Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

Mam na koniec roku średnią 4.0

Polecane posty

Gość Kajfdiwr
Taaa jasne teraz niby że ludzie czytać nie umieją ze zrozumieniem ! hahah Jesteś pizdą która ciągnie lachony facetom z małymi chujami po studiach prawniczych ! nie wiesz jaki seks mógł by Ci dać przechuj po zawodówce !!!

A to jak Wy (znaczy Wy, nie chcę tu o zbiorowości, ale wiadomo o co chodzi) mówicie o "wykształconych" (jako niby tych co powinni się zachowywać niewiadomo jak) świadczy tylko o pryzmacie przez jaki patrzycie Zdaje się, że wraz z obniżeniem rangi studiów jakość wykształconych także spadła, wykształcenie niczego nie determinuje 🖐️

Gość Haalinaa
Kultura mam na drugie nie masz wyższego ? czyli rozumiem że jesteś tylko po liceum profil human ? No i widzisz jednym słowem jesteś w dupie bo Ci po zawodówkach mają fach w ręku i zawód a Ty masz gówno, papierek którym sobie to gówno możesz ściągnąć z wargi.

Gość wrfhwrf08u04we9tfiwf
Podstawówka-Zawodówka-Liceum eksternistyczne-Technik informatyk-Technik BHP-Technik Stomatologii-Studia turystyczne Jak widać się da, mam 30 lat i to wszystko co osiągnąłem a zaczynałem od zawodówki.

podstawówka-gimnazjum-technikum technologii żywności-technik farmaceutyczny. Zawsze średnia 4 z groszami ale po co to komu liczy się fach i zaradność.

Gość zależy od poziomu
ja byłam w takiej klasie gdzie miałam średnią 3 a dostalam się na medycynę