Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezkropeczki

Pozytywnie :) Zapraszam Panów, którzy lubią mądre życie

Polecane posty

Gość "Amy***
Hej dziewczyny też się mogą dołączyć do dyskusji:)?

Koszyczek (czyli co zawiera dobry związek wg, Panów): - szacunek - wspólne pasje - szczerość - kobieca dyplomacja - poczucia humoru drugiego - seks - prywatna przestrzeń tylko dla siebie Kobiałka (czyli co zawiera dobry związek wg, Pań): - męska dyplomacja (Bezkropeczki) - męskie ramie - szacunek - szczerość - poczucie humoru - seks - prywatna przestrzeń tylko dla siebie - higiena osobista (se mua ;)) - poczucie bezpieczeństwa (dzięki revolverowi)

Gość dziedzic pruski
hola, hole nie tylko dziewczyny :P

Tak bo zrobiliśmy Koszyczek dla Panów i Kobiałkę dla Pań Witamy nową interlokutorkę - oj mam nadzieję, że nie zrobiłam jakieś gafy pciowej " znowu Wy też możecie dopisywać revolver ;)

Gość dziedzic pruski
a ogniska jak nie było tak nie w postulatach :(

Oj........dopiekłaś, dopiekłaś nawet nie wiesz jak bardzo :O Do teraz mam wypieki:D Powiem więcej, nie widać mnie a i tak stałam przed Wami w tych słynnych białych kozaczkach...:D:D Stara i głupia. Już czytam o tych koszyczkach, kobiałkach...

co daje Panom bezpieczeństwo w związku z kobietą - tzn pytam o to co je generuje Dziedzicu pisz waść też sam przecież umiesz :)

Gość dziedzic pruski
nie wtryniam się Acanna a moderotowanie :P

Gość dziedzic pruski
ale, że co, co jest wynikiem bezpieczeństwa czy dlaczego go potrzebujemy?

yyyyy Zuziu Brytanio Wielka nie kop leżącego ;) ja już wiem ale to błąd dwa razy w pisowni revolverka to spowodował :((((

Gość dziedzic pruski
z Kopernikiem to nie jest najlepsze porównanie:D też go uwielbiam

Gość dziedzic pruski
kropeczko a to, że podrzucam postulaty to nie jest wspomaganie (męskie ramię) w procesie tworzenia?:P

Koszyczek (czyli co zawiera dobry związek wg, Panów): - szacunek - wspólne pasje - szczerość - kobieca dyplomacja - poczucia humoru drugiego - seks - prywatna przestrzeń tylko dla siebie - poczucie bezpieczeństwa (na wniosek Dziedzica w Prusiech) Kobiałka (czyli co zawiera dobry związek wg, Pań): - męska dyplomacja (Bezkropeczki) - męskie ramie - szacunek - szczerość - poczucie humoru - seks - prywatna przestrzeń tylko dla siebie - higiena osobista (se mua - poczucie bezpieczeństwa (dzięki revolverowi)

Gość dziedzic pruski
myslę, że bezpieczeństwo obu płci jest podobne, że nas nie oszukacie, nie zdradzicie, że będziecie przy nasz kiedy tego potrzebujemy, że wesprzecie w trudnej chwili, że możemy na was liczyć, że będziecie stać za nami kiedy cały świat będzie przeciw nam, ot, nic szczególnego :)

Gość dziedzic pruski
zuźka, no właśnie kropeczka z uporem maniaka odmawia wpisania tego postulatu a potem ma focha, że jej nie pomagam ;)

Gość dziedzic pruski
dzięki zuźka, nigdy nie byłem i nie będe piwożłopem, wole rower i inne sporty a piwo to raczej w letni wieczór lub na imprezie:D

Co do Panów, którzy lubią mądre życie... Ostatnio czytałam wypowiedzi młodego mężczyzny, tutaj na kafe i byłam zdumiona. Niejeden czterdziestolatek mógłby się zawstydzić.

Koszyczek (czyli co zawiera dobry związek wg, Panów): I - szacunek II - wspólne pasje III - szczerość IV - kobieca dyplomacja V - poczucia humoru drugiego VI - seks VII - prywatna przestrzeń tylko dla siebie VII - poczucie bezpieczeństwa (na wniosek Dziedzica w Prusiech) a) nie zdradzacie nas b) jesteście lojalne wobec nas c) nie okłamujecie nas d) wspieracie nas IX - Tworzenie wspólnie domowego ogniska Kobiałka (czyli co zawiera dobry związek wg, Pań): I - męska dyplomacja (Bezkropeczki) II - męskie ramie III - szacunek IV - szczerość V - poczucie humoru VI - seks VII - prywatna przestrzeń tylko dla siebie VII - higiena osobista (se mua) IX - poczucie bezpieczeństwa (dzięki revolverowi) a) kiedy jesteśmy w ciąży, albo z małym dzieckiem zapewnicie nam poczucie bezpieczeństwa b) jesteście dumni z tworzenia rodziny i jest ona dla Was wartością c) nie zdradzacie nas psychicznie i fizycznie d) okazujecie radość z tego, że jesteśmy z Wami X - Tworzenie wspólnie domowego ogniska

Gość dziedzic pruski
oj, zuźka, ja dobijam 40 i zaraz strzelę focha :P

Wiecie co, to nie będzie może dobrze świadczyło o mnie samej, ale pół życia spędziłam z człowiekiem, który dokładnie był zaprzeczeniem wszystkiego w co wierzę:O

Gość dziedzic pruski
no i chyba kropeczka znaleźlim receptę na udany, mądry związek, tylko gdzie teraz znaleźć osoby, które będą tego przestrzegać?

Wiecie co, to nie będzie może dobrze świadczyło o mnie samej, ale pół życia spędziłam z człowiekiem, który dokładnie był zaprzeczeniem wszystkiego w co wierzę no i właśnie dlatego jesteś kobietą -...:classic_cool: :)

Gość dziedzic pruski
czyli, że co zuźka, cała lista do dupy i miłość jest ślepa? :O