Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 788888888888888888888fh6cdsyuh

Horror z nianią.

Polecane posty

Witam, czy ktoś zna jakiś horror z nianią? hehe, śmiesznie brzmi. Chodzi mi o to, że podobają mi się w filmy w których dziewczyna zostaje sama w domu i pilnuje komuś dzieci i wiadomo, wtedy zaczyna się coś dziac. Oglądałam już dwa, tytułów nie pamiętam. W jednym chodziło o to, że dziewczyna została z dzieciakami i dostawała telefony i ktoś jej mówił co ona teraz robi, okazało się, że ktoś do niej dzwoni z domu w którym jest. Drugi to dziewczyna zostaje z dziecmi i przeraża ją wielki klaun. Jak się później okazuje nie mają w domu klauna. :D Czy ktoś zna podobne horrory? Jeśli tak, proszę o tytuły i z góry dziękuję. :)

up

Nikt nie zna?:(

Gość nieuprzejmaaa
Omen

Gość kiedy dzwoni nieznajomy
tez dobry film

No właśnie 'Kiedy dzwoni nieznajomy' opisałam w pierwszym poście :P

Gość kiedy dzwoni nieznajomy
aha no to sorki hehe, sie mi nie doczytalo.

Gość elo elo 3 2 0
hehe no to obejrzyj sobie pierwszą część Halloween :D hardkor ma maksa! dlaczego piszę o tym? bo tam też Jamie Lee Curtis zostaje z dzieciakami jako niania :P a jej brat wyżyna jej znajomych w domu naprzeciwko hihi

Gość elo elo 3 2 0
ta część jest z 1978 roku :)

Hm, przypomniał mi się film, w którym młoda dziewczyna pilnowała dwoje dzieci. Noc, burza (?), takie klimaty. Dom- wielki (jak zwykle w horrorach), a w jednym pokoju mnóstwo przerażających klaunów-zabawek. Jedna taka 'zabawka' miała dwa metry i siedziała na bujanym krześle. Młodej opiekunce przypadło spać właśnie w tym pokoju. Ok, dziewczyna śpi, ale nagle dzwoni telefon. Idzie odebrać (dzwonią rodzice dzieciaków). Młoda z nimi rozmawia i wspomina o dwumetrowym klaunie, mówi, że trochę ją przeraża. Za plecami dziewczyny widać ten pokój i bujane krzesło z klaunem, które stoi naprzeciwko otwartych drzwi. Rodzice dzieci, na wieść o jakimś klaunie mówią, że nie mają żadnego dwumetrowego klauna... ...i w tym momencie widzimy bujane krzesło...puste... Reszty nie powiem, ale film całkiem, całkiem. Może nie jakiś super, ale da się oglądnąć. Nie pamiętam tytułu... To było coś o śmierci... ''Śmierć się śmieje'' lub coś w tym stylu. PS: nigdy nie lubiłem klaunów.

Gość trolololo
a jak nazywał się ten horror?

Gość kurabura
klaun w panierce

Gość 423423
trujący bluszcz

Gość gość
dziewczyna została z dzieciakami i dostawała telefony i ktoś jej mówił co ona teraz robi, okazało się, że ktoś do niej dzwoni z domu w którym jest. JAKI ON MA TYTUL?

Gość czytaj ze zrozumieniem
Kiedy dzwoni nieznajomy