Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owieczka Polly

REALNY czas zrzucenia 20-22 kilo :)

Polecane posty

Gość Owieczka Polly

Witam! Ważę 83 kilo i chciałabym ważyć 60. Mam 160cm wzrostu, ale jak raz schudłam do 60 [jak zaczęłąm brać tabletki anty to straciłam 15 kilo w dwa miesiące - niestety wróciło po 3 latach i znowu mam tę wagę] to wyglądałam tak, jak chciałam :) Jaki można założyć realny czas zrzucenia 20-23 kilo? Założenia: - jedzenie mniej, bardzo przycinając węglowodany [około 1000-1100 kcal] - cukier/słodycze/kaloryczne jedzenie raz w tygodniu tylko - 3-4 razy w tygodniu sport [taniec, basen, rower, spacer długi] - 1,5 litra wody - 4-5 małych posiłków dziennie Znam teorię że zdrowo 0,5-1kg tygodniowo, ale przy diecie w ciągu 3 tygodni gubi się dużo szybciej, więc może ktoś by zapowiedział tak optymistycznie/realistycznie :) Bo pesymistycznie to będzie że nie wytrwam albo że się nie uda :)

4,5 posiłków nigdy tego nie stosowałam wolałam 2,3 a się najeść niż oszukiwać głód bezsensownymi przekąskami. W 4 miesiące na pewno zrzucisz

Ja schudłam 20kg w 3 miesiące. Mam pytanie;jak sie nazywały te tabletki?

Gość djkladjfsk
"Realnie" to mozesz to zrzucic i w 2-3 miesiace, tylko co z tego? Chcesz miec pozniej znow jojo? Nie mowiac o stanie skory, metabolizmie itd...

Gość Owieczka Polly
Może się zainteresujęwięc Dukanem, skoro to tylko 2-3 miesiące :) Jak przy moim trybie lajtowego odcudzania to zajmie nie więcej niż pół roku to też się cieszę, mam nadzieję, że się uda! Generalnie brałam Mercilon - to były moje pierwsze tabletki anty ale nie sąone na chudnięcie, większość tyje. Ja akurat schudłam mocno :) Ale utyłam głównei dlatego, ze byłam z chłopakiem 3 lata który... uwielbia jeść i zaczęłam jeśc z nim pizze, słodycze i inne w sporej ilości. A on jak na złośc ma niedowage ;) Jojo mnie tak już nie przeraża, jakoś z diety wyjdę :)

Gość djkladjfsk
Ehh... Typowe myslenie "jakos wyjde z diety"... A nie zastanawiaja Cie pozostale negatywne skutki poza jojo? Poza tym zastanow sie, przy takiej glodowce, to te "wychodzenie" jak ma byc skuteczne, to bedzie dluzej trwalo i bedzie wymagalo wiekszego wysilku, niz ta "madra" dieta... To nie lepiej po prostu dluzej byc na rozsadniej diecie, gdzie nie bedziesz glodowac i nie niszczysz sobie zdrowia?

Gość dominikaaaa66666
ja schudlam tyle w 3 miesiące, wcale nie miałam żadnych zwisów ani joja a hemoglobina nawet mi wzrosła, wygląd skóry czy włosów się poprawił, ale ja ruszłam się po 3 godziny i dużo jak na dietę jadła... potem pół roku jadłam jak na diecie (rano domowe musli/kasza z owocami suszonymi i orzechami + jogust spora miseczka), przed ćwiczeniami owoce z wyłączeniem bananów, winogron czy arbuzów, a poza tym 3 posiłki złożone ze sporej ilości różnorodnych warzyw i różnych mięs, ryb (gotowane, piecznone w folii) + zioła. czasem jak miałam ochotę na coś słodkiego jadłam kanapkę razowca z miodem. ćwiczenia to 1 godzina aeroby, 1 godzina: skakanka+hulahop+ćwiczenia na mięśnie klatki piersiowej i kręgosłup+czasem ciężarki, 1 godzina dość szybki spacer z psem schudłam przez 3 miesiące potem na pół roku przestałam w ogóle ćwiczyć (poza wuefem na studiach raz w tygodniu basen) i jedząc tak jak na ww. diecie plus co drugi dzień pozwalałam sobie na pączka czy inną niezdrową rzecz i nic nie przytyłam. teraz zostało mi trochę jeszcze więc wracam do ćwiczeń