Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga****uje****ana

Kto teraz jest po drinku/piffku/winku/wódce/joincie?

Polecane posty

kinky reggae tylko żeby tez książe miał duży nos bo wiesz podczas gry wstepnej..... nie musze chyba kończyć Hahahaha ostatnio pokochałam jeden z kafeteryjnych tekstów: Ochajtam się z Pinokiem. On będzie mi napie**alał minetę, a ja spytam się go czy mi śmierdzi pi**a. Wtedy on odpowie, że nie, a jego nos urośnie i wbije mi się w cipę. Będę do niego krzyczeć w łóżku: 'kłam, k**wo, kłam!'. Tylko potem tak ch*jowo siedzieć i z mojej malutkiej drżazgi wyjmować Pasuje w rozmowę jak ulał ;)

Szatan penisa :D :P łooooo kurwa :classic_cool: Bo może Cie widziałem Mała B. :) od tyłu sie przyjrzałęm :P lepiej uważaj i nie chodź moją ulicą w nocy, bo może sie coś staćććć :classic_cool:

Jak szatan penisa?:D Co za porównanie. Kafeteria jest niezawodna:O A to nie ty mialas takie zdjęcie, ze tylko pół twarzy było widac:)? Bo jak tak to kojarzę:) Kinky, zeby mnie tym nosem nie rozdziewiczył przypadkiem:classic_cool:

Hahahah jaki tekst:D Jakby nie patrzył to niemal każda wypowiedź na Kafe zasługuje na glówną na mistrzach albo czyms takim:D Kinky, to znaczy, że jesteś niebezpieczny nocą:classic_cool:? To ja się wybiorę do tego Wrocławia:D

Pinoko :D Chrupek, nie pisz mi żeś dziewica, bo nakręcasz mnie podwójnie :P chociaż ja też prawie jak dziewcia :D, więc wpadaj :classic_cool:

Chrupek Tak miałam pół, ale kiedyś też całą :) Chociaż z tym szatańskim penisem to nie jestem pewna, może za komplement mam to uznać? Kinky Zaczynam się uważniej rozglądać na ulicy :D

Kinky, jak to flakiem;)? Przeciez jak baba palcem postuka to od razu mężnieje:classic_cool:

Smakuję jak TopChipsy z biedrony:classic_cool: Serowo-cebulowe:D A tak serio to musiałby ktos sprawdzić:D

ser i cebulka? moje ulubione :classic_cool: Z chęcią podejmę sie tego wyzwania :D To prawda zelaży kto stuka :O łuuuuu, dobrze że Kinky ma silna psychikę :)

Podejmiesz się smakowania Chrupka:classic_cool:? Odważny Kinky:) a tak w ogóle nie mam nic przeciwko, bo wiesz od jakiegoś czasu( od urodzenia:O) mam ostry celibat:D

Z Kinkiego dobry przyjacel, dla kumpli też. Ale przyajciółki mają u mnie większe przywileje niz przyjaciele. Lubie dawac im przyjemność :classic_cool:

Przepraszam, byłem sie przejść :P Zadowolone ? Hmmm, sam nie wiem. Może to że codziennie mnie męczą smsami, telefonami, gg odpowie na twe pytanie :classic_cool: Przezywają mnie szybki i szorstki J. :D J. jak języczek :classic_cool:

Chrupeczku, lubie ten kawałek z twego linku :) słyszałaś Johann Pachelbel - Canon In D ? to moja ulubiona klasyka jak na razie :) Colioo nagrał na tym w utworze C U When U Get There

Chrupeczek śpi :) Kolorowych :* zawsze sie zastanawiałem kim jesteś :D jakie zrycie trzeba miec żeby nazwać sie Chrupkiem :D

Trzeba mieć najebane we łbie jak ja:classic_cool: A tak w ogóle to jedyna wersja mnie w której jestem apetyczna:classic_cool: A utwór Pachelbela znam, bardzo lubię:) Piękny, z czymś mi się kojarzy,a le jeszcze nie ogarnęłam z czym:)

Tego nie wiesz :P jest pewne miejsce w ktorym z całą pewnością smakujesz świetnie :classic_cool: Mi sie kojarzy z latem na wsi wsród snopków :)

I jeszcze z dzieciństwem:) W ogóle muzyka klasyczna zawsze sprawia, że mam w głowie pełno obrazów i skojarzeń( oczywiście takich grzecznych:P:)) A co do ewentualnych miejsc w których jakoś tam smakuję to się nie wypowiem:classic_cool: