Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamiśka22

Co za facet...

Polecane posty

Gość kamiśka22

Mój facet nie chce uprawiac sexu...Zwykle robimy to raz w tygodniu mamy po 22 lata. Czuje sie okropnie bo mi sie czesciej chce a gdy probuje go podniecic to sie wykreca tyłem lub śmieje ze mnie:( Dziś powiedział mi że nic nei bedzie i że bym sama sobie pomogła:( Potrzebuje jego dotyku a on sie jak szczeniak zachowuje. Nie prosze go o codzienne p[ieszczoty tylko moze trzy razy w tygodniu. Czy to naprawde dużo...Co powinnam zrobic? To juz jest żenujace. Nie chce być na jego łasce. Czasem bywało tak ze powiedział siądz sobie i sie baw a ja bede tv ogladał...

Gość jack ill
to musi być prowokacja:D

Gość kamiśka22
Dzieki... chciałbym zeby to była prowokacja niestety to prawda a teraz siedze i naprawde jestem załamana. Przecież sex to ludzka rzecz...

Gość martusiaggggggg
W życiu nie wyobrazałam sobie zebym swojego faceta prosiła o sex:PCo to za typ????Masakra

Gość kamiśka22
Własnie to jest dziwne wiem ze mnei nei zdradza bo wydzwania do mnie codziennie kilak razy dziennie jest też zazdrosny o mnie. Dodam ze jestesmy 3 lata. I spotykamy sie czesto zreszta ma prace i od razu po pracy wczodzi na gg wiec wiem keidy jest w domu. Załamana jestem juz nie raz mi mówił bym sobie sama ulzyła lub bym sie bawiła nim a on gapi sie w tv i nawet nie dochodzi;/

Gość kamiśka22
Otyła ani tredowata tez nie jestem staram sie dla niego wygladac jak najładniej.Dziś mi na gg pisał ze chciałby zrobic to i tamto w sexie a jak przyjechał to kompletnie nic ja sie do neigo podsunęłam a on w śmiech i " czego ty chcesz jakas nienormalna jestes" tylko dlatego ze sie tulilam i coś chciałam.

Gość kamiśka22
Ja sie zaczynam zastanawiac czy to wogole ma sens. JA sie ubieram kusząco. Czasem spodniczki faceci sie ogladaja a jak ja sie tylko na jakiegos spojze to zaraz z wątami do mnie "i co podoba Ci sie cooo?!"Jest jak pies ogrodnika;/ Tyle że ja potrzebuje czułosci juz mi sie płakac chce kurfffaaa co aj sobie palcem moge zrobic?! To śmeiszne ale sex bez faceta to ajk nei sex:(

Gość kamiśka22
Może powinnam faceta innego szukac:( no nie wiem to ciezkie. Bo jak wygladałaby nasza przyszłosc jakbym ja ciągle była nabuzowana a jeby by to było wszystko jedno...

Gość właścicielka kocura
Masakra co za typ, zostaw go w cholere! Mnie moj maz to gania po domu zebysmy sie tylko kochali :D

przeciez napisalem - poszukaj kochanka :P albo powiedz mu wprost ze masz swoje potrzeby, ze go kochasz ale jesli nie zacznie myslec o twoich potrzebach to zaspokoi je ktos inny

Gość kamiśka22
Zazdroszcze no to powodzenia oby tak dalej;) Zastanowie sie... jeszcze jestem młoda to moze akurat znajde takiego ktory bedzie do mnei pod tym wzgledem pasował;)

Gość kamiśka22
Mówiłam mu czego potrzebuje specjalnie ćwicze by ładnie dla niego wygladac chodze na siłownie mam pupe w sam raz. Mówi mi ze jestem ładna kusze go.A on sie tyłkiem wykreca. Coś z nim nie tak. zawsze myslalam zę facet powinien miec wiekszą chcice a tu ja go musze błagac...dzis go masowałam a on "zmeczony jestem" choc nic wielkiego nie robił.

Gość właścicielka kocura
Pisalas, ze jestescie ze soba 3lata. A wczesniej jak to wasze pozycie wygladalo?Tak samo?

a moze gosc ma problem ze soba? moze ma kompleks...albo cierpi na jakies schorzenie?