Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrospaczona...

mam dola :(

Polecane posty

mam dola facet mnie zostawil po 5 latach,przyjacolka wyprowadzila za granice i jeszcze mnie w pracy wkurzaja,rycze jak glupia w poduszke....jakies pomysly jak stanac na nogi??

Gość a co to dola
? ::(

A zapraszam do mnie napijemy się pójdziemy na imprezę wyrwiesz inne fajne ciacho...nie ma się co przyjmować głupcem. Jeszcze zatęskni:)

Gość thy43y
wymieniła 3 powody dla których płacze a Wy skupiliście się na tym że ją facet rzucił:D

Bo chyba to, że ją facet rzucił to powód najważniejszy o ile zrozumiałam. Przyjaciółka wyjechała i nie się komu wyżlic a do tego ją w pracy wku***.

Gość ks934
idz na wycieczke,na rower,umow sie z kims na piwko,a potem bedzie z gorki

dodam jescze ze telefon mis ie zje... i nie dziala co to ma byc??mamy Cie? i dlaczego wszyscy powtarzaja ze niedlugo bedzie lepiej?jakies konkrety prosze bo 2 tygonie rycze jak glupia i nic dobrego mnie nie spotyka!!!

jak ci tak mówia, to znaczy, ze maja rację. Nie ty pierwsza zostałas porzucona. Słuchaj rad, a zaoszczędzisz trochę czasu :)

jest sobota, nachlej sie i powywalaj wszystkie pierdoły przypominające Ci o nim. Zdjęcia też wyjeb. Chuj mu w dupę 😠

zadzwonisz.... i wygarniesz szmacie że nie chcesz go już nigdy na oczy widzieć. "Jesteś miękki siusiak" "a wszystkie orgazmy udawałam" !

kinky regae - masz rację w 100 zrób sobie reseta nachlej się będzie dobrze!

W rzeczy samej to grzech ściąga na nas wszystkie klęski, głód, trzęsienia ziemi, pożary, gradobicia, mróz, burze i wszystko, co nas zasmuca i unieszczęśliwia. Człowiek w stanie grzechu jest zawsze smutny. Cokolwiek robi, jest znudzony i wszystkim zniechęcony. Człowiek zaś cieszący się Bożym pokojem jest zawsze radosny i ze wszystkiego zadowolony. Boimy się śmierci. To grzech sprawia, że boimy się śmierci. To grzech czyni śmierć okropną i straszną. To grzech budzi przerażenie w duszy złoczyńcy stającego na progu straszliwego przejścia do wieczności. A jest czym się przerazić! Można doznać wstrząsu na myśl, że jest się potępionym, i to potępionym przez Boga! Dlaczego? Z jakiego powodu ludzie wystawiają się na niebezpieczeństwo potępienia przez Boga? Z powodu złych myśli, butelki wina czy paru chwil przyjemności. Stracić duszę, stracić niebo na zawsze dla paru chwil przyjemności... Ujrzymy wstępujących do nieba z ciałem i duszą naszych bliskich, ojca, matkę, siostrę, sąsiada, którzy żyli tuż obok nas, z którymi dzieliliśmy naszą codzienność, lecz których nie potrafiliśmy naśladować, podczas gdy sami wtrąceni zostaniemy z duszą i ciałem do piekła, by tam stać się pastwą diabłów. Wszystkie bowiem diabły, za radą i podszeptami których szliśmy w życiu, przyjdą znęcać się nad nami...Człowiek żyjący w grzechu upodabnia się do zwierzęcia. Zwierzę nie ma rozumu, kieruje się instynktem. Podobnie człowiek, który upodabnia się do zwierzęcia, traci rozum i pozwala się kierować żądzom swego ciała. Znajduje upodobanie w jedzeniu, piciu i próżnościach tego świata, które ulotne są niczym wiatr. Żal mi tych biedaków, którzy gonią za wiatrem [w polu], niewiele zyskują, przepłacają stokrotnie swój marny zysk, oddają bowiem szczęście wieczne w zamian za nędzne przyjemności tego świata. Jak smutna jest dusza w stanie grzechu ! Jeśli w tym stanie umrze, wszystkie jej zasługi przed Bogiem nie będą miały żadnej wartości. To dlatego diabeł tak się cieszy, kiedy dusza trwa w grzechu, wie bowiem, że pracuje ona dla niego i jeśli w tym stanie umrze, będzie należeć do niego. W grzechu dusza nasza jest parszywa, zgniła i żałosna. Myśl, że Bóg na nią patrzy, powinna sprawić, że człowiek zacznie się sam sobie baczniej przyglądać. Jaką przyjemność czerpiemy z grzechu? Żadną. Śnią nam się potem koszmary, że diabeł nas porywa i wrzuca w przepaście piekła. Trzymajcie się lepiej mocno Boga, uciekajcie się do sakramentu pokuty, a będziecie spać spokojnie jak aniołki. Jaką łaską jest budzić się w nocy, by się modlić. Na usta cisną się wówczas same słowa dziękczynienia, z łatwością wznosimy się ku wyżynom nieba, jak orzeł wzbijający się w przestworza. Spójrzcie, jak grzech degraduje człowieka. Z istoty stworzonej do miłowania Boga czyni demona, który na wieki będzie Go przeklinał. Gdyby Adam, nasz praojciec, nie zgrzeszył i gdybyśmy sami nie grzeszyli każdego dnia, jakże bylibyśmy szczęśliwi! Równi bylibyśmy w szczęściu świętych w niebie, a na ziemi nie byłoby nikogo nieszczęśliwego. Jakże to byłoby piękne!

a ja dalej w tym lozku juz tak od 2 tygodni tylko jem spie placzekapie i tak w kulko a on pewnie hi life i ma na wszystko wyjeba...pfff faceci