Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anika ika..aa

Wypadek ze skutkiem śmiertelnym

Polecane posty

Gość ja pracowałam na ekspedycji
no to jak jestescie stroną to apelacja jak najbardziej

Gość nkmkjhkhjkjlkhj
i bardzo dobrze:) Nie przejmuj sie wpisami przyglupawej dyrektore, inni jak widzisz mają większe pojęcie , ona słabiutkie :)

Gość ...-...-...
Stronami sa prokurator i oskarżony, chyba ze jestescie oskarżycielami posiłkowymi to jestescie strona razem z prokuratorem, jesli nie to tylko wstąpiliscie w prawa pokrzywdzonego. No i powództwo adhezyjne mogliście zlozyc o jakies zadośćuczynienie.

Gość ...-...-...
Ale pokrzywdzonemu tak czy tak apelacja przysługuje wiec mozecie skadac. Tylko i tak musicie isc do adwokata zeby wam napisal.

Gość ds zdc
hehe kurwa niezle 2 na 5 dostalem kiedys taki wyrok za pobicie.

Gość Fleetek
Moj kolega jadac bardzo szybko po paru piwkach zabil matke z dwoja dzieci. Rodzinka zalatwila jakies paiery ze szpitala psychiatrycznego i z tego co wiem dostal chyba tylko 3 lata. On juz wkrotce wyjdzie na wolnosc a mlody chlopak stracil zone i dwojke malych dzici.

Gość Anika ika..aa
Tak jesteśmy oskarżycielami posiłkowymi...ktoś wcześniej pisał o odszkodowaniu...zgłosiła się do nas firma i to już jest załatwione ale żadne pieniądze nie wynagrodzą straty kogoś bliskiego,my chcemy tylko żeby poniósł kare adekwatną do tego co zrobił. Adwokat stwierdził ze wypadki drogowe należy traktować jako przestepstwo nieumyślne ,tylko jeśli było to nieumyślne to po co wsiadał na ścigacza po pijaku bez prawka???Chyba tylko po to żeby zabić..

Gość nkmkjhkhjkjlkhj
dacie rade!!!!!!!

Gość Sylak085
Witam Jestem Agentem ds odzyskiwania odszkodowań firmy Europejskie Centrum Odszkodowań, oferuję pomoc w uzyskaniu odszkodowania zapraszam do kontaktu, udzielę wszelkich informacji pod nr telefonu 511464172 Pozdrawiam

Gość gość

Dobre uczciwe warunki ma kancelaria Merces (wypadekodszkodowania.pl). Przede wszystkim chcą pomóc a nie wydębić pieniądze od klienta i dopiero potem zająć się czymkolwiek. U nich wynagrodzenie pobierane jest dopiero gdy uda się wynegocjować od ubezpieczalni godne odszkodowanie.