Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga****uje****ana

Kto teraz jest po drinku/piffku/winku/wódce/joincie?

Polecane posty

Ja K44 słuchałam jeszcze na kasetach :D PFK to była moja pierwsza płyta ;) ( nie licząc oczywiście jakiś dens gówien kupowanych przez rodziców ) Później z MTV to już w liceum byłam to tak mi się przypomina np 52 Dębiec, albo WWO takie na topie było, wymieniany wcześniej Fisz... ooo albo Ci yyy 18L akurat wchodzili ;)

Gość samsung1982
18L:) haha byli tacy:)tesh pamietam:D

u mnie ostr wchodzi non stop od roku, dopiero teraz czekam na cd paktofoniki żeby przesłuchać. K44, tylko w 63 minuty... przesłuchałem

No kilka kawałków mieli, a jakby nie patrzeć to kojarzeni będą zawsze głównie z "jak zapomnieć" - najlepsza piosenka wtedy na złamane serce :D Ale też słowa jakoś tak całe chyba pamiętam :D Dobra ja uciekam spać, wczoraj do 4.30 :O Dzisiaj już prawie 4... nie wiem kiedy ja się wyśpię :O

Gość samsung1982
a my tu gnijemy dalej??? KInky serio dziwie sie ze nie wyszedles zabalowac:P ja stara romantyczka wole zostac w doma ale TY>?:)

Gość jack ill
ale chyba nie ryczysz?

Gość jack ill
to może Cię jeszcze wspomogę Steviem płakać nie bedę:P

Gość samsung1982
ja nie:PPP ale rozmyslam:) Lampie sie w to jego zdjecie i sie usmiecham:)

Gość samsung1982
macho.....a w rzeczywistosci??? Jankeska...codziennie tak siedzisz z tesknoty do pozna?

mieszkam w bloku , jak tylko sie jasno zrobiło , otwarłam na szeroko okno jednoskrzydłowe ,i siedze na parapecie ze słuchawkami na uszach ,i piwem i fajkami . Pozdro ze szcżęśliwego parapetu :P :D

Gość samsung1982
oj a mi sie oczka zamykaja:)tez z bloku pozdrawaiamj....jasnieje wiec ide spac...chociaz z 5h:)Buziole...tylko nie wypadnij z tego okna;l)Zajaram jeszcze z Toba i spadam:)

w rzeczywistości ? miły, godny zaufania chłopak, troszke z początku nieśmiały ale jak sie rozkręci... nie jednej potrafi zawrócić w głowie :classic_cool:

Gość dtrgf
własnie wyjarałam ostatniego jointa i ide sobie błogo spac :) lalalala, ale fajna noc była:)