Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzuuuuuuucona__

Czuję się odrzucona przez mojego faceta

Polecane posty

Gość sabka1111111
ikonka dobrze gada:) Ja własnie tak zostalam bez niczego i myślałam że umrę z zalu, kiedy się okazało, ze on mam mnie gdzieś, a ja nie miałam nawet komu o tym powiedzieć. Długo schodzi zanim na nowo odkryjesz siebie. Lepiej się wogóle nie dawać... Ale mądry polak po szkodzie:) Eh i przed szkodą i po szkodzie głupi:D:D

no i za każdym razem głupi...bo jak nowa miłość to nowa nadzieja. Choć ja tego nie przeżywałam jeszcze. Trzeba podjąć radykalne kroki!

Gość ikonkaikonkasmutna
Dobrze gadam, bo się własnie obudzilam ze moje zycie to komputer i gg Nic dziwnego, ze chodze nie zadwolona, ciagle marudna i itp itd, skoro nic nie zrobie tylko czekam az sie rozwiaze? Od użalania nie będzie lepiej Oki raz dwa razy się wyplakac dla ulgi, ale potem trzeba działac zadnac o siebie, nawet głupia sukienka czy fryzjer No wybaczcie, ale chyba facet zakochuje sie w nas, kiedy widzi nas szczesliwe, usmiechniete, a nie z placzem wytykamy mu kazde spotkanie, czy inna sprawe, wtedy czuje się manipulowany i osaczany

Ja właśnie jutro ide do fryzjera hehe ale dla samej siebie, nie dla niego !!! wóz albo przewóz - kocha albo ma w dupie!!!

Gość sabka1111111
ikonka----> tylko trudno tak nic nie robic jak tu widzisz, ze bez ciebie to nic nie będzie:(:(

Gość ikonkaikonkasmutna
Napisze tak dosc brutalnie, ale co zawsze powtarzam moim kolezankom To co? On moze przebierac, nie szanowac i olewac? A Ty jakis cyrograf na niego podpisalas, ze juz nie mozesz miec innego lepszego? Przeciez chodzi o to by byc szczeliwa a nie się wiecznie zamrtwiac Wybaczcie ze spytam wprost JESTEŚCIE SZCZĘŚLIWE? liczę na szczere odpowiedzi

Gość sabka1111111
no ja nie:(

No ja mimo wszystko powiem, że tak... bo wiem, że jego odchylenia to nie wynik braku miłości.. tak sądzę bynajmniej...po tym jaki był kiedyś a teraz to i tak wielka metamorfoza z jego strony..licze, że na nowo sobie przypomni o mnie..powoli rusza

Gość ikonkaikonkasmutna
sabka - > i chcesz tak już przez resztę życia?

Gość sabka1111111
no wlasnie nie chce:(

sabka --> trzeba mysleć o sobie, zacząć tak mysleć i te myśli zamienić w czyn. ! Nie można tak żyć, ikona mądrze napisała, facetowi wolno? pff niby jakim prawem. Ja już nawet mojemu kiedyś ogłosiłam, że sprzątac po nim nie będę ani bawić sie w jakąś kure domową.

Gość ikonkaikonkasmutna
Ufff dziewczęta, tak ja npisalam wczensiej, ten wątek nie powienien byc po to by się bez konca użalac, bo się same nawzajem zamęczymy, ale po to by się wspierać i MOTYWOWAĆ DO DZIAŁANIA Jeśli do klubu AA przychodzą ludzie, to na czym polega terapia? Na ciągłym ojej jaki biedny jestem , musze pic, nikt mnie nie rozumie, nie docenia, tak widzisz, jestes taki biedny należy Ci się picie a oni wszyscy dranie Nie! Jesteś warta tego, potrafisz być szczęśliwa, nie uzależniaj się od niego!

Dziewczyny, muszę kłaść się spać, bo rano wstaję..Zajrzę dopiero jutro wieczorem. 3majcie się i bądźcie twarde bo jutro nowy dzień

popieram ikonke. ja to w zasadzie juz przyjęłam do serca. Teraz marika i sabka muszą wziąć się w garść

Gość sabka1111111
fragrance---------> no pod tym wzgledem juz u mnie lepiej:) teraz odzyskuje siebie a to troche boli, raz mi jest łatwiej a raz trudniej:(

Gość MArika 22 :)
Dziewczyny stalo sie cos strasznego. Nie mam sily o tym pisac , siedze i rycze. Jutro wieczorem sie odezwe :(

Gość ikonkaikonkasmutna
sabka ale predzej czy pozniej poczujesz ulge, a tak to sie tylko męczysz Trzeba być szcześliwą, bez tego nie zbudujesz szczęśliwego związku :) Karaluchy pod poduchy i dziewczynki trzymajcie się, bez marudzenia, z usmiechem na twarzy ściskam mocno i kolorowych ;)

Gość ikonkaikonkasmutna
Marika co się stało?

albo nie , musze pogadac z kims ale na privie , macie czas ? bo chyba umre :(

Gość ikonkaikonkasmutna
możemy pogadać, jesli masz ochotę

Gość odrzuuuuuuucona__
Co się Marika stało :( Pisz tutaj może, bo więcej dziewczyn doradzi coś.

Gość sabka1111111
marika:(

wiem ze wiecej dziewczyn doradzi ale naprawde to jest taka bsprawa ze nie moge na forum ikona-bardzo chetnie pogadam na priva bo juz nie wyrabiam psychicznie to bedzie chyba koniec :(

Gość odrzuuuuuuucona__
Ok rozumiem

Jest mi źle ,strasznie zle :(

Gość ikonkaikonkasmutna
Oki masz gg?

mam ale nie chce podawac na forum wiec za chwile zaloze taki falszywy i tam podam prawdziwe gg ok?

Gość ikonkaikonkasmutna
Oki, czekam

Gość samotna:(:(
nareszcie mnie ktos chyba zrozumie... moge sie przyłaczyc?????