Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowianka od jakiegos czasu

szukam znajomych do pogadania :)

Polecane posty

maaaaaaatika - dokladnie, dziewiec :D Co mnie rzucilo? Sama dokladnie nie wiem. Fascynacja Hiszpania, chec zobaczenia czegos nowego, znudzenie Polska... Trudno mi to ujac. Zreszta, najpierw bylam w Liverpool'u i chyba to zawazylo na tym, ze jestem teraz w Hiszpanii. ;)

Bombolada - bylam mloda i glupsza niz teraz. ;) Ale duzo tej glupocie zawdzieczam. :D

Gość maaaaaaatika
Moja siostra jest w Londynie. Wyjechała tam, żeby zarobić na wyprawę do Hiszpanii.. i utknęła :) KInky - wbrew pozorom, to bardzo trudne do wykonania..zazwyczaj się drania kocha..ale jaka ulga, kiedy to się skończy.

Kinky jasne masz racje, tylko zastanawialam sie skad taka stopka:) Maaaatika myslalam kiedys o Toruniu, pozniej o wspomnianym przez Was Wroclawiu, a teraz chcialabym przeniesc sie do Gdanska/Gdyni lub okolic.

Gość krakowianka od jakiegos czasu
caspar z gdanska jest ;) moze cie ugosci;p

Maaatkia masz racje to trudne zostawic takiego drania. Ja nigdy w takim zwiazku nie bylam, ale moja znajoma jest i uwierz, ze zadne tlumaczenia do niej nie trafiaja.

maaaaaaatika - Londyn milo wspominam. Lubie duze miasta ;) A siostre co tak ciagnie do Hiszpanii? :)

Gość maaaaaaatika
Mnie zawsze ciągnęło nad morze. Ale nie wiem, czy wytrzymałabym cały rok.. Sztormy..Jestem jak barometr, pogoda mnie dołuje ;)

Krakowianka ja uwielbiam tamte okolice, a najbardziej to Wladyslawowo:) ehhh piekne wspomnienia wracaja:D

Bombolada:D to cytat z utworu reedukacja" Peji :) cały nie nie zmieścił niestety :O "On kocha cie nad życie chociaż gorę biorą nerwy To że bije później pije nazwiesz to życiem codziennym Na razie nie jest źle lepiej nad tym się zastanów Gdy rodzice po raz enty zastaną cię skatowaną Ubolewasz nad losem miałaś mieć super rodzinę Zamiast szczęścia czujesz strach on ma wciąż wkurwioną minę Jest strasznym skurwysynem przecież nie o tym marzyłaś To że masz z nim dzieciaka ma cie przy nim zatrzymać To że krzywdzi was obu to zapewne twoja wina Zupa znów była za słona znów cios który z nóg ścina Nie wiesz jego obietnicą że to już ostatni raz Ze przeprasza w pracy ciężko że ostatni raz dał w gaz Policz lice na ciele, ile miałaś stłuczeń złamań Piękne podpuchnięte oczy zapłakane masz od rana Zostaw tego chama kobiecino weź się ratuj Tak mi szkoda ciebie siostro na swym życiem się zastanów Już zapewne ktoś ci wspomniał zasługujesz na lepszego Na takiego co doceni twoje naturalne piękno Spytam koleżanki kiedy widziały cie uśmiechniętą Taki żywot męczennicą nazwę domową gehenną Za poświęcenie wpierdol tym się miłość ma objawiać To co przeżywasz to nie miłość jest a dramat Zamiast ciosów przytulasy zamiast krzyków czułe szepty Zamiast obelg śmiech pocieszny zamiast poniżeń prezenty A Ty nie bój się miłości w końcu znajdziesz ja dziewucho Tylko rozstań się z tym katem który nazywa cie suką"

Gość maaaaaaatika
Siostra jest po iberystyce.. Kilka razy już była w Hiszpanii, ale zawsze jej mało. W Londynie chyba nie jest jej źle, ale zawsze marzyła o Barcelonie :)

Gość maaaaaaatika
To się w ogóle nie powinno zdarzać, ale niestety tak bywa.

Kinky- tekst cholernie prawdziwy. Niestety. Bombolada - tez lubie Wladyslawowo. Bylam tam niezliczona ilosc razy ;)

Gość maaaaaaatika
Bombolada - ja też lubię okolice Władysławowa i wracam tam, ile razy mogę.

maaaaaaatika - ja pokochalam Barcelone od razu. Nie dziwie sie siostrze ;) Kinky - co prawda, to prawda. Ogolnie glupota ludzka mnie razi. Moja wlasna takze :D

Gość maaaaaaatika
No proszę, fani Władziowa, łączcie się :) KInky - nie sądziłam, że kogoś poza uwikłanymi w ten problem to rusza. Zwłaszcza mężczyznę.

Bombolada- az takich milych wspomnien to ja stamtad nie mam :D Ale lubie Wladyslawowo, choc nawet nie wiem czemu.

Gość maaaaaaatika
Bombolada - gratulacje. Masz już wakacje :)

Kinky - to pogratulowac :D Ja wlasnie ostatnio prawie dola zalapalam, jak sobie uswiadomilam co ja wyprawiam. Co gorsza, tej glupiej rzeczy nie przestalam "robic".

Gość maaaaaaatika
Kinky - masz powód do dumy :) Nueve -może za ostro się oceniasz?

Gość maaaaaaatika
Tak trzymaj :)