Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga****uje****ana

Kto teraz jest po drinku/piffku/winku/wódce/joincie?

Polecane posty

skoro przełamaliśmy pierwsze lody :P właściwie górę lodową. To opowiedz coś o sobie :classic_cool: Jak Ci na imie :P W tym roku pisałaś maturę ?

A imię moje Izabela:classic_cool: Tak, niestety piałam maturę:( A chciałam pracować na obrabiarkach sterowanych numerycznie, ale wybrałam ogólniaka:O

Rzucam się na Rzeszów ewentualnie Lublin. Biotechnologia, kosmetologia- takie tam niepotrzebne głupoty:) Może się dostanę:D A Kinky jak ma na imię?

O mam znajomego, tez Pawła, wielbiciela zioła i Boba:D A jesteś drobny?:) Co oznacza Izabela to nie wiem, ale patrząc w lustro chyba nic dobrego:D

siemanko MałaB:) ,,Wszystko mógłbym Izie dać...''😭 Szkoda, że nikt mi tego nie mówi teraz:classic_cool:

Podoba mi sie ten twój kolega :D Swój chłopak :classic_cool: jestem Mezomorfikiem, taki średni :) ale mam pare w łapach :classic_cool: Izabelko ja uciekam z kolega na dzienny podryw :P może spotkam Małą B. Papa :*

Chrupek Ooo właśnie to już wiesz co o Tobie myślą ;) Kinky Oj przykro mi bardzo, jadę zaraz do rodziców więc dziś poza Twoimi oczami będę ;)

Udanego podrywu:classic_cool: Może zaprosisz do siebie jakąś przytulaśną dziewoję:classic_cool: Co tam Blondynko porabiasz poza obecnością na naszym ukohcanym forum:D:)?

Aaa;) A ja siedze tutaj i nudzę się, czekam na koleżankę to pojedziemy nad Solinę dziś:)

Szczerze mówiąc nie wiem:) Dziś raczej nie bardzo, bo niby slonko, ale szczegolnego ciepła nie ma, ale może jutro się uda pogoda to popływamy:) A widoczki tak, bardzo fajne i towarzystwo też niczego sobie, więc powinno byc dobrze;) Ok to ja zmykam i życze Ci miłego dnia:)🌻

Słabo dziś z podrywaniem :O ale udało mi sie skraść długi i szczery usmiech :classic_cool:. był by dłuzysz ale jej facet krzywo sie na mnie gapił :P Mała B. dopiero teraz zauważyłem :D wyglądasz jak Góralka z tym blond warkoczem :) ładnie musisz wyglądac z czerowonymi koralami, w ogóle ładnie Ci w czerwonym :P Z chęcią zaprosiłbym do siebie jakąś na Chrupki :classic_cool: :P

Ja już się nie zdążyłam pożegnać bo tato przyjechał ;) Uszzz narobiłam się dzisiaj, ale dzień był fajny :) Chrupek Ale tak ogólnie to jest miejsce do pływania tak? To fajnie, ja nie mam u siebie NIC gdzie można normalnie popływać w w miarę czystej wodzie :( Kinky Ale masz refleks, skoro dopiero dzisiaj oblookałeś moją fotełe :D Ale z góralki nie mam w sobie nic i czerwonych korali też nie nosze :P W każdym razie dzięki ;)

w sukience też mozna fikołka zrobić :) a jak zawieje wiatr :P możesz sprawić nie małą radość wszystkim panom dookoła :D A jak córuś sie dzis miewa ? Też jest mała blondynką :P Była grzeczna :)

Gość Amandeanda
Ja i chce mi sie jesc !!!!

Hahaha wiem coś o tym :D Ostatnio byłam w luźnej koszulce na placu i robiłam fikołka na drążku, chciałam pokazać młodej jak się zwisa na nogach i w pewnym momencie koszulka mi na pysk zjechała :D :D :D Buraka strzeliłam i poszłam do domu :D No a młoda jest mysią po mnie ;) Czyli taka niby blondynka niby nie ;) Oj grzeczna była, oj była... pół dnia z ciotką się bawiła ;)

To nie aż takie straszne :D gorzej jakby ktoś przyłapał Cie na sikaniu pod krzaczkiem na wyspie :P Szalona z Ciebie mamuśka :P a mała ile ma latek :) Jeśłi uznasz ze za dużo pytam, albo przekraczam jakąś granice to napisz żebym sie opanował :P

To mi się jeszcze nie zdarzyło chociaż młoda już tam teren zaznaczyła ;) W wakacje będzie miała 3 lata Człowieku - ogarnij się :D Joke ;)

Bo czasem z kumplami w sobote jak idziemy to dziewczyny świecą pupami, i jak szybko potrafią sie ewakuować i doprowadzić do pożądku jak je przyuważymy :D że niby to nie to co myslicie :D, ja tylko sie schylałam po coś. Pijane laski są śmieszne :D