Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rojza rojzę rojzy

Mam brzydkie stopy i wstydzę się chodzić w sandałkach

Polecane posty

Gość rojza rojzę rojzy
Fot swoich nie wstawię, pewnie zanim bym jakąś strzeliła, ze trzy razy by mi trzasnął obiektyw :O

Gość wstaw ja się zobowiążę
je wylizać

Gość Wklej i daj
polizać.

Gość wkleisz
no wklej,zobaczymy czy są smaczne

Uśmiałam się przednio! Dziękuję!!!:-D A co do wstawionej foty -myślałam że mam nie dość atrakcyjne stopy /rozmiar 42, a teraz zmieniałam zdanie -piękne, kształtne, zadbane, i cholernie seksownie wyglądają w sandałach:-D Warto było zajrzeć!:-D

Gość lolmao
;d;d;d

Gość haneczkkaaa
aaa tam sie przejmujesz .wkrec sobie ze sa ladne :D dbaj o nie, az ci sie spodobaja :) rob co 2 dzien pedicure, stopy do michy z woda, pozniej w ruch idzie metalowa tarka i ścinak do skóry ( ja używam akurat f3 systems z donegala) nastepnie troszke przypiluj odsun skorki, naloz duza ilosc kremikuu i masuj :D

Gość dsdsdsdsdfffgfgfgghjhkjgdfsdf
a jaki masz rozmiar stopy?

Gość gość
Kąpiel brzozowa do stóp HB, uwielbiam, spróbuj - efektu nie będzie widać od razu, przyjdzie dopiero po czasie, ale na pewno będzie zadowalający. Skóra miękka i gładka - jeśli podobnie pracujecie na stojąco, to jest to niezbędne.

Gość gość
Zapobiega rodowaceniu naskórka i ogólnie działa zdecydowanie na plus. NAGIETKOWY KREM DO STÓP HB robi różnicę, daje dużą zmianę na plus, skóra robi się elastyczna, zdrowa, ładniejsza, w lepszej kondycji. Nie dochodzi do pękania stóp, są w lepszym stanie. U Was było inaczej?

Gość Hamelina
Znacie maskę (taką w formie skarpet?) Epilfeet? Ja stosuję od niedawna. Bardzo fajnie złuszcza naskórek, moje stopy są gładkie i naprawdę przyjemne :) A wcześniej też miałam problem z suchymi, pękającymi piętami. A wiadomo, że w sandałkach nie wygląda to estetycznie.

Gość winkobluszcz
i jak często takie coś trzeba stosować?

Gość gość
BALSAM ROZMARYNOWY DO STÓP od HB - bardzo dobry, jakościowy balsam, który robi fajną różnicę i u mnie rzeczywiście dał zmianę. Nieźle się napracowałam, ale systematyczność przyniosła fajne efekty. Jak na razie stopy wyglądają super. Mocno je odmieniłam ;-)

Gość gość

ja polecam wizytę u podologa, na pewno pomoże 🙂 sama chodzę do Instytutu Podologicznego w Rzeszowie 

Gość Dolores

Skąd ja to znam, u mnie problem był podobny. Bardzo długo miałam problem z przesuszonymi piętami, próbowałam różnych metod, nie mogłam sobie pozwolić na cotygodniowe wizyty u kosmetyczki. Za to mogę sobie pozwolić na cotygodniowe nałożenie maseczki z Scholla, jakiś czas temu odkryłam te w formie skarpetek, ale nie złuszczające, tylko intensywnie nawilżające i natłuszczające. 

Gość dandorka

Najskuteczniejszy na stopy jest zabieg calluspeeling marki Mavex  wykonany u kosmetyczki. Jest  rewelacyjny, po tym zabiegu stopy sa wygładzone jak nigdy, bez twardego, suchego naskórka, są bardzo dobrze nawilżone i efekt jest na długo. Popytajcie o ten zabieg swoje kosmetyczki. WARTO

Gość aneczka

Trzeba regularnie chodzić do salonu gdzie zadbają o problematyczne stopy i będą one wygladać ładnie. Ja w Opolu polecam Salon Zdrowe Stopy www.zdrowe-stopy.com/ Profesjonalnie zajmą się waszymi stópkami, gwarantuję ze będziecie zadowoleni.