Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frutku frutku

DIETA RYŻOWA

Polecane posty

Gość frutku frutku

jak w temacie- chcę rozpocząć dietę ryżową. Czy ktoś się przyłączy? Zapraszam :-D

Gość żaI mi cie
:o

Gość frutku frutku
dlaczego?

Gość frutku frutku
nikt nie myśli o diecie w piatkowy wieczór :-)

Gość ja pracowałam na ekspedycji
ja slyszalam że wbrew pozorom ryż jest bardziej tuczący od ziemniaków

Gość frutku frutku
hmm

Gość frutku frutku
up up

Gość bez sensu jest taka dieta
wrocisz do normalnego żywienia i co? efekt jojo murowany, a przecież nie ebdziesz wiecznie ryzu wpierdzielać, chociaż zdaje sobie sprawe, że przygotowac go mozna na tysiąc sposobów, co nie zmienia faktu, ze to kicha a nie dieta.

Gość frutku frutku
moze nie na 100%, moze sie uda utrzymac wage :-(

Gość bez sensu jest taka dieta
lepiej zmienić nawyki żywieniowe. ja schudłam tak nieświadomie, no może do tego doszedł stres. teraz jem co chce ale malutko i dobrze mi z tym :)

Gość Ela-36
Skusiłam się bo tyle naczytałam się o tej diecie.Jestem już drugi tydzień na ryżowej diecie, ściśle się pilnowałam, kupiłam dziś wagę bo tak mnie intrygowało czy się coś zmieniło. I co? Najpierw wskazała, że schudłam dwa kg, a potem moje 68,7 kg. Więc pomyślałam waga nowa, ale lipna. Poszłam do apteki i wskazała to samo. Mam dość, nic nie ruszyło. Ktoś napisał, że nie czuje głodu. Jak pracowałam, dawałam radę, teraz mam urlop i przeżywam horror, staram się czymś zająć, ale głód męczy strasznie po południu. Zawzięłam się powróciłam do ćwiczeń od rozpoczęcia diety. Nic to wszystko nie daje. Postanowiłam porobić badania i jestem super zdrowa, teraz może porobię jeszcze na hormony. Jak można przytyć 6 kg w 2 m-ce mając tyle ruchu co ja , na 11 piętro z zadyszką ale bez windy , po schodach góra, dół, kilometry spacerów. Jak się nie załamać. Poddaję się, trzeba przyjąć zasadę ZPM i tyle, już jakiś czas temu zapomniałam o fast foodach

Gość pobolewająca kończyna
Ta dieta jest idiotyczna, przecież to tak jakby odchudzać się chlebem, albo ziemniakami, albo cukrem w ogóle... Przy dietach odchudzających skrobie się ogranicza przecież. Bez sensu ta dieta, idiotyczna. Jedyne co, to jelitom pomożecie, bo to dobra pożywka dla bakterii jelitowych.

Gość frutku frutku
:-(