Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbgfh

mama raka piersi z licznymi przerzutami,ciesze sie ze umre

Polecane posty

Gość gfhbgfh

lekarze daja mi malo zycia a ja sie ciesze bo i tak wszystko mi zwisalo...brak pracy, smierc wczesniej mamy, odejscie partnera, miala wszystko gdzies teraz gehenna sie skonczy:)

Gość werontika
wow

Gość o manillo
wez B17:O

Gość gfhbgfh
b17? a po co i tak nie pomoze a nawet jak to mi zwisa

Gość taki mój apel może ktoś przecz
a ile masz lat? chociaż ja też sie ciesze że opuszcze ten padół to świat dla zdrowych , rozpłodnice rzucają swoimi pochwami na prawo i lewo w celu żeby je ktoś zapłodnił a chorzy są gnojeni :(

Gość gfhbgfh
34:)

Gość svcsdvvc
jejku jesteś młodziutka. masz jeszcze opcje leczenia, chemioterapię itd. możesz jeszcze pożyć. a życe nie kończy sie wraz ze śmiercia. spotkasz sie ze swoją mamą ale ona by chciała żebyś walczyła o życie a nie się poddała

Gość gfhbgfh
ale ja sie ciesze, nie chce m isie juz zyc i dobrze sie stalo

Gość gfhbgfh
a po 2 mam raka zapalnego -ten najgorszy plus przerzuty i ciesze sie ze moja gehenna sie skonczy niedlugo

Gość OneTwo
Ciekawe co będziesz porabiać po drugiej stronie ?

Gość gfhbgfh
bede juz tylko oddawala sie przyjemnosciom:)

Gość MAX 22
Aż trudno uwierzyć że jestes mloda , szkoda ze nie pamiętasz niczego dobrego. A teraz staraj się o leki przeciwbólowe , i masz prawo do depresji bo to jak żyjemy nie napawa nas optymizmem. Ale ratuj siebie bo mnie lekarz 10 lat temu też tak powiedzial , przeszlam operację i wyszla jego pomylka. Więcej optymizmu i idż zrobic do porządnej kliniki badania, na tamten swiat nie ma co sie spieszyć bo wszyscy tam sie znajdziemy gdy przyjdzie pora. Powodzenia.

Gość OneTwo
No cóż... Do zobaczenia, kiedyś tam, gdzieś tam, przy bardziej sprzyjających okolicznościach. A co bólem ? Przy raku ponoć jest nie do zniesienia ?

Gość gfhbgfh
co do lekow to nie ma problemu bo moj wujek dba o to abym dostawala te najlepsze i na pewno w bolu nie umre:)

Gość gfhbgfh
no wiem ze niektorzy umieraja w meczarniach ale mi to raczej nie grozi, wujek jest lekarzem i dba o to

Gość gfhbgfh
jak to zaopiekuj?

tej! ale jest coś takiego co się nazywa Vilca Cora !!! Ludzie z ciężkimi rakami wychodzili z nich dzięki temu lekowi! Beż żadnej chemii itd. (ja też bym wolała umrzeć niż na koniec mieć lampy albo chemię) :(

i nie szkoda ci? kurcze, mimo wszystko swiat jest piekny tylko ludzie pojebani... Slyszlalam, ze jak sie ma jakies wewnatrz, gleboko zakorzenione poczucie winy to ono wyżera czloweika od srodka i to jest tzw rak, moze sproobuj wybaczyc?

Gość gfhbgfh
vilca cora- kolejna bzdura

Gość gfhbgfh
Slyszlalam, ze jak sie ma jakies wewnatrz, gleboko zakorzenione poczucie winy to ono wyżera czloweika od srodka i to jest tzw rak, moze sproobuj wybaczyc? to myslisz ze ja zmyslam?

Gość I nic z tego??
te historie o lekach to wymysł koncernów nie wiem jacy frajerzy sie w to łapią ,ja mam złosliwego raka mozgu i odbytu :( mam 20 lat... ehh pozyje jeszcze 3-4 lata i nara

Nie,nie zmyslasz, Twoja sztuczną radosc tez da sie wyczuc, mysle ze tak naprawde jestes przerazona. Nie dziwie sie, tez bym byla:( ale wiem ze ta choroba jest czyms spowodowana, czyms co siedzi gleboko w Tobie, i da sie ja wyleczyc.

Gość gfhbgfh
tak jasne, raka dostalam z mojej winy ...zaraz wyslesz mnie na psychoanalize i okaze sie ze mam depresje i przez to raka:P

Gość anya rjybyk
jak ja bym sie dowiedziala ze mam raka i nie ma dla mnie ratunku to zrobilabym to czego normalnie zrobic bym nie mogla przez strach o zmarnowane zycie ktore skonczy sie w pierdlu... zabilabym okrutnie wszystkich znienawidzonych ludzi i patrzyla jak zdychaja w bolu i mam na rekach ich krew.

Gość OneTwo
Randkujesz już z kostuchą ? Czy jeszcze za wcześnie ?

Gość gfhbgfh
oj bez przesady, krzywydy nikomu bym nie zrobila....nie jestem psychopatka