tacy mądrzy..
a jak by sie cos w tym autobusie tej kobiecie stało no np jak ktos pisal autobus nagle zahamowal i upadlaby na brzuch albo zemdlalaby w kolejce, to do udzielenia pomocy juz by nikogo pewnie nie bylo.

Gość rady potrzebujaca
wszyscy tacy madrzy no lejla zapewne by jeszcze ja wyzwala, ze sie idiotka nachlala, albo specjalnie udaje:D

Gość rady potrzebujaca
no hipokrytka jestes, za napisanie ci prawdy wyzywasz mnie od idiotki?? Prawda boli co nie:D

albo by jeszcze kopa w dupe dala ze slowami nie udawaj mała ale to swaidczy tylko i wylacznie o tych osobach ja tam patrze na siebie lepiej sie czuje jak takiej kobiecie ustapie miejsca mimo ze sama jestem zmeczona ale sprawia mi to radosc jak moglam jej pomoc bo wiem jak w ciazy czasami jest ciezko stac i juz.

Gość lejla28
a wedłuh mnie ty jestes idiotką...prawda boli co?

Gość rady potrzebujaca
alez skad:D pisz mi jeszcze. Pokazuj swoj zerowy poziom i brak klasy. Mnie to nie boli:) wrecz bawi

Gość zimna cola
Kultura, kulturą. Ale prawda jest taka, że wiele kobiet wykorzystuje ciąże. I wcale sie nie dziwię, że ludzie nie chcą być uprzejmi.

Gość lejla28
tak jak ktos wyzej napisał..miejsca mozna zwalniac ale nie trzeba,jesli ktos nie ma ochoty zwolnic to nie musi..a wy tu od razu robicie z niego najgorszą osobę na swiecie :D:D

ze tez takie zera i jak lejla28 chodza po tym świecie

Gość rady potrzebujaca
juz sie nie tlumacz innymi wpisami. Niewychowana jestes i juz

Gość lejla28
brak klasy bo nie robie czegoś czego nie muszę :D

Gość bo im sie wydaje
Ta, bo z brzuchem ciężej? Bo przytyła kilka kg? wprowadzmy prawo, wg ktorego wszystkie osoby powyzej 75kg muszą siedziec w autobusie,bo z taka masa to im na pewno cieżko!! Święte krowy, jak dobrze, że wyemigrowalam z tego chorego kraju ;/