Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionyzodiakiem

KOBIETA SKORPION - CO SADZICIE?

Polecane posty

Co sadzicie o skorpionicach? mieliscie kiedys z nimi 'do czynienia' ? jakie sa w zyciu? poznalem ostatnio pewna kobiete, ktora nosi ten znak i ciekaw jestem jakie sa wasze doswiadczenia

up

Gość paniskorpionn
jestem skorpionicą :) jaka jestem? całkiem obiektywnie przewrażliwiona, zbyt się wszystkim przejmuję, oddałabym wrogowi ostatni kawałek chleba w związku -wierna w 100%, oddana, kochana, potrafię 6 godzin gotować ulubione danie męża i mam z tego radochę jestem trochę leniwa :P ale w pracy pracowita, robię więcej niż powinnam, potrafię dać coś od siebie bezinteresownie uwielbiam seks, aktywny, żadna ze mnie kłoda wady? przewrażliwiona, potrafię płakać pół dnia po zobaczeniu programu o schronisku i skrzywdzonych zwierzętach

Gość tez skorpionek
Ja tez jestem skorpionem :). Moje zalety :) : Jestem msciwa, pamietliwa. Czasem mi sie zdazy wybaczyc ale zapomniec-nigdy :).Dzieki temu nie popelniam dwa razy tych samych bledow. Jestem uparta, nienawidze jak ktos lub cos)chce mna rzadzic, ale to w sumie nadobre mi wychodzi bo tego powodu nie mam nalogow-nie znioslabym mysli ze cos mna nade mna kontrole:) :) Jak ktos komu ufam mnie zawiedzie -nie ma zmiluj-zwijam zagle i koncze znajomosc.Nie udaje ze jest dobrze, poprostu znikam /:) Jak widze ze ktos jest w potrzebie potrafie rzucic wszystko i pedze na pomoc.(nie chodzi tyko o znajomych) Kocham zwierzeta, zwlaszcza psy. I tak jak paniskorpionn zdaza mi sie plakac jak widze tragedie zwierzat :( Podobno mam w sobie to "cos" co podoba si epanom-nie wiem, ja nic niewidze ale tak mowia to pewnie tak jest. Lubie ssssseeekkkkssss :) A teraz wady: ;) Moge sprzatac ale nie lubie gotowac. Kloce sie czesto-dzien bez klotni to dzien stracony Mam slomiany zapal, jak czegos nie zrobie odrazu to juz raczej nie zrobie wogole;) Ogolnie chyba mam trudny charakter-tak mowia ale nie do konca sie z tym nie zgodze :) Uwazam ze skorpion to najlepszy znak zodiaku :) ale nie dla mezczyzny(z obserwacji widze ze tacy strasznie zdradzaja :( )

Gość tez skorpionek
za bledy przepraszam, spacja mi dobrze nie dziala i wyrazy lacza sie :)

Gość wszyscy sa szczesliwi
a ja jestem z pod znaku miecza i krzyża

Gość takajatakaja
do też skorpionek--- jestem prawie taka sama;d;d gotowac nienawidze, za to moge kosić trawę, zcy przesiedziec cały dzień w garażu pomagając bratu przy aucie. bardziej taki chłopaczek ze mnie hehe. moj facet za to jest zachwycony, bo jeździmy razem na motorze;)

Gość tez skorpionek
takajatakaja kiedys tez szalalam na motorze :) tyle ze sama jezdzialm bo prawko mam. Ale teraz sie troche boje( lata minely i wyobraznia lepiej dziala ;) )

Gość żal mi cie
:o

Gość ble ble skorpionice
ja bym wolala byc innym znakiem duzo cech mam takich jak 'tez skorpionek' napisala do tego jestem wredna i zlosliwa ludzie nie rozumieja mojego cyniczno ironicznego humoru generalnie to ciezki charakter ze skorpiona skrajny milosc albo nienawisc wszystko albo nic seks oczywiscie tez lubie:D

Gość do żal mi cie
a kogo konkretnie ci zal ?

Gość ...-...-...skorponica
jestem skorpionicą :) lubię obciągać duże fujary ,łykam , lubie jak mi ktoś wgryza sie w odbyt liże rowa ukochanemu i wygryzam rodzyny zębami , lubie z dwoma facetami kiedyś nasrał mi na cycki fenk you :)

Gość Jestem skorpionica
i kocham wszystkie skorpiony- to wspaniali ludzie.

Gość kuleczka :)
ja tez skorpion :) uwazam oczywiscie, ze znak zodiaku nie ma zupelnie zadnego znaczenie dla charakteru, ale jestem trudnaaaa, oj trudna :)

Gość skorpionice?
jako kochanki - REWELACJA na ostro jakop żony - spierdalać z daleka od nich

Gość paniskorpionn
no ale ja jestem skorpionicą a nie jestem ani zaborcza, ani złośliwa i nie umiem nienawidzieć ostatni kawałek chleba oddałabym najgorszemu wrogowi a właściwie wrogów nie mam, nie umiem życzyć nikomu źle nie jestem zrzędliwą żoną, nie zabraniam niczego mężowi, szanuję jego indywidualność, może wychodzić sam, nie wymagam od niego 100% czasu, cieszę się, że ma pasje i im poświęca swój czas wiele osób mówi, że jestem "za dobra" zresztą nieraz dostałam po du pie od życia właśnie z tego powodu w każdym razie uważam, że to jacy jesteśmy nie wynika z tego jaki mamy znak zodiaku, a z tego jakie dostaliśmy geny i jakie mieliśmy dzieciństwo pozdrawiam

Gość mam kilka kolezanek spod tego
znaku i powiem tyle,ze wszystkie sa na swoj sposob rabniete.Jedna cpa i chleje na umor,flirtuje na prawo i lewo z facetami na imprezach,a jej facet czeka na nia grzecznie w domu (nie lubie imprez i ona wychodzi ze swoimi znajomymi) i o niczym nie ma pojecia,tzn.o cpaniu i flirtach,bo do tego,ze wraca nawalona juz sie chyba przyzwyczail;).Druga zdradza swojego partnera i zwala wszystko na depresje i narkotyki.Trzecia jest bulimiczka i tez ma sklonnosci do depresji.Mozna z nimi piwo wypic i pogadac o pierdolach,ale blizszych relacji nie polecam.Mezczyzni-Skorpiony tez sa dziwni.Jeden z tych,ktorych znam,to taka typowa pierdola zyciowa i sam nie potrafi nawet zarowki zmienic,na oddatek okropny pesymista.Inny z kolei zdradzil swoja dziewczyne,a jak ta go kopnela,to lazil za nia i sie odgrazal,ze jak nie powzoli mu wrocic,to albo zrobi cos sobie,albo jej.Masakra:O

Gość BlueBerry00013
jestem skorpionicą i nie daję sobie wejsc na glowę! Ale ludzie mnie lubią, mam przyjaciol i slysze jedno i to samo: nie zmieniaj sie!

Gość SKORPION--------------
Moim zdaniem to najgorszy znak! Zawistny, złosliwy,wybuchowy, kłótliwy, mściwy, pamietliwy, jak sobie cos w łepetynie wymysli to nic tego zmienic nie moze. Ma napady fochów i humorów - jednym słowej idiocieje, przyperd..la sie wówczas o rzeczy nieistotne. Jego niby "zalety" nie są w stanie przełonić tak wstretnego charakteru!!!! Unikam takich osób.