Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TomNr9

Migracje fantazji

Polecane posty

Jestem tutaj nowy więc mówię wam dzień dobry :) Od pewnego czasu mam problem... Ale zacznę od początku. Ze 2 tygodnie temu miałem sen, w którym nakryłem Ją z wibratorem. Usmiechnęła się tylko do mnie i kontynuowała. Muszę przyznać, że bardzo spodobał mi się ten sen (szczegółów oszczędzę). Zastanawiam się nad kupnem wibratora dla niej. Podniecało mnie to jak na nią patrzyłem. Nie wiem tylko jak delikatnie sprawdzić czy ona by go chciała. Nie jest jakąś specjalną świętoszką (albo to może ja mam mylne pojęcie w tych sprawach jeśli chodzi o kobiety). Można to jakoś delikatnie nie do końca wprost zasugerować? Poczytałem troche tutaj na forum posty i ... no jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :D.

Najkrótszą drogą do udanego seksu jest komunikacja z partnerką. Porozmawiaj z nią na temat tego co ją podnieca, czy chciała by czegoś spróbować. W ten sposób możesz ją wybadać i zaproponować rzeczy, o których skrycie marzysz. Potrzeba tylko odrobinę odwagi i wyczucia.

Zapytaj, czy nie zechciałaby Ci urządzić małego seansu z wibrującym kolegą i tyle. Nie ma sensu owijać tutaj w bawełnę. I zaproponuj coś w zamian. A tak poza tym, czym Ty, do diabła, jesteś pozytywnie zaskoczony?:)

hehe Satyrze... to jest mój plan A... chce się tylko upewnić co i jak :). Nie zależy mi na wkurzeniu jej :P... no i nic na siłę. Zawsze mogę liczyć na kolejny sen :P

Gość nie ma czasem wkrotce
urodzin,imienin.rocznica jakas wasza.?nie ma co rozmawiac i pytac.kupic.rozgrzac do bialosci i miec go wtedy pod reka.ktora nie lubi milych niespodzianek:)

Pozytywnie zaskoczonym tym co tu wyczytałem. Nie jest ze mną aż tak tragicznie jak myślałem :P.

Nie zapomnij dodać, że był bardzo tani bo na wyprzedaży. Szkoda było nie brać. Tego argumentu żadna kobieta nie odrzuci.

Hm i korzystając z okazji, że już coś napisałem... Kolejne pytanie. Czy te zele Durex cośtam... nadają się do analu? Na to jej specjalnie namawiać nie będę musiał... Nie wiem tylko czym smarować :P

tom..moje doswiadczenie z zelem durex jest raczej negatywne.jestem chyba za bardzo sama z siebie podniecona,zeby czuc cos mocniej. wole oliwke w zelu:)

a najlepsza johnson oil gel ;)

Dekalogowata... to tylko obrzydliwe pomówienia :P Hehe a tak na serio. Nie miałem wcześniej okazji (bo i nie szukałem) dowiedzieć się takich rzeczy jakich dowiedziałem się tutaj. Zdaje sobie oczywiście sprawę, że znaczna część tych "wyzwolonych seksualnie" kobiet tutaj to przyszczaci nastolatkowie ;). Nie zdawałem sobie sprawy, że kobiety potrafią tak pisać o sprawach intymnych... Zresztą znawcą nie jestem. Tak czy inaczej... jestem jak najbardziej ZA otwartym mówieniem o swoich pragnieniach potrzebach... Problem w tym, że jeszcze nie udało mi się przełamać :P

czlowieku to podstawa przeciez. po co zachodzic w glowe,skoro mozna wprost powiedziec i zapytac.

Wiej stąd pukiś zdrowy :D Trochę poczytasz to ci się całkiem pogląd na temat kobiet skrzywi...

"Dekalogowata Zapytaj, czy nie zechciałaby Ci urządzić małego seansu z wibrującym kolegą i tyle" I to jest jedyna poprawna politycznie rada :D

a jak sie skrzywi poglad, to moze przy tym rowniez miecz... to dopiero daje doznania :D

Tomnr9... Najgorsze jest to, że to co piszesz, jest całkiem sensowne i kompletnie nie nadaje się na to forum. Tu się nie pisze sensownie, a te wyzwolone wypowiedzi są po prostu śmiechu warte. Zmarnujesz się tutaj.

Ok pisałem pisałem i sie wzięło i wcieło. Dlatego jeszcze raz... Dziękuje za rady :) Po prostu powiem jej o tym snie i zapytam co ona na to :) Co do tych smarowideł. Wręcz rewelacyjnie gdyby to było coś hipoalergicznego... Moja jest bardzo delikatna (JarJar Binx) ... i wolałbym żeby nie cierpiała przez moje zachcianki :P. Tę oliwkę dostanę w rossmanie? Pewnie tak...

ja sie zaopatruje w nia w intermarche. dlaczego wypowiedzi wyzwolonych kobiet sa smieszne? ze wyzwolone to juz smieszne?

Dekalogowata No nie mówię że ty :D Twoja rada była jednyną słuszną ;d

,,Tu się nie pisze sensownie, a te wyzwolone wypowiedzi są po prostu śmiechu warte.,, ktore? no mysle,ze nie w sprawie oliwki johnsona ;)

"nei_nei Oliwa z pestek winogron! Zawsze i wszedzie " To na pewno nie zaszkodzi. Odpuść sobie oliwki dla dzieci.

Szlag... z tego co wyczytałem ta oliwka potrafi uczulić :(... Najlepsza pod tym względem byłaby substancja na bazie wody... ale wyczytałem, że taka akurat nie bardzo się nadaje do analu :S...

Jaka oliwka? Rzekne jeszcze raz - oliwa z pestek winogron - w 100 procentach jadalna, wiec doskonala do zabaw oralno-recznych :D a zele durexa jak najbardziej tak przy prezerwatywie, bo wtedy z oliwa sie nie da :( ;)