Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Msfe3

Dlaczego ludzie są tacy stereotypowi ?

Polecane posty

Gość Msfe3

Skończyłem tylko zawodówkę i nic więcej.Od dawna pracuję w dobrej firmie i świetnie zarabiam, nawet lepiej niż większość ludzi po studiach.Mam mieszkanie i starcza mi do 10tego.Jestem dobrym człowiekiem, jeśli ktoś prosi o pomoc bardzo chętnie pomagam i nie oczekuję nic w zamian.Kocham naturę, wierzę w Boga i uwielbiam zwierzęta.Żyję jak najlepiej się da, jestem życzliwy i staram się być dobry dla ludzi nawet tych których nie znam a w zamian co za to dostaję ? niczego nie oczekuję ale robi mi się przykro kiedy nagle Twoi dobrzy znajomi nie mówią Ci cześć na ulicy bo "nie studiujesz", bo masz tylko zawodówkę.To bardzo przykre że ludzie myślą dzisiaj stereotypowo, że każdy zapomina o tym co jest w życiu najważniejsze.Wszędzie robią tylko sieczkę z mózgu, media wciskają i wymuszają jakieś trendy.Bardzo ciężko mi z tym wszystkim, gdybym nie był wrażliwcem to dałbym sobie spokój ale jednak boli.

Gość kmjljlk
skoro tak ci sie swietnie wiedzie, to dlaczego nie zrobisz chociazby matury, ktora jest banalna?

Gość TaSamaCoZawsze
Nieważne czy studiujesz, studiowałeś, czy też nie. Przecież wiadome, że w Polsce po studiach ciężko jest znaleźć pracę, więc powinieneś być szczęśliwy, że masz jak masz, że potrafisz się utrzymać po zawodówce ( z tego, to powinieneś być dumny). A Twoim znajomym pewnie się odbije kiedy skończą studia ;)

Gość Msfe3
Ponieważ mi matura nie jest do szczęścia potrzebna.Co z tego że jest banalna do zrobienia skoro nie jest mi do życia potrzebna ? mam ją zrobić bo wszyscy ją robią ? ja nie jestem wszyscy.

Gość kmjljlk
rozumiem, ze mieszkasz w lesie w szalasie, bo przeciez wszyscy mieszkaja w domach, a ty nie jestes wszyscy?:D skoro jest ci dobrze, to po co ten watek?