Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sayhello

Marzenie.

Polecane posty

Gość sayhello

Cześć wszystkim! Może to dość nietypowe i nie do końca dobre, ale ludzie są teraz moją ostatnią deską ratunku. Kochani! Od kilku lat marzę o tym, by być na koncercie 'Coldplay'. Jak może wielu z Was wie, zespół ten już na koniec czerwca wystąpi w Polsce. Niestety aktualnie nie stać mnie na ten koncert. Bilet kosztuje 165zł. Wiem, że to niby nie dużo, jednak dla mnie niestety zbyt wiele. Pomyślałam, że przecież są na świecie ludzie, którzy chętnie pomagają innym, którzy mają jakieś tam marzenia. Na dzień dzisiejszy to moje największe. Dlatego też, proszę Was o pomoc finansową. Sposób prymitywny- wiem, ale zostało tak mało czasu, a ja jestem w ciemnej... otchłani. Liczy się każda złotówka, więc jeśli ktokolwiek potrafi mnie zrozumieć... 87 1050 1520 1000 0090 6118 0056 Dzięki.

Gość DZIĘKUJĘ ZA KOTNO
ZROBIĘ SOBIE PRZELEW. MYŚL KOBIETO O BIEDNYCH DZIECIACH, A NIE O SWOICH ZACHCIANKACH.

Gość sayhello
gdybym o nich nie myślała, nie miała bym sumienia sama prosić o pomoc. nie znasz mnie i nie wiesz jakim jestem człowiekiem. dziękuję.

Gość asasaasasas
no to podaj wszystkie dane idiotko, przelew nie przejdzie bez adresu, nazwiska

Gość sayhello
gdyby ktokolwiek chciał mi pomóc wolałabym podać swoje dane prywatnie. dziękuję.

Gość libertines
Poszło! Niewiele ale zawsze coś.

Gość sayhello
bardzo dziękuję! :)