Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga.......,.

Jestem przerazona ile osob leje swoje dzieci

Polecane posty

Gość Iga.......,.

i sie do tego przyznaje zwlaszcza tutaj na forum rozpisują sie jak bija swoje dzieci, nawet bym posypala nikami tych jebanych matek uzytkowniczek, ale wszystkiego sie wyprą i zaczna piosac ze one tylko dają klapsy a nie biją. Strasznie ograniczone są te matki jesli mysla ze klaps to nie bicie, a co ?moze łaskotki?przeciez kazdy wie ze tpo jest uderzenie , a uderzenie tyo jest bicie. Żal mi dzieci tych okrutnych matek, poźniej ich dzieic pojdą do szkoły i będą tłuc pozostałe bo to z domu wyniosły, nasiąkną zavchowaniami matek do mnich samymych i bedą bic moje jak i ionnych dzieci niewinne ktore w domu nie zaznały ręrkioczynow Niestety bite dzieci biją osoby słabsze lub na rowni, to wynosi sie z domu. Moja bratanica od zawsze była bita w domu i teraz sieje postach w szkole bo wszystkich tlucze naokragło, powiela metody tatusia i mamusi, wiec co sie dziwic? nie chcialabym aby moje dzxiecko z waszymi mialo do czynienia

Gość unfaithfulmilady
bez dobrego lania nie ma wychowania!

Gość erwerer
masz dzieci? nie ma to jak wypowiedz bezdzietnej starej panny

Wydaje mi się, że jednak jest różnica między klapsem( czasem nie daje się już z dzieckiem rady), a regularnym tłuczeniem dziecka:O

Gość erwerer
dokladnie CHRUPKU

Gość marcin25/
co sie dziwisz? jesli matka pokaze ze siłą mozna wszystko wymusic na dziecku to poźniej takie dziecko rosnie w tym przekonaniu, ze jak wpierdooli to uzyska cel, bo co co rozmawiac najlepiej wpierdolic i koniec tematu

Gość ja dostawałam klapsy
i jestem normalną dziewczyną. teraz ludziom sie w dupach przewraca i z dzieci robią niemoty i tyle!

Gość erwerer
O kolejny ebzdzietny palant nie majacy pojecia o wychowywaniu i nie uneijacy rozdzielic dwa pojecia 'regularne bicie" od "klapsa"

Gość niech wam dzieci na
łeb wejdą, a wy jeszcze bedziecie je chwalić :o

Gość Iga.......,.
Mma dzieci ni wiesz mi że dzieci mozna BEZ PRZEMOCY i rekoczynów wychowac na fajnych i porządnych ludzi , przynajmniej moje dzieci nie będą wdawac sie w bójki i wyrosną na osoby bez konfliktow z prawem

JA mam dziecko (więc bezstronna nie jestem) i w życiu nie dostało nawet klaspa. Ja i moje rodzeństwo również nigdy nie zostaliśmy uderzeni i cała trójka wychowana została na dobrych, wartościowych, wykształconych ludzi. Mój synek ma dwa i pół roku i bez klapsów potrafię go dobrze wychowywać. Nie umiałabym go uderzyć, bo go zbyt mocno kocham. A kochanie i bicie jest dla mnie sprzecznością. Krzyczeć też nie krzyczę. Fakt, jestem wypitnie spokojnym i opanowanym człowiekiem, jedynie czasem na niego głos podniosę, ale to już jak np ten podniosły ton może go ustrzec przed czymś niebezpiecznym. Uważam, że bicie nie jest wyjściem z żadnj sytuacji.

Gość simian raticus
Polska patologia to lanie dzieci!

