Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowianka od jakiegos czasu

szukam znajomych do pogadania :)

Polecane posty

Bombolada - jakie masz plany na dzis? :) Nadal zdenerwowana slubem? ;)

N. tak i to bardzo hehe. Ten termin wydawal sie tak odlegly, a to juz niecaly tydzien;d Na dzis nie mam szczegolnych planow. Potem pojde do Kosciola, a jutro moj wraca z zagranicy, wiec sie ciesze bardzo:) a Ty jakie masz plany??? :)

B. - Wiem, ze mnie latwo powiedziec, ale naprawde sie nie denerwuj :) To ma byc tylko i wylacznie wasz dzien, wiec korzystajcie z niego, a nie przejmujcie sie innymi. A gdzie twojego lubego wywialo? :D U mnie jak na razie planow brak. Nie chce mi sie wracac do domu, bo mam tu ladniejsza pogode, wiec jeszcze troche sobie posiedze w Valencii. Chyba, ze mnie w koncu wygonia. :D

W Londynie od 3m-cy jest . z pracy go wyslali, nie mogl odmowic. Wcale nas ten wyjazd nie cieszy, no ale czasem tak jest. Jutro wraca i juz zostaje:)

Lubie Londyn. Gdyby nie pogoda, to pewnie czesto bym tam przesiadywala. No, ale skoro wraca, to najwazniejsze :) Musze gdzies pojechac. Chociaz na tydzien. Kurna, chyba uciekne do Holandii :D

Gość maaaaaaatika
Cześć. Też wstałam, chociaż wczoraj w nocy zachciało mi się oglądać Gwiezdne wojny ;) Pogoda sympatyczna, nie ma upału, to się zaraz przejdę. Bombolada, nie przejmuj się, na pewno się uda i jeszcze się będziesz śmiać ze swoich obaw :) Nueve - nosi Cię po świecie ;)

Gość maaaaaaatika
Hej, hej, ja jestem :)