Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usialalalalala

Jestem z siebie dumna :D

Polecane posty

Gość usialalalalala

Jestem 5 dni po porodzie, czuję się tak dobrze, że w poniedziałek wracam już do pracy :D Dziecko jest spokojne, śpi ja na tą chwilę grzecznie, budzi się na jedzenie o regularnych godzinach. U mnie też wszystko świetnie, do zwalenia tylko 5 kg :D A tak przerażona byłam :D

Gość sabka1111111
to dobrze:)

Gość oczywiscie, oczywiscie
-10/10

Gość slask
fajnie ze tak szybko doszłaś do siebie. a jeśli mogę zapytać dlaczego juz chcesz wrócić do pracy? nie chcesz spedzic z dzieckiem troche wiecej czasu?

Gość el ninka
:) ostatnio też myślę, jakby to było, na pewno dzieci to mnóstwo radości :)

Gość usialalalalala
Na początku myślałam, że będzie masakra, bo to pierwszy dzidziuś. Ale czuję się świetnie i mieszkam z teściami, którzy pomagają jak mogą :) Teściowa to fajna babka, lubi dzieci i nie będę miała żadnych problemów z zostawieniem jej małej. Więc po co czekać? :p

Gość Hmmm,no może dlatego, że jest
obowiązkowy urlop macierzyński 20-tygodniowy? Jak się prowo to wypadałoby się znać :O

Gość usialalalalala
On się nazywa tylko "obowiązkowy". Mam taką pracę, że jeżli chcę to moge wrócić. Pracodawca patrzy na to z przymrużeniem oka :p

Gość DziewczynaNaPsach
lepiej sie przyznaj babo ze chcesz zwalic na leb dziecko i problemy tesciowej wyrodna matko dziecko cie potrzebuje teraz najbardziej

Gość Hmmm,no może dlatego, że jest
Nie, on się nie nazywa tylko obowiązkowy, ale taki jest. I żaden pracodawca nie 'popatrzy na to z prymrużeniem oka', chyba że pracujesz na czarno:O

Gość ty wyrodna macocho
Co za goopia baba. Czyli dziecko pozniej bedzie moglo ci powiedziec: ty mnie tylko urodzilas, wychowala mnie babcia :)

Gość Sanitas
o, to chciałam powiedzieć, tylko delikatniej :D

Gość usialalalalala
Nie przesadzajcie. Babcia tylko do 16, potem czas na mnie :) I cała noc też moja ;)

Gość ty wyrodna macocho
Tylko do 16! Wspolczuje dziecku!

Gość sabinka z
współczuję babci!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swoje dzieci już wychowała a etraz chcesz ją w taki kierat zapędzić tylko dlatego że zajebista z niej babka!? Argument jak najbardziej nie na miejscu. A poza tym niemowlak to megaodpowiedzialność ja bym się nie zgodziłą na takiego podrzutka kilkudniowego.

Gość usialalalalala
Niektórym może są potrzebne pieniądze do budowy domu. Nie rozwalę dupy i nie bedę siedzieć z dzieckiem aż do 3 roku, kiedy będe mogla puścić je do przedszkola, skoro teściowie mogą do tej 16 siedzieć.

Gość usialalalalala
Babcia ma 44 lata.Jest na pełnych obrotach, w pełni sił, odpowiedzialna. Nie bedzie to jej pierwsze dziecko, przy ktorym bedzie pomagac. Nie raz pomagała w rodzinie czy sasiadom. Gdybym sie obawiała albo gdyby nawet ona miała jakies watpliowsci, to nigdy bym sie nie zdecydowala do tak szybkiego powrotu do zawodu.

Gość kuleczka :)
jest cos w tym dziwnego.... dziecko potrzebuje wiezi z matka jak jedzenia i powietrza. nie wspominajac ze mloda mama ktora chciala to dziecko i je kocha, to chce z nim byc jak najdluzej, przynajmniej przez pierwsze nie wiem miesiace? rok? lata? ale zeby tak nic? ;/