Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na fali

fajny wózek wielofunkcyjny, małych rozmiarów do 3 tyś?

Polecane posty

Gość na fali

Kto jest zadowolony ze swojego wózka 3 funkcyjnego, który składa się do bardzo małych rozmiarów, jest w miarę lekki no i jest jeszcze ładny.

ja bylam zadowolona z jane slalom teraz jest nowa wersja wózek lekki ( jak na wielofunkcyjny latwy w skladaniu i rozkladaniu jezdzil po kazdym terenie bo sporo podrozujemy :) super

Gość na fali
Dzięki ale patrzę na rozmiary po złożeniu - to jednak za duży jak dla mnie 100x62x51

moze znajdziesz wiekszy ja szukalm ponad 2 lata temu to ten najbardziej mi odpowiaal i wymiarowo i waga i wygoda dla malucha

Gość yyy.........
A hartany topline X fajne wózki dużo jest wózków trzeba poszperać

Gość butelkowa mama
ja polecam xlandera xa oto opis Charakterystyka: lekki, bardzo wytrzymały stelaż ze stopu aluminium; w standardzie nowoczesne koła pompowane; wszystkie koła łożyskowane; przednie koła mniejsze, obrotowe z możliwością zablokowania; centralny hamulec na tylną oś; obszerny, siatkowy kosz na zakupy w kolorze czarnym; pełny uchwyt z regulowaną wysokością - obicie skóropodobne; prosty sposób składania; blokada po złożeniu; zdejmowane koła; siedzisko spacerówki podobnie montujemy bezpośrednio na stelażu; miękka tapicerka zdejmowana do prania; komfortowa, bawełniana wkładka redukcyjna w kolorze czarnym; płynna regulacja odchylenia kąta oparcia do pozycji leżącej; 5-punktowe szelki bezpieczeństwa z miękkimi otulinkami; regulowany podnóżek; wyjmowany, tapicerowany pałąk ochronny; 2 częściowa, składana budka z dodatkowym daszkiem przeciwsłonecznym; okienko widokowe na górze budki; praktyczna kieszeń z tyłu budki; dodatkowa, duża siatkowa kieszeń z tyłu oparcia; w zestawie ciepły, polarowy śpiworek; pompka w komplecie; Waga i wymiary wózka: Waga podwozia z siedziskiem: 14,5 kg Waga gondoli: 4,9 kg Wymiary gondoli (wewn.): 76x32x19 cm Średnica kół: 30 cm, 26 cm Wózek złożony (DxSxW): 89x68x50 cm Wózek rozłożony (DxSxW): 105x68x105 cm Wymiary siedziska (wewn.): 37x34 cm

Gość butelkowa mama
ale w tej cenie to znajdziesz praktycznie wszystko. większość dobrych marek oscyluje koło 2-3 tys.

Gość OlkaiMaks
Ja za mój wózek dałam trochę więcej niż 3 tysiące jednak warto było. Wózek ten ma wszystko co potrzebuję. Zaskoczyło mnie to obrotowe siedzisko, jest bardzo przydatne. A poza tym jest lekki, bardzo lekko się go prowadzi, łatwo się go składa i po złożeniu można wrzucić go w kąt bo mało miejsca zajmuje