Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusczykowaaaaa

Wybrał piwo ....a moze ja przesadzam?

Polecane posty

Gość pusczykowaaaaa

Porposiłam mojego faceta by ograniczył spozycie piwa , dlatego ze zapach kiedy je pije mi przeszkadza i sam fakt ,ze codziennie kiedy wracam widzę go od 17 już z piwkiem. Pije do 3 piw dziennie zależnie od jego nastroju.Mieslismy razem zamieszkać obecnie pomieszkujemy raz u niego a raz u mnie. Mimo ,ze oboje posiadamy wlasne m , ja zdecydowałam się zamieszkac u niego, zostawiajac moj dom. wczesniej bardzo zarzekalam sie ze nie zamieszkam u niego ale doszłam do wniosku ze mam blizej wszedzie . W obecnej systuacji kiedy ja tak naprawe troszke dałam od siebie on nie moze tego jednego zminic, nie mowię o przestaniu pic ale o tym aby to ograniczył - to nawet to nie wchodzi w gre. Powiedział do mnie jaka ja mam propozyje. On powiedzial ze tego nie zmini ,ze nie moze byc tak ze mnie sie nie odmawia oraz to ze postawil na szale PIcie a zwiazek. Wybral piwo. nie jego rezygnacja le nawet nie ograniczy jego spozycia. Mowi ze jak by taki byl to nawet bym nie qwiedziala ile pije a mowi mi prawe . Zenada.

Gość twims
Nie przesadzasz, codzienne picie piwa nie jest normalne...

Gość qwert..............
on jest alkoholikiem - i pisze to jako facet (niektórzy będą mi tu chyba wyzywać ;) ,jak ktoś codziennie musi wypić, i nie pamięta dnia by nie był na promilach to nadaje się tylko do AA i nie pisze to tak sobie, moja siostra jest pedagogiem od uzależnień i wiele razy mi opowiadała o takich którzy się zapierali, że to tylko dla rozrywki, czy poprawienia nastroju to już jest alkoholizm - wielu też pomogła alkoholizm jest wyleczalny pod warunkiem że dana osoba chce wyjść z nałogu (!!) i szczerze jak wybrał to swoje piwo to niech sobie z nim żyje i się nie przejmuj, znajdź sobie normalnego faceta - taka prawda

Gość a przy cipce domek duzy
wiecie ze tak jest a jednak zaprzeczacie i tylko dodam jeszcze ze jestem zalamana.

i powinnam dodac jeszcze :O:O:O

a tak na marginesie to prosze oddam sie za 2 wory kapusty

albo moze nie kapusty wole towar bo nie jestem glupia tylko madra

A TAK W OGOLE TO JAKIE MIELISCIE PIERWSZE SPOTKANIE Z PARTNEREM BO JA NIE MIALAM ZBYT DOBREGO TYLKO PIZZA I DO DOMU I CHUJ MI Z TEJ PIZZY

DODAM JESZCZE STRASZNA HISTORIE ALE NIE BOJCIE SIE

Gość pusczykowaaaaa
to będzie bardzo trudna decyzja dla mnie ,ale tak dluzej nie mogę. Jeśli już teraz nie pojdzie na ustepstwo to co będzie później. Ktoś mi kiedyś powiedział ,ze mam duże pokłady miłosci. Wciąz po dupie dostaję a chce tylko dobrze. Picie piwa codzinnie dla zabicia pragnienia to nie dla mnie. Bycie egoistą też nie dla mnie .Chyba wole być sama niz się mordować z kimś kto nie chce pojśc na ustepstwa.

NIGDY NIE MOW NIGDY

NIE BOJCIE SIE MNIE BO JA TYLKO PATRZE NA ZEGAREK

Gość hmmmm hmmm--------------------
acha up

Gość puszczykowaa
i kompromis zjego sttrony max 16 piw tygodniowo...czyli codziennie jedno a w weekendy do 3 to jakis obłed....