Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra masakra.... :(

Mam bardzo jasne brwi, rzesy, rzes pod oczami w ogole nie widac :O

Polecane posty

Blond/ciemny blond, szarawy blond, a brwi malo geste... jak sie pomaluje zes, to oko wyglada paskudnie:( zdecydowac sie na henne na stale? wlosy mam naturalne blond... brwi o stopien ciemniejsze,takie szarawy blond:O

Olejek rycynowy ;-) Tak na serio, to jest to środek przeczyszczający, ale świetnie się sprawdza jako odżywka do rzęs. Jak zaczniesz go używać, to staną się one gęstsze i ciemniejsze ;-) O, facet i się znam, ha! ;-)

nie zaszkodzę oku?

Nie, jeśli będziesz używała go w małych ilościach i tylko na rzęsy. Nie polewaj nim gałki ocznej ;-)

Gość takie tam duperele
Henna rzęs tak, natomiast brwi delikatnie na brązowo bo inaczej będziesz wyglądać nienaturalnie

boje sie tej henny nakladac (ze do oka pojdzie lub wlasnie na powieke), a nie ufam kosmetyczkom (nigdy nie łazę, moze to glupie, ale nie znioslabym jakby mnie ktos macal,dubal,robic cos ze mna..)

a gdzie to sie kupuje? mam tym rzesy posmarowac po prostu?

tak czesto??? czyli to jest jak tusz po prostu......? a nie ze zrobi mi je ciemniejsze na stale..?

Po rpstu będą te Twoje rzęsy szybciej rosnąć, a ciemnieć będą tylko te partie, które posmarujesz olejkiem

po prostu* Tak, to jest jak tusz, ale w mniejszych ilościach ;-) Ale ja się znam ;-)

haha,ok,dzieki , sprobuje..... zeby mi sie tylko z nerwow nie polalo na oczy :P rozumiem ze moge wziac troche go na palce i potem "wytrzec" o rzesy?

Gość pamela90

To wez po prostu siegniej  po dobrą odzywkę, która odpowiednio wzmocni Twoje rzęsy. Mam na mysli coś sprawdzonego- w moim przypadku taka odżywką okazała się byc Molash.  Na pewno będziesz zadowolona tak samo jak ja, bo po 3 tygodniach stosowania efekty są rewelacyjne i co wazne widoczne.