Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubilemsie_pomozcie

co robić dalej?

Polecane posty

Spotykam się od pewnego czasu z dziewczyna, mila atrakcyjna itd wiadomo... spotykamy sie codziennie prócz sobót i niedziel w te dni nawet nie odbierała telefonów ani nie odpisywała na sms, cala ta sytuacja trwa od ponad miesiąca, jest nam ze sobą dobrze, nie potrafimy się rozstać nawet na chwile, pracujemy razem i później do późnych godzin przesiadujemy u siebie, bylo wszystko ok, do czasu gdy zapytalem sie co my robimy i jak dalej to widzi? cos nas laczy i to bardzo, przyciaga do siebie.. jak sie zapytalem, to mi sie przyznala, ze ona sie juz spotyka z kimś od 2 lat, ale jej zwiazek jest na skraju bo ciągle się kloca ale na weekendy jezdzi do niego mimo wszystko. Powiedziała, ze cos jest miedzy nami, ze cos czuje do mnie, ze teskni jak tylko wychodzę.. Nie chce na nią naciskać, żeby go zostawiła, ale tez nie chce stawiać jej w sytuacji on albo ja.. co robić.. z jednej strony nie chce nic rozbijać, ale z drugiej strony powiedziała, że nie pozwoli mi odejść.

Fajnie laska ma, jazda na dwa fronty:D Chyba az jej tak na Tobie nie zależy skoro nie potrafi się zdecydować.

Gość kapelka.....
Zakończ ten związek!!!!!!!!!Chłopie w co Ty się pakujesz???????

ale jest problem, bo pracujemy ze sobą, ona jest na stażu do końca września ;/