Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Duchy w mieszkaniu mojej sąsiadki

Polecane posty

wczoraj w nocy byłam w odwiedzinach u mojej sąsiadki. Gadałyśmy o poważnych tematach i o bzdurach. I tak około pierwszej w nocy zbierałam się do wyjścia i nagle usłyszałam że ktoś chodzi po mieszkaniu. Przestraszyłam się bo Nina mieszka w domu sama więc pomyślałam że to włamywacz. Jednak ona spokojnie mi wytłumaczyła że to duch który codziennie daje o sobie znać, stwierdziła też że go kiedyś widziała. Bardzo się przestraszyłam bo nic o nawiedzeniu nie wiedziałam, a wiele razy pilnowałam jej domu, chodziłam podlewać kwiaty gdy ona wyjeżdżała. Normalnie tak się teraz boję ten duch był cały czas przy mnie :(

Gość Kingusia_124,
boję się nie mam teraz gdzie palić marychy

Gość starchliwaaaaaaaaaa
moskwa?

nie mieszkam w Moskwie ale może się wypriwadzę, ale co powiecie o tym nawiedzeniu boję się że to drugie Amityville

guzik prawda a nie zombie ściągnę ekipę telewizyjną i będzie drugie Amityville, ale numer że w Łodzi są nawiedzone domostwa

widze zombie dzień w dzień, bo gdy wychylam swą łepetyne przez okno, oglądam ich pełzających, głodnych...mało tego potrafią mówić, np. Daj fajke, dorzuć pare groszy do jabola. To okropne potwory