Gość trzeba las i patrzec
czy rowno puchnie :P to bydlo zwane dziecmi - po tzw bezstresowym wychowaniu to zakala Ziemi tylko dyscyplina

Gość mlklkm
moje pokolenie wie co to lanie i klapsy i jakos wyroslismy na normalnych, porzadnych ludzi. A wspolczesne pokolenie wychowywane bezstresowo? Ma wszystkioch w dupie, nikogo nie szanuje, lacznie z rodzicami, uwaxza ze wszystko mu sie nalezy, a zdanie matury podstawowej na 30% to nie lada wyczyn. Ja bede dawac klapsy dziecku i mam gdzies opimie takich histeryczek jak ty

Gość erwerer
Tmiła wlasnie widac jaka wyksztalcona ejstem "wypitnie" w dodatku

Mój syn wie co to dyscyplina, słucha mnie, męża i innych i wszyscy dookoła go chwalą jaki jest grzeczny. Nawet obcy ludzie, bo zawsze posłucha co mu karzę.

Gość kiedyś nikt nic z tego
nie robił, klapsy były i dzieci przynajmniej szanowały rodziców i osoby starsze a teraz? bydło i nic więcej, dmuchajcie dalej na wasze rozwydrzone bachory

Gość erwerer
doklandie taka prawda, ja tez dostawalem klapsy, wyroslem na porzadnego czlowieka. teraz co to sie robi z ta mlodzieza? morduja, bija, w dupie wszystko maja

Gość Iga.......,.
NIGDYna jednym klapsie sie nie konczy, NIGDY , zazwyczaj jest to cala seria mocnych lub z calej sily uderzen, sami napewno nigdy nie widzieliscie aby tylko jednego klapsa przez CAŁE ZYCIE dziecko dostalo, zawsze jest tak ze jak juz matka czy ojca bije dziecko to nie jest to jeden klapsa ale cala serio bardzo mocnych uderzen ze aż kregoslup w podkowe sie dziecku wigina i tak KAZDY rodzic ktory leje nie stara sie panowac nad siłą Dzieci bite biją , i wiec jak lejecie swoje dzieci to wasze dziecko NIE MA PRAWA bic mioje, bo wynosi to z domu, a na jednym klapsie NIGDY SIE NIE KONCZY

Chyba wiem, jak się pisze słowo wybitnie. A literówki zdarzają sie każdemu, zwłaszcza, że pisze nie patrząc na klawiaturę....

Gość erwerer
Tamiła bo twoj syn to ciota i nie zapominaj ze klazde dziecko ma inny charakter!!! Ty masz ciote ale inne dzieci moga byc i nerwowe, zlosliwe itp. To wszytsko charakter ale twoja glowka nie ogarnia takiego tematu jak widze

Gość erwerer
Tamila rzeczywiście bo B i P sa umieszczone tak bardzo blisko siebie na klawiaturze ahahah

Nie prawda, chyba że rodzic ma coś z mózgiem albo nie umie opanowac agresji:O U mnie w rodzinie nie bije się dzieci, czasem zdarzy się ten klaps, ale to tylko wtedy kiedy człowiek zupełnie wysiada psychicznie, a dziecko ma wyjątkowo rozbójniczy nastrój.

Gość Iga.......,.
To jak wasze pokolenie wyroslo na porządnych ludzi bo dostawalo lanie i kllapsy to dlaczxego tyle doroslych dziadow siedzi w zakladych karnych z powodu znecania sie nad rodzina?? gfdzie tu porządni ludzie, o jakim pokoleniu piszeszc kolego? bo ja nie znam takiego pokolenia gdzie by zaden z nich był wzorem do nasladowania, wskaz mi chopc jedno pokolenie gdzie nie biło morderst bojek, przemocy, patologi, no gdzie???

poczekaj tylko ąz twoj rozwydrzony bachor dorośnie.

Gość psikutkinek
erwerer masz racje!

Gość . . . . . . . .
JAKIE KURWA BEZSTRESOWE WYCHOWANIE? tam kurwa nie ma wychowania

Gość psikutkinek
Iga dziecko kiedys mlodziez byla inna ...nie masz zmyslu obserwacji? ja wiem jaka mlodziez byla kiedys a jaka jest dzisiaj. ordercy i bydlaki zawsze byli i beda

i nie pisz o zakladach karnych, bo nie piszemy tu o skrajnych przypadkach, przemocy tylko o jednorazowych klapsach idiotko :O ale widze, ze jestes zbyt tępa i zbyt przysłoniona dmuchaniem na rozwydrzone dziecko żeby te dwie sprawy rozróznić