Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś ja

17mc dziecko,początek przeziebienia,co podac?

Polecane posty

Gość jakaś ja

dziewczyny, moje dziecko jest pierwszy raz chore,a dokładniej chyba zaczyna sie przeziebienie. Nie wiem co podaje sie a do lekarza nie ma sensu lecieć. W nocy strasznie furczało mu w nosie. Od południa z jednej dziurki noska delikatnie leci katarek. Co mogę podać zeby choroba nie rozwineła sie w cos gorszego? Koleżanka poleciła mi kilka granulek oscillococillum.

Gość 333333321
płukać nos wodą morską

Gość jakaś ja
a wyciagac to potem frida?

Gość mama 2-latka
mojemu pomagał syrop Lipomal - bez recepty i maść majerankowa smarowana pod noskiem.

Gość mamusia 3 latka
kup w aptece krople do nosa (euphorbium najlepsze tylko nie wiem czy nie na recepte) a jak cos to jakies inne, na pewno pomoże clemastinum tylko to tez na recepte wiec spytaj sie w aptece o zamiennik bez recepty sa na pewno i witaminki jakies a jak zacznie kaszlec bo na pewno zacznie to kup mi sinecod albo drosetux, w aptece zaytaj to ci doradza i kap w cieplej wodzie zeby parowala

Gość mamusia 3 latka
frida albo sopelek tanszy i maść vitella lepsza od majerankowej tylko nie wiem czy takiemu malemu dziecku mozna

nosek zakraplać albo solą fizjologiczną albo wodą morską, zrobić wieczorem kąpiel z olejkiem (są specjalne płyny dokąpieli dla dzieci przeciw przeziębieniu) Daj profilaktycznie witaminę C w kroplach i wapno a wieczorkiem po kąpieli możesz zakroplić podusię albo rand od piżamki olejkiem eukaliptusowym. Na pewno nie rezygnuj ze spacerów ale nie wystawiaj malucha na stre słońce bo go osłabisz jeszcze bardziej.

Gość jakaś ja
dzięki dziewczyny. mam clemastiunum ale dostawał to na alergie. teraz mamy aerius wiec chyba clemastinum nie powinnam podawac?

A i na pewno powinno sporo pić. Witaminy są dobre ale naturalne więc zadbaj żeby dzieciak jadł sporo soczystych owoców i ogólnie spożywał dużo płynów.

Gość jakaś ja
zaraz sprawdze w necie czy ta masc mozna.

Gość jakaś ja
kaja, dzięki. zawsze pije duzo bo dbam o to (sok rozcienczony wodą),owoców niestety nie moze zby duzo bo jest alergikiem. Je gruszki, sliwki,morele, brzoskwinie. Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Wykup reklamę na Kafeterii

Gość jolkasrolka
sanostol, woda do nosa i nie przegrzewac