Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga****uje****ana

Kto teraz jest po drinku/piffku/winku/wódce/joincie?

Polecane posty

Gość bajabongaaaa
ja teraz tez upita lol

dtrgf własnie wyjarałam ostatniego jointa i ide sobie błogo spac lalalala, ale fajna noc była""" skąpiec :P wiesz jak bardzo uwielbiam jointy a sie nawet nie podzieliłaś jednym buszkiem z odzysku :O myślałem że stać Cie na więcej :(

Współczuję, bo dzis 10 dla mnie to był jeszcze środek nocy:) Ale pewnie naturalny budzik w postaci córeczki zadziałał u Ciebie;)?

Dokładnie tak, ale to i tak dobrze.. przedwczoraj siedziałam do ok. 4.30 a pobudka pierwsza była o 7 :O Zlitowała się jednak i jeszcze do 9 pospałyśmy ;) Teraz mi się taaaaak spać... jakiś spaceros trzeba zaliczyć to może się obudzę :)

Świeże powietrze itp:) U mnie chłodnawo, więc pobudka była by dobra, nie wiem jak u was:)

Ja tez zaraz się przejdę:) Wypadałoby trochę się ruszyć, mimo, że pewnie deszcz będzie padał. Ale co tam. Przynajmniej nie jest gorąco. A ja właśnie gniję całymi dniami, nie lubię tego, ale nie mam nic lepszego do roboty😭

Ja ostatnio w sumie dużo na dworze, na sam taki długi spacer chodzimy dwa razy dziennie plus do tego jeszcze z psiakiem czasem, czy do sklepu... no w zeszłym tygodniu to rano nagotowałam a później tylko na jedzenie do domu przychodziłyśmy :) Ale raz już mnie ulewa złapała w tym tygodniu i teraz przed wyjściem czujniej patrze w niebo ;) Qrwa, ale żeby wyjść to musiałabym się jakoś ogarnąć najpierw, a skąd wziąć na to chęci? :D

Ja nie wiem Mała, bo sama łażę w drecholcach jakichś, na glowie szopa, wypryszczyło mnie teraz, bez makijażu😭 Dramat:D Ale musze to ogranąć, zeby nie wiem co. Obiecam sobie, ze o wpół do piątej zejdę z komputera:classic_cool:

Gość bezsenna tudzież znużona
A ja jestem po ultra mocnej tabletce nasennej, która swoje działanie euforyczne ma również :P już trochę z trudem stukam w klawkę ;) jeszcze parę minut i idę spać. ciężkie mam życie, przytuli mnie ktoś?:D

kinky chyba mnie podnieciłeś :P

Kinky ja też wbijam na przytulanie:classic_cool: Ale wlosy mam takie, że w sumie z dredami wyglądałabym tak samo:D

lepiej mi nie mów takich rzeczy, zwykle jestem opanowany :P ale takie słowa sprawiają że tracę rozum i robie, dziwne, DZIWNE szalone rzeczy :classic_cool: dla własnego dobra nie zasypiaj przy mnie :D

mam niedobory sexuualne 😭

kinky czy tak dziwne jak "sranie na klatę"? jeśli tak to spieertalam spać w podskokach :D

kinky tego mi trzeba aaach:P ponieważ już osuwam się głową na klawke, to mam nadzieję, że jutro pokontynuujesz ze mną konserwację :P:P dobranocki wszystkim

Chrupku, nie prowokuj :P Chcesz... zwiedzimy razem kilka szczytów :classic_cool: Mount everest na początek może być :D :classic_cool: Kinky jest szlony, jeśłi chodzi o te klocki :P