Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodaduchemm

czy jestesmy za starzy na dziecko

Polecane posty

Gość raczejenie
raczej nie, 35 lat to jeszcze nie tragedia, trochę gorzej z facetem, ale póki nie ma 50 lat to jest ok. Jeśli chcesz mieć dziecko to twoja sprawa i twój wybór, przecież dziekco to największe szczęscie :) głowa do góry, są starsi rodzice i żyją.

Gość jhgkiut
Tak na marginesie to ja znam mezczyzn ktorzy poczeli w wieku 60 lat maja mlodsze zony o 20 i co tu jest dziwnego nie naturalnego. Nie naturalnych i nie moralnych jest wiecej rzeczy na swiecie. Zgadzam sie z kolezanka ktora podala przyklad z Niemiec. Ja podam przyklad z Wloch, piosenkarka urodzila w wieku bodajrze 54 lat i nie budzila zadnego skandalu. To co jest zle widziane i pataloiczne w PL na swiecie jest normalne. Zadajcie sobie pytanie DLACZEGO????????????

Gość fghkkk
decyduj się, mi lekarz który robił 3d/4d wyliczył dokładne ryzyko co do wieku. przy okazji u kobiety to jest 35 lat, a u mężczyzny o czym się nie mówi 57 lat.

Też mam taką koleżankę, która "musiała" urodzić przed 30-tką. Doszło nawet do tego, że jak na pierwszej wizycie gin ustalił jej termin dwa tygodnie po jej 30-tych urodzinach to strzeliła focha, że to za późno. :) Miałyśmy z dziewczynami niezły ubaw. Na jej szczęście Mała się pośpieszyła i przed mityczną trzydziechą zdążyła. Ciekawa jestem tylko co odpowie za parę lat na pytanie: "Ile lat miała Twoja mama jak się urodziłaś?"

Gość anikulka
Do autori......maciarzynstwo to cud i nie istnieje nie gorna nie dolna granica aby obdarzyly Cie nim niebiosa.

Gość Anulkaaaaaaggg
Wiadomo, każdy lekarz powiem iż im później tym gorzej ale zawsze warto spróbować - od czego jest medycyna. Lepiej szybko się a to zabierajcie i badajcie się często aby dziecko póxniej nie było upośledzone. Możecie na mnie wrzucać ale zapytajcie się jakiegokolwiek lekarza to każdy wam to powie iż z wiekiem szanse za chore dziecko sa większe.

Gość no niby tak ale
wszystke chore dzieci ktore znam urodzily matki przed 30stka. wiec chyba co ma byc to bedzie

Gość no co ta wyprawia Masakra
Mojej mamy kolega z Kanady został pół roku temu ojcem. Ona ma 45 lat, on 53 lata !!! Całą ciąże była pod ścisłą kontrolą lekarza ! Urodziła siłami natury zdrowego chłopca. Ona ma jeszcze dwóch dorosłych synów a on już jest dziadkiem u swoich dzieci. To maleństwo jest ponoć zaplanowane heheh Ogólnie jak przysłał mojej mamie zdjęcia to wygląda jak dziadziuś a nie tata hehe

Gość no co ta wyprawia Masakra
* to wygląda na nich